FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- zamorano1plus8
- Kontakt:
Re: FC Internazionale Milano
ma sve samo izgovori, ako mu je bio problem prevelik broj igraca, stisni muda pa ako mourinho reci im ne racunas na njih vise i udalji ih iz prve postave, komotno je mogao to uraditi sa f.melom, biabianiem, andreoli je povrijedjen bio i na njeg nije ni racunao, jos par njih tipa nagatomo, palacio i eto ti ekipe od 25 igraca.
cuj nisu se htjeli igraci mjenjat, halo ti si trener i ti njih treba da promjenis, ako ne klupa....
sto vise vrijeme prolazi sve mi je draze sto je otisao de boer, jednostavno nije on jos na tom nivou da vodi neki veliki klub, i mislim da nikad nece uspijeti kao trener, vrhunac karijere ce mu biti osvojena titula u holandskoj ligi
cuj nisu se htjeli igraci mjenjat, halo ti si trener i ti njih treba da promjenis, ako ne klupa....
sto vise vrijeme prolazi sve mi je draze sto je otisao de boer, jednostavno nije on jos na tom nivou da vodi neki veliki klub, i mislim da nikad nece uspijeti kao trener, vrhunac karijere ce mu biti osvojena titula u holandskoj ligi
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
- PaskalHens
- Kontakt:
Stručnjače, nisam te prepoznao. Daj još koju umotvorinu da upijem to znanje 
Viva la France, as they say in Rome.
- zamorano1plus8
- Kontakt:
PaskalHens je napisao/la:Stručnjače, nisam te prepoznao. Daj još koju umotvorinu da upijem to znanje
PaskalHens je napisao/la:Jesi naporan sa sranjem po treneru. Došao prije mjesec dana, šta očekuješ? Nije ti ovo FM da dereš sve redom odmah, polako haveru, da ne bi morao u martu jesti svoja gov.na.
pogodio sam da nece docekati mart, ali da ce nogu dobiti ovako rano nisam ni sam ocekivaozamorano1plus8 je napisao/la:igrali smo danas protiv uvjerljivo najslabije ekipe u ligi ( slabiji su od pescare i crotonea), prilikom posjeda lopte igraci su previse staticni, niko se ne trudi da dodje u poziciju da bi mu igrac dodao loptu, vec samo gledaju ko teladi sta ce ko drugi uradit. prica da napadac mora igrati i odbranu, icardi mu kampira u napadu. medel (medjed) apsolutno nista korisno od njeg, banega je odradio vise posla od njeg i u odbrani i u napadu, a vjerujem da bi i gnoukuri bio bolji od njeg. sva prividna dominacija koju je inter imao je zato sto je palermo los, a ne inter napredovao.
iskreno ne vjerujem da ce de boer docekati mart na klupi, al ako bude nekako uspio popraviti igru i imao rezultate (borba za 3 mjesto) ja cu prvi 'pojest ****'
#forzainter
Youri Djorkaeff claims Frank de Boer failed at Inter because he “didn’t know the team and the club”.
The former Ajax Coach was sacked by the Nerazzurri last week, having lost seven of his 14 games on the bench.
“With De Boer, Inter never found the right balance,” Djorkaeff, a former Beneamata player explained.
“He came in and he didn’t know the team and the club. Inter is a club unlike any other in the world, those who work for the club need to have a strong character and understand the situation.
“Then of course the results didn’t help.
“Stefano Pioli? I hope he can do something, and above all that he can make the squad competitive for the League.
“He finished third with Lazio, now Inter need calmness.”
Pozdrav raja, nije me bilo dugo, kampanja Trump ovo-ono. Rekoh samo da se najebem zena svima redom u Klubu, pocevsi od Ikardijovce pa nadalje,,
Izgleda da je Pioli interista, da mu svi u porodici za Inter navijaju. Baš danas pričao o tome kako je odrasta uz Inter ali ga je život odnio drugim putem. Izjave njegovog sina na fb-u:

28.04.2010 (Barca - Inter) "Pljesak za ovog kretena od Busquetsa i suca...smiješno...i onda ih mi krademo! ma ****!"
09.05. 2012 "juve je uvijek juve! Žele Europu i daju im je na jedan ili drugi način."
Poli me kupio za jedan dan, fakat mi se sviđa čovjek. Još kad sam gledao video sa prvog treninga, ne pamtim kad sam vidio tako dobru atmosferu, igrači su čini se super prihvatili novog trenera a i on s njima fura drugarski pristup. Sviđa mi se kako je ovo počelo, nadam se dobrim i rezultatima.

28.04.2010 (Barca - Inter) "Pljesak za ovog kretena od Busquetsa i suca...smiješno...i onda ih mi krademo! ma ****!"
09.05. 2012 "juve je uvijek juve! Žele Europu i daju im je na jedan ili drugi način."
Poli me kupio za jedan dan, fakat mi se sviđa čovjek. Još kad sam gledao video sa prvog treninga, ne pamtim kad sam vidio tako dobru atmosferu, igrači su čini se super prihvatili novog trenera a i on s njima fura drugarski pristup. Sviđa mi se kako je ovo počelo, nadam se dobrim i rezultatima.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Što se mene tiče Pioli nije nikada bio problem, čovjek je trener prosjek u Italiji i svi smo to znali čak i oni mamlazi u upravi.
PROBLEM je kada između njega i Marcelina odabereš prvog zbog yebene , mizerne plate za trenera u ovom vremenu.AVB je dobio 14-15 miliona funti.Pokazuješ kojim pravcem želi ići klub , kakve su ti ambicije odnosno prosjek i učmalost i to me boli kada gledam ovaj Inter.Velikim klubovima ili barem onim što pretenduju da to budu se ovako nešto ne može dogoditi
.
Mi tonemo od 11-e i nikako da se izvadimo iz ove bare.Još i onda sam bio protiv rješenja tipa Gasperini i sada kad vidim ovo u 16-oj, ubio bih se.
Jedino što me tješi u cijeloj ovoj priči jeste činjenica odnosno nadanje da je dogovoren Cholo i da zbog toga se ne žele izlagati velikim troškovima i trenerima na duge staze
.
Kako god, Pioliu sretno u radu, trebaće mu je poprilično..
PROBLEM je kada između njega i Marcelina odabereš prvog zbog yebene , mizerne plate za trenera u ovom vremenu.AVB je dobio 14-15 miliona funti.Pokazuješ kojim pravcem želi ići klub , kakve su ti ambicije odnosno prosjek i učmalost i to me boli kada gledam ovaj Inter.Velikim klubovima ili barem onim što pretenduju da to budu se ovako nešto ne može dogoditi
Mi tonemo od 11-e i nikako da se izvadimo iz ove bare.Još i onda sam bio protiv rješenja tipa Gasperini i sada kad vidim ovo u 16-oj, ubio bih se.
Jedino što me tješi u cijeloj ovoj priči jeste činjenica odnosno nadanje da je dogovoren Cholo i da zbog toga se ne žele izlagati velikim troškovima i trenerima na duge staze
Kako god, Pioliu sretno u radu, trebaće mu je poprilično..
Takodjer sam misljenja da nije trebao doci Pioli ... Cisto sumnjam da ce imati autoritet nad svima igracima, i tu pocinju problemi ... Treba neko ko ce **** svakog ko pokusa biti frajer u timu ... do tad, ova sezona je otisla u nepovrat vec sada
Problem je trener cijelo vrijeme, jer ocigledno da je najvazniji autoritet kod trenera koji mora motivisati ovakvu ekipu ... Po imenima smo top tri ekipa.
Problem je trener cijelo vrijeme, jer ocigledno da je najvazniji autoritet kod trenera koji mora motivisati ovakvu ekipu ... Po imenima smo top tri ekipa.
Walter Samuel will join the Nerazzurri next week, what will he bring?
“I knew he had already been at the club, so I asked for him to be added to my staff. I’ve always considered Walter a valuable person who knows this club well.
“I think he’ll help. I spoke to him yesterday, he’s happy with this new opportunity.”
Il Muro se vraca
“I knew he had already been at the club, so I asked for him to be added to my staff. I’ve always considered Walter a valuable person who knows this club well.
“I think he’ll help. I spoke to him yesterday, he’s happy with this new opportunity.”
Il Muro se vraca
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Mislim da nije bila problem plata (barem Kinezi imaju love) nego navodno što je Marcelino želio punu kontrolu nad transferima i vjerovatno zbog takvih stvari su iz uprave gurali prema talijanskom trener. Koliko sam shvaitio Kinezi su željeli Marcelina ali su ipak odlučili da poslušaju "struku" ovaj put jer ih prošli put (De Boer) nisu poslušali.Mister No je napisao/la:PROBLEM je kada između njega i Marcelina odabereš prvog zbog yebene , mizerne plate za trenera u ovom vremenu.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Valjda će zadovoljiti ukus talijanskih stručnjaka ali čisto sumnjam, Medel i Eder/Palacio su nedodirljivi po tom pitanju.Inter-Chiasso, a good chance for Gabigol and Kondogbia
jel purger ziv, da nije digao ruku na sebe ne daj boze :think:
otkad je Pioli dosao, nema ga na forumu
- PaskalHens
- Kontakt:
još Broz zabio 2 komada, s obe nogeChinaglia je napisao/la:jel purger ziv, da nije digao ruku na sebe ne daj boze![]()
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Vjerovatno čeka kad ćeš nam više napisat taj esej o StafanuChinaglia je napisao/la:jel purger ziv, da nije digao ruku na sebe ne daj boze![]()
- zamorano1plus8
- Kontakt:
jel gabriel igrao citavu takmicu, bio je najavljen da ce pocetiPaskalHens je napisao/la:3-1 (icardi, miangue, biabiany)
Mislim da je u izvjestaju pisalo da je igra 90 minuta, ima ovaj highlight ali nisam primjetio da je napravio nesto posebno.
Pazite reakciju obrane kod gola Chiassa
Pazite reakciju obrane kod gola Chiassa
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
- TrollsRoyce
- Kontakt:
Meni je De Boerov Inter igrao dobro. Sad sto nije bilo rezultata je skroz drugi par cipela 7 poraza u 14 utakmica je otkaz u nekom mnogo manjem klubu od Intera.
bit ce, u pripremi je :kafa:Biscione je napisao/la:Vjerovatno čeka kad ćeš nam više napisat taj esej o Stafanu :kafa:Chinaglia je napisao/la:jel purger ziv, da nije digao ruku na sebe ne daj boze :think:
citam da zelite Lucasa Bigliu, nudite 26 mln, spremite 35 mln i dogovorit cemo se kao raja :kafa:
Dosta nam je više vaših ušminkanih polu igrača, prije*ali ste nas već par puta i mislim da je dosta. Ja znam da mi važimo za starački dom sa najboljim uslovima u Italiji ali neka on ide u svoju Argentinu i nek tamo završava karijeru.Chinaglia je napisao/la:citam da zelite Lucasa Bigliu, nudite 26 mln, spremite 35 mln i dogovorit cemo se kao raja
P.S. I ne vjeruj svemu što se piše, znad da kod promjene trenera se odmah svi raspišu kako će pola bivšeg tima dovest u novi i na kraju ne dovede nikog.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.