FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

SiouxLukavac
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la SiouxLukavac » 08 nov 2016, 22:51

U većini slučajeva sve im odobravano a onaj ma neću da ga imenujem, gadi mi se, neki dan kaže da su izigrani...
Kakvih su sve mutnih radnji uradili za kratko vrijeme pa to je strašno.

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 08 nov 2016, 23:09

Ko će sad izlaziti pred novinare kad nam ode i Kusta. Sabrani zabranili, kineski ne razumijemo, sta sada? Kuda dalje?
Sabrine mi moje!

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 08 nov 2016, 23:16

Elvira zamolit :kafa:
SRETAN BROJ - 1725

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 08 nov 2016, 23:17

Pa samo jedan član borda ti je stranac sve ostalo su naši ljudi jel se fkt pravite ludi ili ste ludi?
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 08 nov 2016, 23:18

Pukovnik je napisao/la:pantelija,
s obzirom da si samouvjeren i da jako dobro raspolazes informacijama, a ono sto je vazno jeste da raspolazes i iznozis info
od prije dvije ili tri godine, znaci u periodu dok je sve bilo bajno i sjajno, nije tesko zakljuciti da si ti jedan od navijaca
koje je uprava infiltrirala u klub. postavlja se pitanje zasto si sutio sve vrijeme iako si znao sta se desava iza zavjese.
kad kazem sutio ne mislim bukvalno, zasto si u tom periodu pisao hvalospjeve o tim ljudima.
podrzavao si ibrakovica, pa si ga preko noci poceo pljuvati, edisa isto tako, za dinu si pisao da je vise uradio od pokojnog svete v.
sta se to promijenilo, nisi se uspio ugraditi u talove koje neprestano spominjes ili... ne znam, reci nam ti.
:bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:

ja kao neko k ou zivotu nije imao prilikuu sjesti za isti stl sa dinom selimovicem, a.i., edisom kusturicom, elvirom kantardzicem i ostalima, koji nikada nisam sjedio u lozi, koji nikada nisam sjedio na nekim dernecima i zakuskama, koji nikada nisam dobio marku ood kluba niti je uzeo, da, jesam, placenik sam... 6 godina sam isao na svako gostovanje ppa i u novi grad srijedom :D to ti je gore na granici u doba blekica... e vidis, ja sam placenik, koji je sam seebe placao da prati klub

A sada o edisu dini i ibrakovicu

DOK su radili kako treba sv su ih hvalili pa tako i ja
dok je klub napredovao, a napredovao je sve dok nisu nanjusili pare, dok nisu poceli ugovorati sumnjive dilove, podrzavao sam ih kao i 99% navijaca...
Kada sam svojim ocima i usima vidio i cuo sta rade, naravno da cu ih pljuvati!
necu ko neki nastaviti ih lizati da bi dobio akreditaciju na tartan stazi, i neku poziciju i posao u klub, meni to ne treba, meni je drazi ovaj hljeb u mojoj firmi... ovako mogu do besvjesti da pljujem po ljudima koji su krajem 2010 godine se uvlacili u guzu navijacima, pa ih navijaci uvalili u klub a oni im samar opallili
Mogu da pljujem one koji su nas izadali, NAS NAVIJACE, koji nemamo na sebi i u sebi nista od kluba osim kupljenog sala i dresa
mogu da pljujem ito argumentovano dok su neki vranili ove "pokojnike" sve do zadnjeg daha zarad licnog interesa, e poserem se i njima u usta kao i ovima, a Bgm se psoerem u ustai BP koji su sutili a sve su znali,takodjer nadajuci se da ce im neko zaposliti zenu, ljubavnicu, sina ili cerku u klub....

sjeme im se zatrlo ko god se uvalio u klub guzovace....

a Pantelija ce i dalje biti placenik na istoku i na forumu da pljujem ove sto su real life placenici
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 08 nov 2016, 23:19

General61 je napisao/la:
sekac je napisao/la:Ovde se spominju fudbaleri legende koliko tih legendi ima godišnju kartu mislim kupljenu a ne poklonjenu kao što mi obićni smrtnici kupujemo,koliko su legende pogurale klub kad igrači nisu imali za viršli ni za kopački gade mi se naše legende čast izuzecima da koga ne uvrijedim.Ne znam i ovi su se u upravi izgleda ugradili u talove ali legende tek kad se ugrade bit če dernek isto kao što plačemo za Bilbijom,Todorom,Milošem,Tatkom itd.. Pa počelo se pomalo i za Ibrakovićem plakati a tek če se plakati za Dinom i Kusturicom živi bili pa vidjeli ja sam davno moj Evandere napisao lako je otjerati ali koga dovesti tjeramo a nemamo adekvatnu zamjenu je li to Direktorica bolja od Dine ??? Šta je ona uradila na poboljšanju stanja u klubu e jadi moji ne valja ovo ništa mada bi volio da bude suprotno ali neče ovo na dobro isto kao sa igračima to se dešava i ovde sa upravom.Eto nije valjao Ibraković a doveo je recimo za mandata njegovog i Leona i Matu i Krstu jeste bilo i fula ali ova trojica su šou da ne govorimo o ostalima koga sad imamo koga gledamo ne valja nam Bilbija ili recimo lasta ili Stojčev igra preko neke stvari itd....Da Bog da ja ne bio u pravu ali nije ovo ni malo dobro i to na rođendan kluba se sve ovo dešava jadno da ne može biti jadnije. :cry:
Mi trošimo ljude i nama niko ne valja..Slazem se sa tvojim postom..Koga dovesti? Legende? Koja je to legenda pomogla Sarajevo na bilo koji način? Ko je od njih poklonio garnituru dresova bar za juniore? Ko je od njih iskoristio te svoje čuvene veze u Europi pa preko njih doveo u Sarajevo bar dva igrača? Susic je iz Sarajeva otišao bez dinara odštete ali nije kupio ni jednu loptu za Sarajevo. Postupak za kupovinu upravljačkih prava je trajao 6 mjeseci. Ko je od legendi kupio jednu jedinu dionicu?? Edis i Dino su napravili velike stvari ali morali su odgovarati zbog dvije izgubljene sezone. Čini mi se da je Cala dobar izbor nakon lutanja sa jESICem i Hurticem.
Istomišljenik sve si rekao brate :bow:
Sarajevo ljubavi moja!

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 08 nov 2016, 23:30

Hilmooooooooooo o Hilmooooooooooo
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 08 nov 2016, 23:30

jurisicduska je napisao/la:Biće pojačanja.
Ma svaka tebi cast al ja to zelim cuti od nekog iz kluba , zasto kriju od svoji navijaca informacije to jos vise pojacava sumnju da se mulja i nesto cudno desava u klubu . nemamo predsjednika , direktorica ne smije da prica ,ovi stranci nikad nista nisu ni pricali .jbt kao da smo FBI a ne fudbalski klub sve nesto skriveno ,zataskano :silent: :damn:

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 08 nov 2016, 23:33

bordobijeli je napisao/la:
jurisicduska je napisao/la:Biće pojačanja.
Ma svaka tebi cast al ja to zelim cuti od nekog iz kluba , zasto kriju od svoji navijaca informacije to jos vise pojacava sumnju da se mulja i nesto cudno desava u klubu . nemamo predsjednika , direktorica ne smije da prica ,ovi stranci nikad nista nisu ni pricali .jbt kao da smo FBI a ne fudbalski klub sve nesto skriveno ,zataskano :silent: :damn:
Samo nek ništa ne pričaju nek se uhvate posla sad će imati priliku da sve poprave i nek rade. Nek ništa ne pričaju.

Da si gledao intervju ihtijarevića pred utakmicu rekao je da će biti pojačanja i da rade na tom. Jel to dosta ili treba organizovati pres povodom toga jer tražimo pojačanja?

Nemoj majke ti da se pojavljuju u medijima i da postaju popularni, to su obični radnici koji ako ne rade kako treba trebaju da lete.

Imat ćeš predsjednika poslje skupštine ne možeš isti dan postaviti i smijeniti nekog. Nije crtani.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

19FKS46
Kontakt:

Post Postao/la 19FKS46 » 08 nov 2016, 23:39

Euforija u najavi....

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 08 nov 2016, 23:43

aleksandar_veliki je napisao/la:Duska za pojacanja ima informacije iste kao i ja. Istina, imena ne znam, no nacuo sam da bi moglo nesto biti.
Sarni ako sta bude.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

19FKS46
Kontakt:

Post Postao/la 19FKS46 » 08 nov 2016, 23:48

Zadnji vezni, centralni vezni, ofanzivni vezni, napadac!

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 08 nov 2016, 23:48

Simba kakav si ti buraz? Vidim vrzmaš se po temi ko i reko bi nešto ko i ne bi?
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 09 nov 2016, 00:04

#hmmm
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 09 nov 2016, 00:08

aleksandar_veliki je napisao/la:Duska za pojacanja ima informacije iste kao i ja. Istina, imena ne znam, no nacuo sam da bi moglo nesto biti.
Nacuo!?, znate i imena potencijalnih pojacanja, sticajem okolnosti, znam da znate neka imena...

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 09 nov 2016, 00:12

Jedva čekam simbine insajderske :kafa:
SRETAN BROJ - 1725

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 09 nov 2016, 00:14

pitic je napisao/la:Jedva čekam simbine insajderske :kafa:
Zinedin je najjaci insajder, iako je imao bolje info dok je Ibrak bio tu.. :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 09 nov 2016, 00:14

:bow:
BosnianKingdom je napisao/la:Ko će sad izlaziti pred novinare kad nam ode i Kusta. Sabrani zabranili, kineski ne razumijemo, sta sada? Kuda dalje?
Nemate potrebe se praviti englez, naravno da ce biti izabran.novi predsjednik i kao sto vec neko rece... samo jedan clan uprave je stranac, tako ce i dalje biti.
Skupstina je u januaru najvjerovatnije i tad ce se izabrati novi predsjednik.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 09 nov 2016, 00:17

Kad se krene sa imenima opet ćemo letiti po galaksiji :cool:
SRETAN BROJ - 1725

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 09 nov 2016, 00:17

zinedine faruČe, obraduj bordo naciju jednim imenom :D
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Kabinet1987, Samba71 i 39 gostiju.