Losesamobosna87 je napisao/la:Wingate final result 2
@6
Uplata 2 e
Poslano z mojega HTC Desire 626 z uporabo Tapatalk
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Losesamobosna87 je napisao/la:Wingate final result 2
@6
Uplata 2 e
Losesamobosna87 je napisao/la:Barnet next goal 1
@4.9
2e
Win win winsamobosna87 je napisao/la:Tupi first half 2
@3.9
2e
Ja govorim prvenstveno za live kladjenje i po meni su dobre kvote ...govorim jos o nekim drugim prednostima poput isplate its itd...ali svako ima svoje misljenje najvaznije je da dobijamo a ne ko danas kad me ovi japanci izvalise iz cipela hehe al opet je dobro ajmo daljeEffenberg je napisao/la:Bet-at-home ima najgore kvote na cijelom trzistu ne znam sta pricas ti. Unibet nije los, ako vec nekoga savjetujes preporuci onda Pinnacle, Betfair, Marathonbet i tako te neke. Bh su dole kladare najgore, hem sto porez hem kvote pozakidane.
To sa brzim isplatama mogu potvrditi. Svabo je to korektni su oni i dobar ljubazan suport. Svabo vazda imao karakter. Ali kvote su stvarno krs. Isto premier kvote. Ja ove Ruse 1xbet mogu preporuciti gdje igram stvarno sam mnogo zadovoljan svim segmentima. Imali su par incidenata prije ali to je rjeseno. Jedino mu se tu support ne svidja previse su odresiti i formalni nekako. Jbg ko Rusi drvosjece!samobosna87 je napisao/la:Ja govorim prvenstveno za live kladjenje i po meni su dobre kvote ...govorim jos o nekim drugim prednostima poput isplate its itd...ali svako ima svoje misljenje najvaznije je da dobijamo a ne ko danas kad me ovi japanci izvalise iz cipela hehe al opet je dobro ajmo daljeEffenberg je napisao/la:Bet-at-home ima najgore kvote na cijelom trzistu ne znam sta pricas ti. Unibet nije los, ako vec nekoga savjetujes preporuci onda Pinnacle, Betfair, Marathonbet i tako te neke. Bh su dole kladare najgore, hem sto porez hem kvote pozakidane.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.