Sabinho je napisao/la:I ovaj im to halalio onako, ili sta? Doveo svog covjeka, ovaj ustanovio da su ukrali, Tan rekao halal bilo samo hajde odavde?Pantelija je napisao/la:Ljudi, shjvatite da je tan 2355 puta pametniji od dine elvira i kuste kad se sastave njih trojica .... tacno toliko
Oni su mislili da mogu kako hoce i raditi sta hoce. Imali su "firmu" sa neogranicenim budzetom gdje je bilo dovoljno da uzimaju titule i igraju evropu... oni to nisu znali jer umjesto da od 10 miliona ukradu 2 miliona, oni su od 2 miliona krali 1.5 miliona
E pa nece moci, pa kada je tan stavio svog vovjeka cisto da provjeri gdje i koliko novca se trosi, poceli su da preko meandzera namiruju novac koji su lagano uzimali ranije... sada su to morali raditi sa mafijasima i meadnzerima pa onda je to malo tezi put... manje para... losi rezultati jer nea kvaliteta kao ranije...
Sta se tada desava?? Dini je noga bila, on sam otisao kada je to shvatio, Kusti se spremala noga a on pokusao da se rijesi tana tako da je pokusao da nagovori nekoga da kupi klub od tana... sto ovaj nije lud da uradi... zna on dobro da kada dodju normalni ljudi ima finu investiciju u buducnosti... to se vidjelo na pocetku ove price kada smo igrali ekstra, zaradjivali, omladinci u italiji rasturali, kao i u ceskoj....
Tan itekako daje, gura, pokusava ali je "zavrnuo" pipu ovima da bi NORMALNIMA mogao dati novac u ruke da urade kako treba posao ....
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Sabinho je napisao/la:I ovaj im to halalio onako, ili sta? Doveo svog covjeka, ovaj ustanovio da su ukrali, Tan rekao halal bilo samo hajde odavde?Pantelija je napisao/la:Ljudi, shjvatite da je tan 2355 puta pametniji od dine elvira i kuste kad se sastave njih trojica .... tacno toliko
Oni su mislili da mogu kako hoce i raditi sta hoce. Imali su "firmu" sa neogranicenim budzetom gdje je bilo dovoljno da uzimaju titule i igraju evropu... oni to nisu znali jer umjesto da od 10 miliona ukradu 2 miliona, oni su od 2 miliona krali 1.5 miliona
E pa nece moci, pa kada je tan stavio svog vovjeka cisto da provjeri gdje i koliko novca se trosi, poceli su da preko meandzera namiruju novac koji su lagano uzimali ranije... sada su to morali raditi sa mafijasima i meadnzerima pa onda je to malo tezi put... manje para... losi rezultati jer nea kvaliteta kao ranije...
Sta se tada desava?? Dini je noga bila, on sam otisao kada je to shvatio, Kusti se spremala noga a on pokusao da se rijesi tana tako da je pokusao da nagovori nekoga da kupi klub od tana... sto ovaj nije lud da uradi... zna on dobro da kada dodju normalni ljudi ima finu investiciju u buducnosti... to se vidjelo na pocetku ove price kada smo igrali ekstra, zaradjivali, omladinci u italiji rasturali, kao i u ceskoj....
Tan itekako daje, gura, pokusava ali je "zavrnuo" pipu ovima da bi NORMALNIMA mogao dati novac u ruke da urade kako treba posao ....
Samo pantelija je zeznut igrač,ali đahkad prođe,đahkad ne,neka šibica.
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Dodji Krle da opet bahato i setajuci napravis 6 golova i 6 asistencija za polusezonu!fico je napisao/la:Dodji Krste da se opet svadjamo
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- Evolution87
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
[emoji144] [emoji144]Sabinho je napisao/la:Dodji Krle da opet bahato i setajuci napravis 6 golova i 6 asistencija za polusezonu!fico je napisao/la:Dodji Krste da se opet svadjamo![]()
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Dobro dovest će igrače. Ali koga? šta? kako? jel vrijedi? dobar? A da se dovedu igrači to je pod moranjem skoro svaki prelazni rok, koji Sarajevo odrađuje, bitno je dovesti, pa makar bio to i Marko Radulović, to je njihova parola, samo nek dođe...
Ako je škart, radije ga nemoj dovoditi, dovoljno toga imamo u ekipi.
Ako je škart, radije ga nemoj dovoditi, dovoljno toga imamo u ekipi.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Dolazi igrač inicijala ŠBB KBB, strašan dečko.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
U meni gori zelja svapasica je napisao/la:Dolazi igrač inicijala ŠBB KBB, strašan dečko.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Drago mi j3 da mislis na meneFrancescoTotti je napisao/la:Kenco je kriv za sve. Pitajte zipa ako meni ne vjerujete.
Nista dok pjesmu ne objavispasica je napisao/la:Dolazi igrač inicijala ŠBB KBB, strašan dečko.
Minus I plus jel ta

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Rano je za pjesme, da ne ureknemozagorski je napisao/la:Nista dok pjesmu ne objavispasica je napisao/la:Dolazi igrač inicijala ŠBB KBB, strašan dečko.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
- franklampard8
- Kontakt:
Pozdrav mojoj raji i braci po bordo boji. Novi sam pa da se pridruzim diskusiji. Nisam napadna licnost, nisam insajder. Ako koju mahalsku cujem podijelit cu je, jbga tako sam navikao.
Sad kad nam nema Dine i Edisa nadam se da ce polahko doci bolja vremena i da ce Tan poceti malo jace da ulaze saljudima koje ce vjerovatno sada on postaviti na pozicije.
Jos jednom, pozz...
Sad kad nam nema Dine i Edisa nadam se da ce polahko doci bolja vremena i da ce Tan poceti malo jace da ulaze saljudima koje ce vjerovatno sada on postaviti na pozicije.
Jos jednom, pozz...
Football is a game about feelings and intelligence!
S obzirom da si novi bolje je i te mahalske da ne djeliš, treba ovdje steći ugled i za mahalske a ne za nešto više.Cheikh je napisao/la:Pozdrav mojoj raji i braci po bordo boji. Novi sam pa da se pridruzim diskusiji. Nisam napadna licnost, nisam insajder. Ako koju mahalsku cujem podijelit cu je, jbga tako sam navikao.
Jos jednom, pozz...
Dobrodošao i pamet u glavu.
- Burberry46
- Kontakt:
Piric, Velkoski, Ordagic.. Svi znaju a nece niko da napisefarukzidane je napisao/la:Nacuo!?, znate i imena potencijalnih pojacanja, sticajem okolnosti, znam da znate neka imena...aleksandar_veliki je napisao/la:Duska za pojacanja ima informacije iste kao i ja. Istina, imena ne znam, no nacuo sam da bi moglo nesto biti.
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Hilmo, jel to ono, "pamet u glavu i dupe uza zid" ?hilmo je napisao/la:S obzirom da si novi bolje je i te mahalske da ne djeliš, treba ovdje steći ugled i za mahalske a ne za nešto više.
Dobrodošao i pamet u glavu.
Lijepo ste to rekli, kolega.kengur je napisao/la:Hilmo, jel to ono, "pamet u glavu i dupe uza zid" ?hilmo je napisao/la:S obzirom da si novi bolje je i te mahalske da ne djeliš, treba ovdje steći ugled i za mahalske a ne za nešto više.
Dobrodošao i pamet u glavu.![]()
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Ne brini te se za pojačanja, zna Ihtijarević posao.
Trenutno korisnika/ca: kogmagie46, Neza i 34 gosta.