FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

jug je samo jedan
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la jug je samo jedan » 16 jul 2010, 21:36

19TM87 je napisao/la:evo veceras je bio na probi junior sarajeva momak igra desnog beka, ne znam kako se zove, ali kako sam cuo kadetsku skolu je prosao u zelji pa ja otisao gore i evo veceras bio na treningu...stvarno ne znam kako se zove ali ako je ko bio na utakmici zeljo-sarajevo juniori kad su igrali momak izgleda bas ono starije procelav...

da nije Amar Logic ako neko zna da me ispravi :!: :!: :!: :!:
-----za želju se ne navija zeljo se voli-----

------------amar amar osim osim------------

----------------žeeeeeeljoooo--------------

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 16 jul 2010, 21:39

jeste nasao sam sliku njegovu na fb
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 16 jul 2010, 21:45

Koji je ovaj Da Silva? Znali ko vise informacije? :D
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

jug je samo jedan
Kontakt:

Post Postao/la jug je samo jedan » 16 jul 2010, 21:54

19TM87 je napisao/la:jeste nasao sam sliku njegovu na fb
al on je pod ugovorom za zelju,al je otisao u sarajevo i pao je na probi za prvi tim i onda se vratio ;) u zelju
-----za želju se ne navija zeljo se voli-----

------------amar amar osim osim------------

----------------žeeeeeeljoooo--------------

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 16 jul 2010, 21:58

Dobro je sto svi ovi anonimni igraci dolaze na probu,nego da odmah potpisu a kansije se ispostavi da nisu nista kvalitetniji od igraca koje vec imamo! Ja iskreno ocekujem neka provjerena imena koja ce odmah potpisati ugovore!
Mada u kakvoj ligi igramo nije nimalo lako dovesti neko provjereno ime,svak bjezi odavde,nazalost..

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 16 jul 2010, 22:13

jug je samo jedan je napisao/la:
19TM87 je napisao/la:jeste nasao sam sliku njegovu na fb
al on je pod ugovorom za zelju,al je otisao u sarajevo i pao je na probi za prvi tim i onda se vratio ;) u zelju
picic igrao za sveti klub ,digao nos radi jedne tekme gdje izostavljen iz 1 tima i presao u sarajevo u inat i sad se vratio fol na probu mars

addo_1987
Kontakt:

Post Postao/la addo_1987 » 16 jul 2010, 23:32

znaci taj da silva iz madjarske sto je dosao u zelju na probu ?? :roll:

JoinUnion
Kontakt:

Post Postao/la JoinUnion » 16 jul 2010, 23:35

addo_1987 je napisao/la:znaci taj da silva iz madjarske sto je dosao u zelju na probu ?? :roll:
Jeste iz Madjarske ali se ne zna koji klub igra zadnjeg veznog a bila su jos neka 2 crnca na jugu pricaju Francuski :D

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 16 jul 2010, 23:36

rece mi danas prijatelj iz Bosne da u nedjelju u sedam sati imaju tekmu sa Zeljom na glavnom
koliko ima istine u tome , nezz

zeka_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zeka_tm87 » 16 jul 2010, 23:37

JoinUnion je napisao/la:
addo_1987 je napisao/la:znaci taj da silva iz madjarske sto je dosao u zelju na probu ?? :roll:
Jeste iz Madjarske ali se ne zna koji klub igra zadnjeg veznog a bila su jos neka 2 crnca na jugu pricaju Francuski :D
http://www.transfermarkt.de/de/roni/pro ... 04849.html vjerovatno je ovaj.
51%--------49%

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 16 jul 2010, 23:37

Nije taj!
zadnji vezni je navodno...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

zeka_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zeka_tm87 » 16 jul 2010, 23:44

ako je vezni ima neki tijago ,ali vidjet cemo u narednim danima.
51%--------49%

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 17 jul 2010, 00:13

Ma dobar je čim je Brazilac :D
Šalu na stranu, dobro je što još igrača dolazi na probu, valjda će neko zadovoljiti.

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 17 jul 2010, 00:15

bparena je napisao/la:
mele je napisao/la:nije jos gotovo treba pitati kitare da li je neko imao parne kartone ako jest to znaci 3-0 za nas i idemo dalje
a ovo je zalosno a istinito...
jedino oni svake godine imaju probleme s nekim kartonima, igranjem nekih protivnickih igraca, neregistracijom i uvijek nam dosadzuju s ganjanjem neke pravde za zelenim stolom. Bukvalno skoro pa svake sezone problemi samo u njihovoj avliji jos od vremena kad su uzeli Turbini zasluzeno osvojena 3 boda, a time istjerali Turbinu iz PJ. Tad su ganjali prvaka, sad Evropu i uvijek neki problemi kod njih. Iskreno zelim im sve najbolje a prva stvar bi bilo da prestanu s tim igrama... pozz
NEK' SI MU REK'O ZA TURBINU PRIJATELJU!
Osim - drugo ime za Želju !

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 17 jul 2010, 00:34

Ma nije bitno jel Turbina (usput zbog ta 3 boda se izgleda i ugasila), Sloboda, i da ne nabrajam timove. Idi ganjaj loptu a ne svoje legende i yebo ga zeleni sto kad ga ko izmisli. Svake godine racunaj na njihov plac pred onim lopovskim savezom i prosjacenje za bodove. Pa kad je to Celik, Zeljo, Borac, Široki i ostali radio. Igraj fudbal - koji im je kur.c
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Fare_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Fare_Sa » 17 jul 2010, 00:40

bparena je napisao/la:Ma nije bitno jel Turbina (usput zbog ta 3 boda se izgleda i ugasila), Sloboda, i da ne nabrajam timove. Idi ganjaj loptu a ne svoje legende i yebo ga zeleni sto kad ga ko izmisli. Svake godine racunaj na njihov plac pred onim lopovskim savezom i prosjacenje za bodove. Pa kad je to Celik, Zeljo, Borac, Široki i ostali radio. Igraj fudbal - koji im je kur.c
Odsada igramo fudbal sa 15 igraca,naspram vasih 5 !
Vi se nemojte zaliti,ha ya,sta ce vam to ! .ebo zeleni sto ko ga izmisli ! :mrgreen:
...a ne kao u zadnjih četiri-pet godina misliti samo na dvije utakmice derbija, odnosno na to kako pobijediti Sarajevo ili u krajnjem slučaju kako im odmoći da oni ne bi nešto osvojili !

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 17 jul 2010, 00:41

Fare_Sa je napisao/la:
bparena je napisao/la:Ma nije bitno jel Turbina (usput zbog ta 3 boda se izgleda i ugasila), Sloboda, i da ne nabrajam timove. Idi ganjaj loptu a ne svoje legende i yebo ga zeleni sto kad ga ko izmisli. Svake godine racunaj na njihov plac pred onim lopovskim savezom i prosjacenje za bodove. Pa kad je to Celik, Zeljo, Borac, Široki i ostali radio. Igraj fudbal - koji im je kur.c
Odsada igramo fudbal sa 15 igraca,naspram vasih 5 !
Vi se nemojte zaliti,ha ya,sta ce vam to ! .ebo zeleni sto ko ga izmisli ! :mrgreen:
Vrlo zanimljivo poredjenje

DiNno
Kontakt:

Post Postao/la DiNno » 17 jul 2010, 00:55

nije se ugasila al skoro,od ispadanje iz pl samo tone nize i nize,znam to jer treniram tu :D

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 17 jul 2010, 09:17

To je zalosno - umjesto da pomazu BiH klubovima oni ih unistavaju i onda se pitaju "sto su mnogi protiv njih".
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

ŠtaIma
Kontakt:

Post Postao/la ŠtaIma » 17 jul 2010, 09:33

jedno pitanje za momke sto su upoznati s tim. Ako smo potpisali s Legeom, sto nas nema među sponzoriranim timovima???? :roll:
slika
Lijepo je biti Manijak!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []