Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Evolution87
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Samo gospodin sa mog avatara 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
moram priznati da mi je ovaj pantelija zanimljiv sagovornik.
i sta bi trebalo sad ja da povjerujem u tu tvoju pricu u protivnom nisam iskren navijac, jel to.
mozda bi i povjerovao u tu tvoju pricu pantelija da nisam ranije procijenio da si ti dvolicna licnost, bez uvrede prijatelju.
prema tvojoj teoriji o iskrenim navijacima na ovom forumu mogli bi na prste jedne ruke nabrojati iskrene navijace
s obzirom sta se sve pise pogotovo u toku utakmice. ili ti mislis da su to pravi, iskreni navijaci.
samo malo, ti si vidio da je neko lopov i cuo si sta njihovi haveri pricaju. u j.ebote pa ti si spijun (salim se)Pantelija je napisao/la:ja sam i klintona vidio kad je.dolazio pa nisam.sjedio.sa njim
ako vifis da je.neko lopov i.cujes njihove havere sta pricaju , poslovne partnere itd
ne treba ti.da.sjedis
nema.navijaca koji nije.prijatelj.
, bp ili rodbina istih iki uposlenih preko njih, a da ih podrzava,,... svaki iskreni navijac koji nije dio govana je protiv.njih
to je.na tribinama jasno
i sta bi trebalo sad ja da povjerujem u tu tvoju pricu u protivnom nisam iskren navijac, jel to.
mozda bi i povjerovao u tu tvoju pricu pantelija da nisam ranije procijenio da si ti dvolicna licnost, bez uvrede prijatelju.
prema tvojoj teoriji o iskrenim navijacima na ovom forumu mogli bi na prste jedne ruke nabrojati iskrene navijace
s obzirom sta se sve pise pogotovo u toku utakmice. ili ti mislis da su to pravi, iskreni navijaci.
Nikada nisam zagovarao rat osim u smislu postizanja mira.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
-
bordobijeli
- Kontakt:
Bar esiena i ronaldinjaEvander je napisao/la:Predocite sisak Ihtjarevicu, neka odabere![]()
http://sportsport.ba/magazin/jeste-li-z ... dno/213375
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Odjednom puno izbora imamo, samo jos da se pocne raditi na tome.,
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Evolution87
- Kontakt:
zamisli upariti esiena i obi mikela, a ispred dinhobordobijeli je napisao/la: Bar esiena i ronaldinja
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
ovdje imaju sve pozicije koje nam skripe osim ofanzivnog veznog nek njega sami nadjuEvander je napisao/la:Predocite sisak Ihtjarevicu, neka odabere![]()
http://sportsport.ba/magazin/jeste-li-z ... dno/213375
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
"Ne vjerujem da će Tan dići ruke od Sarajeva. Uprava je od 2010. do 2016. godine uradila mnogo dobrih stvari, ali bilo je i lutanja. Tu prije svega mislim na sportski segment", rekao je Delić i dodao: "Svi moramo snositi dio krivice. Abdulah Ibraković je jedan period kao sportski direktor dovodio igrače, ali i to je neko morao potpisati. Problemi su počeli 2016. godine kada su pojedinci privatne probleme prenijeli u klub. Te osobe će se prepoznati kada budu čitale ovaj tekst." Dodao je Delić da očekuje da se dvojica Malezijaca koji su članovi Borda direktora FK Sarajevo, Ken Choo i Lim Meng Kwong, više okrenuti prema klubu i pomoći ostaloj trojici članova Borda, Hujiću, Krajini i Čolakoviću. Osvrnuo se Delić i na period koji je proveo u klubu, a kako kaže mnoge stvari je saznao iz novina i novinskih napisa. "Poražavajuće je da ja kao predsjednik Skupštine moram saznati za neki transfer iz novina, a da o tome ne znam ništa i da kriju od mene. Nije se smjelo to dešavati", rekao je za kraj intervjua Delić i dodao da mu nije jasna politika kluba prema medijima i javnosti za koju smatra da je katastrofalna. Na upit o Kusturicinom nasljedniku Delić je rekao da će se Skupština kluba očitovati o nasljedniku predsjednika, a ona bi se kako je rekao Delić trebala najvjerovatnije održati u decembru.
Zasto niko nema hrabrosti da jasno i glasno kaze taj i taj je to uradio (prenio probleme u klub)? Cuj sami ce se prepoznati.MortemHz je napisao/la:"Ne vjerujem da će Tan dići ruke od Sarajeva. Uprava je od 2010. do 2016. godine uradila mnogo dobrih stvari, ali bilo je i lutanja. Tu prije svega mislim na sportski segment", rekao je Delić i dodao: "Svi moramo snositi dio krivice. Abdulah Ibraković je jedan period kao sportski direktor dovodio igrače, ali i to je neko morao potpisati. Problemi su počeli 2016. godine kada su pojedinci privatne probleme prenijeli u klub. Te osobe će se prepoznati kada budu čitale ovaj tekst." Dodao je Delić da očekuje da se dvojica Malezijaca koji su članovi Borda direktora FK Sarajevo, Ken Choo i Lim Meng Kwong, više okrenuti prema klubu i pomoći ostaloj trojici članova Borda, Hujiću, Krajini i Čolakoviću. Osvrnuo se Delić i na period koji je proveo u klubu, a kako kaže mnoge stvari je saznao iz novina i novinskih napisa. "Poražavajuće je da ja kao predsjednik Skupštine moram saznati za neki transfer iz novina, a da o tome ne znam ništa i da kriju od mene. Nije se smjelo to dešavati", rekao je za kraj intervjua Delić i dodao da mu nije jasna politika kluba prema medijima i javnosti za koju smatra da je katastrofalna. Na upit o Kusturicinom nasljedniku Delić je rekao da će se Skupština kluba očitovati o nasljedniku predsjednika, a ona bi se kako je rekao Delić trebala najvjerovatnije održati u decembru.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- ElCartel11
- Kontakt:
Tu bi opet najvise ispastao nas obi mikel, jer bi igrao sa takvim fudbalskim neznalicama, gdje bi on morao ispravljati njihove greskeEvolution87 je napisao/la:zamisli upariti esiena i obi mikela, a ispred dinho![]()
![]()
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Obradovic moze igrati iza Ahmeta, konacno da bude tamo gdje mu je mjesto u 16 metara, moze i koju loptu da mu spusti. To nismo nikako koristili do sada, Amera Bekica presaltati na zadnjeg veznog 
Igra na poziciji koja nam je prebukirana, ali ipak mislim da bi vrijedilo dovest ga.
Izgleda kao zahvalan igrač, i ukoliko ima ambiciju povratka u BH mislim da bi vrijedili zaganjat ga.
Ukoliko traži neke prevelike novce, nek mu kuća bude daleko od naše, ali ipak mislim da to ne bi bio slučaj.
Vrijedi ga držat na oku ja mislim..
Samo ako ce povesti i Haskica! šala mala!
Letić je dobar igrac ali sta cemo onda sa Bekićem, Ivetićem i Balićem(ja bih se barem dvojici zahvalio)
A jel istina ovo za Velkoskog, da bi se mogao vratiti? ako nije, nemojte lozit raju.. Ima nas koji smo ga gotivili..
IDEMO PONOVO!
eh stigoh kuci pa da ti odg ovako lagano a ne preko mobPukovnik je napisao/la:moram priznati da mi je ovaj pantelija zanimljiv sagovornik.samo malo, ti si vidio da je neko lopov i cuo si sta njihovi haveri pricaju. u j.ebote pa ti si spijun (salim se)Pantelija je napisao/la:ja sam i klintona vidio kad je.dolazio pa nisam.sjedio.sa njim
ako vifis da je.neko lopov i.cujes njihove havere sta pricaju , poslovne partnere itd
ne treba ti.da.sjedis
nema.navijaca koji nije.prijatelj.
, bp ili rodbina istih iki uposlenih preko njih, a da ih podrzava,,... svaki iskreni navijac koji nije dio govana je protiv.njih
to je.na tribinama jasno
ne trebas ti meni vjerovati nista, tan je njima presudio, prvo dini pa onda edisu... sta cu ja njima presudjivati.
Koliko su sposobni ovo je dokaz, dokaz je da nismo igrali evropu i da smo od prvak dosli do toga da smo prosjecan klub...TOliko su sposobni da im je tan poslao Ken choa da ih umiri i nogira jer su trosili ogroman novac za igrace koji ne smiju doci ni u kontakt sa sarajevom.
Koliki su lopovi i hinje pokazuje da u doba dobrih rezultata nisi mogao uci na inteerrnet da ti ne sikoce glave punoglavaca ibrakovica, dine ili kusturice
Kada su na naplatu disli losi rezultati nerada, ne mozes ih naci nii na kafi u gradu a ne na portalima i novinama
Pojave se samo kada su bas ono morali ito uvijek isti odgovori i zgvori
Broj igraca koji su prosli kroz klub.. rezutatai, broj navijaca na tribinama, tanovo slanje svojih ljudi u klub, otpustanje trojice "glavnih", sve to ukazuje da su sistemski urusavali ugled kluba zarad svog licnog interesa.... za lijeka im trebalo i njima i onima koji ih podrzavaju
Ako tebi treba dokaz da su lazovi, pogledaj intervjue njihove, od nekakvih ratova, stadiona, domanicaije ligom,.. sve laz do lazi. Datumi zavrsetka kampa i slicne stvari, samo su lagali i obmanjivali. Ali sve ima svoj rok trajanja pa tako i njihove ublehe na koje smo vecinom nasjeli vecinom jer smo zbog ljubavi prema klubu zeljeli da vjerujemo u najbolje jer su to bili nasi ljudi izz nasih redova...
Ali ocito da smo se prevarili i srecom istrajali smo u svojim nastojanjima da bagra ode.
Sa njima su otisli i poltroni i ulizice koje su dali guze i obraza da dobiju posao u klubu... akreditaije i slicno. Ja to nisam niti bi ikada. Ne brinem za njih, sada ce hvaliti i ulizivati se i sljedecem, skinuti gace i liz liz... sve zarad licnog interesa... a ja cu svoju godisnju u dzep, šal oko vrata i na istok.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
bordobijeli
- Kontakt:
Mene nervira sto je klub totalno se zatvorio ,odmakli su se od navijaca . ne trebaju nam iznositi svaki dan informacije al zelimo znati sta je s klubom ambicijama ,nacinom rada. Delic,Kusturica i drugi sad pricaju kad su izasli iz kluba , zasto niko iz kluba ne smije da se oglasi da kaze sta i kako dalje .
-
streetstyle
- Kontakt:
bordobijeli je napisao/la:Mene nervira sto je klub totalno se zatvorio ,odmakli su se od navijaca . ne trebaju nam iznositi svaki dan informacije al zelimo znati sta je s klubom ambicijama ,nacinom rada. Delic,Kusturica i drugi sad pricaju kad su izasli iz kluba , zasto niko iz kluba ne smije da se oglasi da kaze sta i kako dalje .
Pa vrlo jednostavno , bio bi pedaliran isto ko sto je sada Kusta. Da nije progovorio, ne sumnjam da bi bio na istom mjestu
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
24.10.2016.bordobijeli je napisao/la:Mene nervira sto je klub totalno se zatvorio ,odmakli su se od navijaca . ne trebaju nam iznositi svaki dan informacije al zelimo znati sta je s klubom ambicijama ,nacinom rada. Delic,Kusturica i drugi sad pricaju kad su izasli iz kluba , zasto niko iz kluba ne smije da se oglasi da kaze sta i kako dalje .
Edis Kusturica
1. Šta je plan i cilj našeg kluba?
Cilj je da Sarajevo postane najbolji klub u regiji sa puno trofeja i evropskih utakmica.
Definitivno hahahahahahaha ako ništa makar ćemo znat da nije do pritiskajoker90 je napisao/la:Mi trebamo imati probu za igrace prije nego sto potpisu za nas, a tice se ovog pritiska. Prije nego sto sarne ugovor, dati mu loptu pred istokom, dovesti jedno 40 navijaca da mu psuju i deru se na njega dok on vodi loptu uz liniju. Ako se bude gubio i zapinjao, nije taj za nas! Ako je bude vodio kako treba i jos odmahne rukom navijacima, odmah mu ugovor dati!!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bekicu noga, Balic nije ista pozicija mada moze igrati lijevog.MartinSco je napisao/la:Samo ako ce povesti i Haskica! šala mala!
Letić je dobar igrac ali sta cemo onda sa Bekićem, Ivetićem i Balićem(ja bih se barem dvojici zahvalio)
A jel istina ovo za Velkoskog, da bi se mogao vratiti? ako nije, nemojte lozit raju.. Ima nas koji smo ga gotivili..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.