FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bojler
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bojler » 10 nov 2016, 13:00

KAKAV nermin sebije mi pa nismo mi Pofalicki

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 nov 2016, 13:30

Smajlagić, Kovačević, Resić i Hadžić na spisku U-19 reprezentacije BiH

slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Pukovnik

Post Postao/la Pukovnik » 10 nov 2016, 13:45

Pantelija je napisao/la:
Pukovnik je napisao/la:moram priznati da mi je ovaj pantelija zanimljiv sagovornik.
Pantelija je napisao/la:ja sam i klintona vidio kad je.dolazio pa nisam.sjedio.sa njim
ako vifis da je.neko lopov i.cujes njihove havere sta pricaju , poslovne partnere itd
ne treba ti.da.sjedis

nema.navijaca koji nije.prijatelj.
, bp ili rodbina istih iki uposlenih preko njih, a da ih podrzava,,... svaki iskreni navijac koji nije dio govana je protiv.njih
to je.na tribinama jasno
samo malo, ti si vidio da je neko lopov i cuo si sta njihovi haveri pricaju. u j.ebote pa ti si spijun (salim se)
i sta bi trebalo sad ja da povjerujem u tu tvoju pricu u protivnom nisam iskren navijac, jel to.
mozda bi i povjerovao u tu tvoju pricu pantelija da nisam ranije procijenio da si ti dvolicna licnost, bez uvrede prijatelju.
prema tvojoj teoriji o iskrenim navijacima na ovom forumu mogli bi na prste jedne ruke nabrojati iskrene navijace
s obzirom sta se sve pise pogotovo u toku utakmice. ili ti mislis da su to pravi, iskreni navijaci.
eh stigoh kuci pa da ti odg ovako lagano a ne preko mob

ne trebas ti meni vjerovati nista, tan je njima presudio, prvo dini pa onda edisu... sta cu ja njima presudjivati.

Koliko su sposobni ovo je dokaz, dokaz je da nismo igrali evropu i da smo od prvak dosli do toga da smo prosjecan klub...TOliko su sposobni da im je tan poslao Ken choa da ih umiri i nogira jer su trosili ogroman novac za igrace koji ne smiju doci ni u kontakt sa sarajevom.

Koliki su lopovi i hinje pokazuje da u doba dobrih rezultata nisi mogao uci na inteerrnet da ti ne sikoce glave punoglavaca ibrakovica, dine ili kusturice
Kada su na naplatu disli losi rezultati nerada, ne mozes ih naci nii na kafi u gradu a ne na portalima i novinama

Pojave se samo kada su bas ono morali ito uvijek isti odgovori i zgvori

Broj igraca koji su prosli kroz klub.. rezutatai, broj navijaca na tribinama, tanovo slanje svojih ljudi u klub, otpustanje trojice "glavnih", sve to ukazuje da su sistemski urusavali ugled kluba zarad svog licnog interesa.... za lijeka im trebalo i njima i onima koji ih podrzavaju

Ako tebi treba dokaz da su lazovi, pogledaj intervjue njihove, od nekakvih ratova, stadiona, domanicaije ligom,.. sve laz do lazi. Datumi zavrsetka kampa i slicne stvari, samo su lagali i obmanjivali. Ali sve ima svoj rok trajanja pa tako i njihove ublehe na koje smo vecinom nasjeli vecinom jer smo zbog ljubavi prema klubu zeljeli da vjerujemo u najbolje jer su to bili nasi ljudi izz nasih redova...
Ali ocito da smo se prevarili i srecom istrajali smo u svojim nastojanjima da bagra ode.
Sa njima su otisli i poltroni i ulizice koje su dali guze i obraza da dobiju posao u klubu... akreditaije i slicno. Ja to nisam niti bi ikada. Ne brinem za njih, sada ce hvaliti i ulizivati se i sljedecem, skinuti gace i liz liz... sve zarad licnog interesa... a ja cu svoju godisnju u dzep, šal oko vrata i na istok.

:kafa:
pantelija, pantelija, ti mene izgleda zajebavas
prvo mi kazes da si ih vidio kako kradu i onda u ovako opsirnom postu nigdje to ne pominjes vec mi pricas potpuno drugu pricu.
sad pricas kako su lazovi i o tome kako im je tan presudio... pa onda u nastavku kazes da ste istrajali u borbi.
petljas prijatelju, petljas. poenta tvog nepovezanog pisanja je da sebe predstavis kao nekoga ko je bitan i uticajan,
a ustvari si samo jedan mahalac zeljan paznje, to je moj zakljucak i bez uvrede molim te.
na stranu sve to o upravi i tanu uz napomenu da se slazem sa ovim odlascima jer ce klub konacno prodisati nakon visemjesecne
blokade. ono sto mene zabrinjava jeste to sto se ti u ovom slucaju ruzno ponasas odnosno sto svoje drugove koji ne misle
kao ti prokljinjes. gdje ces bolan bratu sa tribine koji sjedi pored tebe ili iza dva reda, nebitno, reci dabogda mu za lijekova
trebalo. i onda se ponosis sa svojom godisnjom i salom oko vrata. j.ebo ti svoju godisnju ako tako razmisljas.
mozda jesi pitar ali vidi se da nisi odgojen i skolovan kao pitar. to je kod tebe nesto vjestacki. budi frajer pa to reci na tribini :!:
Nikada nisam zagovarao rat osim u smislu postizanja mira.

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 10 nov 2016, 13:52

bordobijeli je napisao/la::| Nermin Basic ma bjaziii . imamo Calu !!! Ne znam otkud vam uopste te ideje :roll: :oops:
Niko ne govori o promjeni trenera nego kao sd ili u sportskom dijelu, covjek ima puno vise znanja pogotovo od svih nasih vrlih strucnjaka i moze pomoci i oko akademije i sportskog dijela. Najlakse je biti bahat ali da nismo imali srece sad bi bili ispod Listice, tako da nismo Real pa da nam ne trebaju posteni i strucni ljudi. Ithijarevic jeste za nas a Basic nije. Daj ba dodji sebi.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 10 nov 2016, 14:07

A kakve to karatkeristike ima Bašić pa da bude za nas?
Konkretno!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 nov 2016, 14:09

:rol: :rol: :rol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 10 nov 2016, 14:23

e moj pukovniče pa bruka forumaša psuje najgore moguće grozote ljudima koji su na neki način povezani sa klubom,nevezano da li su u pravu ili ne, to što rade je pravo odvratno

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 10 nov 2016, 14:35

hilmo je napisao/la:A kakve to karatkeristike ima Bašić pa da bude za nas?
Konkretno!
Progledaj Hilmo sta je on napravio u Jajcu i reci mi ko od nasih moze uraditi 10% od onoga. Vrlo konkretno. Ako ste ti i Mortem zadovoljni sadasnjim sportskim dijelom i akademijom onda vas shvatam. Usput koje mi to sada zvijeri imamo koje rade kod nas a da su dobri "za nas".

Bilo bi lijepo dovesti ljude koji sada drze Ajaxovu skolu ali treba biti realan. Na kraju nije to nikakvo mjerilo ali pokazuje da frajer nije debil kakvim ga prikazujete, on sa onakvom ekipom uze divovima 3 bobe na sred Koseva.

Pukovnik

Post Postao/la Pukovnik » 10 nov 2016, 14:43

nukleusmember je napisao/la:e moj pukovniče pa bruka forumaša psuje najgore moguće grozote ljudima koji su na neki način povezani sa klubom,nevezano da li su u pravu ili ne, to što rade je pravo odvratno

VVVBK

mogu psovati na forumu zato sto su djevojcice, nek stisnu damu pa nekom na istoku kazu isto ovo kao na forumu. eee
prijatelju imam te raje na istoku, stariji tipovi, koji su ili bili neutralni po pitanju uprave ili nisu bili za njihovu smjenu,
ali to ne znaci da su povezani sa upravom ili da su bili zadovoljni rezultatima u posljednje vrijeme. naravno da nisu.
boli njih racku i za dinu, edisa, tana daj samo sarajevo, ali eto nisu bili za te radiklne promjene jer su mislili da nece nista
dobro donijeti samo gore. i sad sa nadje djevojcica sa foruma da im psuje. bas nedavno pricamo o ovim djevojcicama,
samo sto njih forumi ne interesuju, ali eto ako ima neko nesto protiv njihovog misljenja nije problem nek im se obrati na istoku.
objasnice im se u par recenica sve sto im nije jasno, pa ja.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 10 nov 2016, 14:47

Skalonja?
Bahati, bahati Željkan!
1946

Unknown16
Kontakt:

Post Postao/la Unknown16 » 10 nov 2016, 14:53

MortemHz je napisao/la:
MartinSco je napisao/la:
Samo ako ce povesti i Haskica! šala mala!
Letić je dobar igrac ali sta cemo onda sa Bekićem, Ivetićem i Balićem(ja bih se barem dvojici zahvalio)

A jel istina ovo za Velkoskog, da bi se mogao vratiti? ako nije, nemojte lozit raju.. Ima nas koji smo ga gotivili..
Bekicu noga, Balic nije ista pozicija mada moze igrati lijevog.
On se godinama prizivao uz Hebibovica
SARAJ'VO ZIVOT JE MOJ !!!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 10 nov 2016, 15:04

Pukovnik je napisao/la:
nukleusmember je napisao/la:e moj pukovniče pa bruka forumaša psuje najgore moguće grozote ljudima koji su na neki način povezani sa klubom,nevezano da li su u pravu ili ne, to što rade je pravo odvratno

VVVBK

mogu psovati na forumu zato sto su djevojcice, nek stisnu damu pa nekom na istoku kazu isto ovo kao na forumu. eee
prijatelju imam te raje na istoku, stariji tipovi, koji su ili bili neutralni po pitanju uprave ili nisu bili za njihovu smjenu,
ali to ne znaci da su povezani sa upravom ili da su bili zadovoljni rezultatima u posljednje vrijeme. naravno da nisu.
boli njih racku i za dinu, edisa, tana daj samo sarajevo, ali eto nisu bili za te radiklne promjene jer su mislili da nece nista
dobro donijeti samo gore. i sad sa nadje djevojcica sa foruma da im psuje. bas nedavno pricamo o ovim djevojcicama,
samo sto njih forumi ne interesuju, ali eto ako ima neko nesto protiv njihovog misljenja nije problem nek im se obrati na istoku.
Sta ima Molotovljev, kakav si mi ko covjek? :D

Pa je li moguce nakon svega, da i dalje neko brani upravu koja nas je u crno zavila?

Cak je i Michael prestao sa tim :D

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 10 nov 2016, 15:07

Pukovnik je napisao/la:

VVVBK

I sta sad, neko treba da ide na istok da bi se tim debilima dokazivao? Ja sam redovan na zapadu, ako oni imaju problem s tim jeb.avanjem uprave nek dodju na zapad. Obecavam im da ce cuti sve sto se uputi "gospodi" iz uprave, pa nek pokazu muda.

I usput, njih forumi ne interesuju i sve na forumu smatraju djevojcama, pa tako i tebe jel? Ti ga onda dodjes neka treba medju tim "mangupima" sta li?
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

Pukovnik

Post Postao/la Pukovnik » 10 nov 2016, 15:15

cuj molotovljev. sta si se prepo nisam taj

pasice, ma boli me cosak za upravu ja ti govorim za nasu raju, pitare, kojima psujete na forumu.

ColdDemon
Kontakt:

Post Postao/la ColdDemon » 10 nov 2016, 15:16

Locust je napisao/la:
kengur je napisao/la:Basic dobio otkaz u Jajcu. Mozda nebi bilo lose dovesti ga za sportskog direktora

http://sportsport.ba/bh_fudbal/basic-ja ... ama/213433
ne znam to za sd ali ovog covjeka treba drzati na oku definitivno.
Sto? Mislis da je lopov?

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 10 nov 2016, 15:16

Kako vi lako nasijedate jbt...pa vidis da lik trolla i brani go.vna u svakom od silna 24 posta koje je napisao. Iscoolirajte ga bha, novi majkl, ko li vec...cuj on sjedio s nekim, on ratovao s nekim, on nesto...:o Konta ako ima nick ''pukovnik'' da je bio u ratu.
Odo se sad nafurat da imam najbolju ljevicu PL BiH (zbog nicka ofc).
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 10 nov 2016, 15:18

Ja mislio zezate se za ovog Basica kad ono ljudi ozbiljno misle. Uozbiljite se dosta je cirkusa bilo .

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 10 nov 2016, 15:28

Pukovnik je napisao/la:cuj molotovljev. sta si se prepo nisam taj

pasice, ma boli me cosak za upravu ja ti govorim za nasu raju, pitare, kojima psujete na forumu.
Klon jesi. Trol jesi. Jedini ti je cilj ovdje da opravdavas lopovksu upravu koja je klub dovela na najtanje grane u istoriji.
Koji ba istok, koja raja koja brani upravu? O cemu ziv bio? 99,99% raje na svim tribinama lincovala bi lopove koje ti ovdje branis, jer su unistili klub.
Poceo si sa Molotovljevom pricom kako je samo sjever navijao protiv uprave.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 10 nov 2016, 15:34

Evander je napisao/la:

Klon jesi. Trol jesi. Jedini ti je cilj ovdje da opravdavas lopovksu upravu koja je klub dovela na najtanje grane u istoriji.
Koji ba istok, koja raja koja brani upravu? O cemu ziv bio? 99,99% raje na svim tribinama lincovala bi lopove koje ti ovdje branis, jer su unistili klub.
Zbog cega mislis da je klub u najgoroj situaciji od svog postanka ??

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 10 nov 2016, 15:38

bordobijeli je napisao/la:
Evander je napisao/la:

Zbog cega mislis da je klub u najgoroj situaciji od svog postanka ??
Jer vise nemas klub, prodao si ga bjelosvijetskon hostapleru, a zauzvrat si dobio k....

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: adoado, Amidzaa, Bing [Bot], BordoAhbab, Jet2Holiday, jurisicduska, perodeformero, Rule_hz, Sazg, Vanja8 i 125 gostiju.