FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
KAKAV nermin sebije mi pa nismo mi Pofalicki
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Smajlagić, Kovačević, Resić i Hadžić na spisku U-19 reprezentacije BiH

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
pantelija, pantelija, ti mene izgleda zajebavasPantelija je napisao/la:eh stigoh kuci pa da ti odg ovako lagano a ne preko mobPukovnik je napisao/la:moram priznati da mi je ovaj pantelija zanimljiv sagovornik.samo malo, ti si vidio da je neko lopov i cuo si sta njihovi haveri pricaju. u j.ebote pa ti si spijun (salim se)Pantelija je napisao/la:ja sam i klintona vidio kad je.dolazio pa nisam.sjedio.sa njim
ako vifis da je.neko lopov i.cujes njihove havere sta pricaju , poslovne partnere itd
ne treba ti.da.sjedis
nema.navijaca koji nije.prijatelj.
, bp ili rodbina istih iki uposlenih preko njih, a da ih podrzava,,... svaki iskreni navijac koji nije dio govana je protiv.njih
to je.na tribinama jasno
i sta bi trebalo sad ja da povjerujem u tu tvoju pricu u protivnom nisam iskren navijac, jel to.
mozda bi i povjerovao u tu tvoju pricu pantelija da nisam ranije procijenio da si ti dvolicna licnost, bez uvrede prijatelju.
prema tvojoj teoriji o iskrenim navijacima na ovom forumu mogli bi na prste jedne ruke nabrojati iskrene navijace
s obzirom sta se sve pise pogotovo u toku utakmice. ili ti mislis da su to pravi, iskreni navijaci.
ne trebas ti meni vjerovati nista, tan je njima presudio, prvo dini pa onda edisu... sta cu ja njima presudjivati.
Koliko su sposobni ovo je dokaz, dokaz je da nismo igrali evropu i da smo od prvak dosli do toga da smo prosjecan klub...TOliko su sposobni da im je tan poslao Ken choa da ih umiri i nogira jer su trosili ogroman novac za igrace koji ne smiju doci ni u kontakt sa sarajevom.
Koliki su lopovi i hinje pokazuje da u doba dobrih rezultata nisi mogao uci na inteerrnet da ti ne sikoce glave punoglavaca ibrakovica, dine ili kusturice
Kada su na naplatu disli losi rezultati nerada, ne mozes ih naci nii na kafi u gradu a ne na portalima i novinama
Pojave se samo kada su bas ono morali ito uvijek isti odgovori i zgvori
Broj igraca koji su prosli kroz klub.. rezutatai, broj navijaca na tribinama, tanovo slanje svojih ljudi u klub, otpustanje trojice "glavnih", sve to ukazuje da su sistemski urusavali ugled kluba zarad svog licnog interesa.... za lijeka im trebalo i njima i onima koji ih podrzavaju
Ako tebi treba dokaz da su lazovi, pogledaj intervjue njihove, od nekakvih ratova, stadiona, domanicaije ligom,.. sve laz do lazi. Datumi zavrsetka kampa i slicne stvari, samo su lagali i obmanjivali. Ali sve ima svoj rok trajanja pa tako i njihove ublehe na koje smo vecinom nasjeli vecinom jer smo zbog ljubavi prema klubu zeljeli da vjerujemo u najbolje jer su to bili nasi ljudi izz nasih redova...
Ali ocito da smo se prevarili i srecom istrajali smo u svojim nastojanjima da bagra ode.
Sa njima su otisli i poltroni i ulizice koje su dali guze i obraza da dobiju posao u klubu... akreditaije i slicno. Ja to nisam niti bi ikada. Ne brinem za njih, sada ce hvaliti i ulizivati se i sljedecem, skinuti gace i liz liz... sve zarad licnog interesa... a ja cu svoju godisnju u dzep, šal oko vrata i na istok.
prvo mi kazes da si ih vidio kako kradu i onda u ovako opsirnom postu nigdje to ne pominjes vec mi pricas potpuno drugu pricu.
sad pricas kako su lazovi i o tome kako im je tan presudio... pa onda u nastavku kazes da ste istrajali u borbi.
petljas prijatelju, petljas. poenta tvog nepovezanog pisanja je da sebe predstavis kao nekoga ko je bitan i uticajan,
a ustvari si samo jedan mahalac zeljan paznje, to je moj zakljucak i bez uvrede molim te.
na stranu sve to o upravi i tanu uz napomenu da se slazem sa ovim odlascima jer ce klub konacno prodisati nakon visemjesecne
blokade. ono sto mene zabrinjava jeste to sto se ti u ovom slucaju ruzno ponasas odnosno sto svoje drugove koji ne misle
kao ti prokljinjes. gdje ces bolan bratu sa tribine koji sjedi pored tebe ili iza dva reda, nebitno, reci dabogda mu za lijekova
trebalo. i onda se ponosis sa svojom godisnjom i salom oko vrata. j.ebo ti svoju godisnju ako tako razmisljas.
mozda jesi pitar ali vidi se da nisi odgojen i skolovan kao pitar. to je kod tebe nesto vjestacki. budi frajer pa to reci na tribini
Nikada nisam zagovarao rat osim u smislu postizanja mira.
Niko ne govori o promjeni trenera nego kao sd ili u sportskom dijelu, covjek ima puno vise znanja pogotovo od svih nasih vrlih strucnjaka i moze pomoci i oko akademije i sportskog dijela. Najlakse je biti bahat ali da nismo imali srece sad bi bili ispod Listice, tako da nismo Real pa da nam ne trebaju posteni i strucni ljudi. Ithijarevic jeste za nas a Basic nije. Daj ba dodji sebi.bordobijeli je napisao/la:Nermin Basic ma bjaziii . imamo Calu !!! Ne znam otkud vam uopste te ideje
![]()
A kakve to karatkeristike ima Bašić pa da bude za nas?
Konkretno!
Konkretno!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
nukleusmember
- Kontakt:
e moj pukovniče pa bruka forumaša psuje najgore moguće grozote ljudima koji su na neki način povezani sa klubom,nevezano da li su u pravu ili ne, to što rade je pravo odvratno
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
Progledaj Hilmo sta je on napravio u Jajcu i reci mi ko od nasih moze uraditi 10% od onoga. Vrlo konkretno. Ako ste ti i Mortem zadovoljni sadasnjim sportskim dijelom i akademijom onda vas shvatam. Usput koje mi to sada zvijeri imamo koje rade kod nas a da su dobri "za nas".hilmo je napisao/la:A kakve to karatkeristike ima Bašić pa da bude za nas?
Konkretno!
Bilo bi lijepo dovesti ljude koji sada drze Ajaxovu skolu ali treba biti realan. Na kraju nije to nikakvo mjerilo ali pokazuje da frajer nije debil kakvim ga prikazujete, on sa onakvom ekipom uze divovima 3 bobe na sred Koseva.
mogu psovati na forumu zato sto su djevojcice, nek stisnu damu pa nekom na istoku kazu isto ovo kao na forumu. eeenukleusmember je napisao/la:e moj pukovniče pa bruka forumaša psuje najgore moguće grozote ljudima koji su na neki način povezani sa klubom,nevezano da li su u pravu ili ne, to što rade je pravo odvratno
VVVBK
prijatelju imam te raje na istoku, stariji tipovi, koji su ili bili neutralni po pitanju uprave ili nisu bili za njihovu smjenu,
ali to ne znaci da su povezani sa upravom ili da su bili zadovoljni rezultatima u posljednje vrijeme. naravno da nisu.
boli njih racku i za dinu, edisa, tana daj samo sarajevo, ali eto nisu bili za te radiklne promjene jer su mislili da nece nista
dobro donijeti samo gore. i sad sa nadje djevojcica sa foruma da im psuje. bas nedavno pricamo o ovim djevojcicama,
samo sto njih forumi ne interesuju, ali eto ako ima neko nesto protiv njihovog misljenja nije problem nek im se obrati na istoku.
objasnice im se u par recenica sve sto im nije jasno, pa ja.
On se godinama prizivao uz HebibovicaMortemHz je napisao/la:Bekicu noga, Balic nije ista pozicija mada moze igrati lijevog.MartinSco je napisao/la:Samo ako ce povesti i Haskica! šala mala!
Letić je dobar igrac ali sta cemo onda sa Bekićem, Ivetićem i Balićem(ja bih se barem dvojici zahvalio)
A jel istina ovo za Velkoskog, da bi se mogao vratiti? ako nije, nemojte lozit raju.. Ima nas koji smo ga gotivili..
SARAJ'VO ZIVOT JE MOJ !!!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Sta ima Molotovljev, kakav si mi ko covjek?Pukovnik je napisao/la:mogu psovati na forumu zato sto su djevojcice, nek stisnu damu pa nekom na istoku kazu isto ovo kao na forumu. eeenukleusmember je napisao/la:e moj pukovniče pa bruka forumaša psuje najgore moguće grozote ljudima koji su na neki način povezani sa klubom,nevezano da li su u pravu ili ne, to što rade je pravo odvratno
VVVBK
prijatelju imam te raje na istoku, stariji tipovi, koji su ili bili neutralni po pitanju uprave ili nisu bili za njihovu smjenu,
ali to ne znaci da su povezani sa upravom ili da su bili zadovoljni rezultatima u posljednje vrijeme. naravno da nisu.
boli njih racku i za dinu, edisa, tana daj samo sarajevo, ali eto nisu bili za te radiklne promjene jer su mislili da nece nista
dobro donijeti samo gore. i sad sa nadje djevojcica sa foruma da im psuje. bas nedavno pricamo o ovim djevojcicama,
samo sto njih forumi ne interesuju, ali eto ako ima neko nesto protiv njihovog misljenja nije problem nek im se obrati na istoku.
Pa je li moguce nakon svega, da i dalje neko brani upravu koja nas je u crno zavila?
Cak je i Michael prestao sa tim
I sta sad, neko treba da ide na istok da bi se tim debilima dokazivao? Ja sam redovan na zapadu, ako oni imaju problem s tim jeb.avanjem uprave nek dodju na zapad. Obecavam im da ce cuti sve sto se uputi "gospodi" iz uprave, pa nek pokazu muda.Pukovnik je napisao/la:mogu psovati na forumu zato sto su djevojcice, nek stisnu damu pa nekom na istoku kazu isto ovo kao na forumu. eeenukleusmember je napisao/la:e moj pukovniče pa bruka forumaša psuje najgore moguće grozote ljudima koji su na neki način povezani sa klubom,nevezano da li su u pravu ili ne, to što rade je pravo odvratno
VVVBK
I usput, njih forumi ne interesuju i sve na forumu smatraju djevojcama, pa tako i tebe jel? Ti ga onda dodjes neka treba medju tim "mangupima" sta li?
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
cuj molotovljev. sta si se prepo nisam taj
pasice, ma boli me cosak za upravu ja ti govorim za nasu raju, pitare, kojima psujete na forumu.
pasice, ma boli me cosak za upravu ja ti govorim za nasu raju, pitare, kojima psujete na forumu.
Sto? Mislis da je lopov?Locust je napisao/la:ne znam to za sd ali ovog covjeka treba drzati na oku definitivno.kengur je napisao/la:Basic dobio otkaz u Jajcu. Mozda nebi bilo lose dovesti ga za sportskog direktora
http://sportsport.ba/bh_fudbal/basic-ja ... ama/213433
-
belosevic28
- Kontakt:
Kako vi lako nasijedate jbt...pa vidis da lik trolla i brani go.vna u svakom od silna 24 posta koje je napisao. Iscoolirajte ga bha, novi majkl, ko li vec...cuj on sjedio s nekim, on ratovao s nekim, on nesto...
Konta ako ima nick ''pukovnik'' da je bio u ratu.
Odo se sad nafurat da imam najbolju ljevicu PL BiH (zbog nicka ofc).
Odo se sad nafurat da imam najbolju ljevicu PL BiH (zbog nicka ofc).
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ja mislio zezate se za ovog Basica kad ono ljudi ozbiljno misle. Uozbiljite se dosta je cirkusa bilo .
Klon jesi. Trol jesi. Jedini ti je cilj ovdje da opravdavas lopovksu upravu koja je klub dovela na najtanje grane u istoriji.Pukovnik je napisao/la:cuj molotovljev. sta si se prepo nisam taj
Koji ba istok, koja raja koja brani upravu? O cemu ziv bio? 99,99% raje na svim tribinama lincovala bi lopove koje ti ovdje branis, jer su unistili klub.
Poceo si sa Molotovljevom pricom kako je samo sjever navijao protiv uprave.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Zbog cega mislis da je klub u najgoroj situaciji od svog postanka ??Evander je napisao/la:Klon jesi. Trol jesi. Jedini ti je cilj ovdje da opravdavas lopovksu upravu koja je klub dovela na najtanje grane u istoriji.Pukovnik je napisao/la:cuj molotovljev. sta si se prepo nisam taj
Koji ba istok, koja raja koja brani upravu? O cemu ziv bio? 99,99% raje na svim tribinama lincovala bi lopove koje ti ovdje branis, jer su unistili klub.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Jer vise nemas klub, prodao si ga bjelosvijetskon hostapleru, a zauzvrat si dobio k....bordobijeli je napisao/la:Zbog cega mislis da je klub u najgoroj situaciji od svog postanka ??Evander je napisao/la:Klon jesi. Trol jesi. Jedini ti je cilj ovdje da opravdavas lopovksu upravu koja je klub dovela na najtanje grane u istoriji.Pukovnik je napisao/la:cuj molotovljev. sta si se prepo nisam taj
Trenutno korisnika/ca: adoado, Amidzaa, Bing [Bot], BordoAhbab, Jet2Holiday, jurisicduska, perodeformero, Rule_hz, Sazg, Vanja8 i 125 gostiju.