TV-all about
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: TV-all about
Nije bilo na sk1 jutros formule, zato što je hr, mislim na analognu tv, odlično 

Konkretno kakvi te programi zanimaju tu? Je li samo zbog arena i sk-ova bi uzeo ili?Sheyi je napisao/la:Je li uzimao ko ove IPTV liste sto imaju na Piku, npr next gen tv. Je li radi ispravno i da li kasne programi?
Bas zbog toga, ako moze i da ne kasni puno i da se mogu gledati u Njemackoj.arelinho je napisao/la:Konkretno kakvi te programi zanimaju tu? Je li samo zbog arena i sk-ova bi uzeo ili?Sheyi je napisao/la:Je li uzimao ko ove IPTV liste sto imaju na Piku, npr next gen tv. Je li radi ispravno i da li kasne programi?

Ja bi ti onda preporučio tvviet. Ne treba jak internet, a imaš sve regionalne kanale. Imaš i SK i Arene. Nema prekida nikako. Imam prijatelja koji je živio vani i ovo koristio. Bio je prezadovoljan.Sheyi je napisao/la:Bas zbog toga, ako moze i da ne kasni puno i da se mogu gledati u Njemackoj.arelinho je napisao/la:Konkretno kakvi te programi zanimaju tu? Je li samo zbog arena i sk-ova bi uzeo ili?Sheyi je napisao/la:Je li uzimao ko ove IPTV liste sto imaju na Piku, npr next gen tv. Je li radi ispravno i da li kasne programi?

Kakva je ovo nova aplikacija sportklub što telemach reklamira tamo na forumu, je li neko skinuo?
Re: RE: Re: TV-all about
Kako su novi sajt izbacili tako su i aplikaciju, ja sinoc skino i super je za sportske vijesti mislim da nema bolje trenutnoNeutral je napisao/la:Kakva je ovo nova aplikacija sportklub što telemach reklamira tamo na forumu, je li neko skinuo?

Re: RE: Re: TV-all about
I ja sam skinuo, cini se jako dobra aplikacija. Malo su zeznuli, tesko je naci pregled programa ali inace, koliko su ulozili u tv program ocekivao sam da i u sajt uloze i eto desilo se i to !Quinlan je napisao/la:Kako su novi sajt izbacili tako su i aplikaciju, ja sinoc skino i super je za sportske vijesti mislim da nema bolje trenutnoNeutral je napisao/la:Kakva je ovo nova aplikacija sportklub što telemach reklamira tamo na forumu, je li neko skinuo?
Max Allegri
Re: RE: Re: RE: Re: TV-all about
Ma furaju se na sky i ostale tv kuce sa ovim pregledom programa to im jeste velika mana, al haj imam onaj tv profil aplikaciju za toMig_Mig je napisao/la:I ja sam skinuo, cini se jako dobra aplikacija. Malo su zeznuli, tesko je naci pregled programa ali inace, koliko su ulozili u tv program ocekivao sam da i u sajt uloze i eto desilo se i to !Quinlan je napisao/la:Kako su novi sajt izbacili tako su i aplikaciju, ja sinoc skino i super je za sportske vijesti mislim da nema bolje trenutnoNeutral je napisao/la:Kakva je ovo nova aplikacija sportklub što telemach reklamira tamo na forumu, je li neko skinuo?

-
- Kontakt:
koje su dobre stranice za streamove rukometa i košarke
Kako ide ovo sa unifi?
Gdje i kako to aktivirati?
Gdje i kako to aktivirati?
Konektuješ se sa podacima koje koristiš za d3go.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Okej.
Planiram kupovat tv ubrzo pa sam razgledao malo cjene i vidim da se za "male" pare danas moze kupiti "dobar" tv.
Sad naravno da ne mislim na one zakrivljene perverzije koje kostaju po 2,3 hiljade maraka vec na standardni led full hd tv od nekih 7-8 stoja.
Gledam u tehnomaxu Tesla Tv 49" (124cm) kosta oko 700 maraka,dok recimo Tesla 43" smart android tv kosta oko 600-650 km.
Koliko je koristan smart tv?
Koje su njwgove prednosti?
Da li ima neku prednost koja ti fakat moze biti korisna?
Pitam jer se ne razumijem.
Sad naravno da ne mislim na one zakrivljene perverzije koje kostaju po 2,3 hiljade maraka vec na standardni led full hd tv od nekih 7-8 stoja.
Gledam u tehnomaxu Tesla Tv 49" (124cm) kosta oko 700 maraka,dok recimo Tesla 43" smart android tv kosta oko 600-650 km.
Koliko je koristan smart tv?
Koje su njwgove prednosti?
Da li ima neku prednost koja ti fakat moze biti korisna?
Pitam jer se ne razumijem.
Daleko najbolja stvar kod Smart TVa je WiFi konekcija. Onda se lijepo umrežiš s laptopom, napraviš shared folder i gledaš na tvu šta hoćeš, bez usbova, kablova i ostalih čki materina.
Od ostalih stvari YT može biti koristan, kao i neke aplikacije poput Skypea ili Netflixa ako ga misliš plaćati.
Od ostalih stvari YT može biti koristan, kao i neke aplikacije poput Skypea ili Netflixa ako ga misliš plaćati.
Android tv je isto super stvar po meni najbolji izbor, instaliras kodi ili popcorn.i gledaj filmove koje hoces kad.hoces 

Android tv je sad i dobar za glednje IPTV ne treba ti nikakav box, a i kodi isto preko njega moues sve gledati od filmova kanala serija svega, tako da je smart tv tj android tv jako dobro sad imati, ja imam smart al nije android pa sam morao kupiti androif box da imam android tv 

Kod mene je samsung, ali nisam uspio kodi nikako da instaliram. Nema ga u onim njegovim apps, gledao sam i neke tutorijale, ali bezuspjesno. Je l' se moze kako kodi instalirati i koji je najbolji nacin da napravim kakve kanale?
Ja sam bio instalirao onaj smart iptv (ako se dobro sjecam, nisam kuci pa ne mogu vidjet') na kojem imas 7 dana free, pa poslije platis 5€ (ili nesto tako) i imas te kanale uvijek bez ikakvog placanja. Nije mi nesto bilo pouzdano, kontam da mi svaki mjesec to nece dolazit', a nisu mi toliko potrebni. Mozda se svaki taj mora platiti prvi put, pa je poslije free?
Popcorn sam vidio da ima medju aplikacijama. Slabo tv koristim, i ovo sam onako malo cackao i odustao, ali eto ne bi bilo lose ako se vec moze sta napravit'. Unaprijed hvala na pomoci.
Ja sam bio instalirao onaj smart iptv (ako se dobro sjecam, nisam kuci pa ne mogu vidjet') na kojem imas 7 dana free, pa poslije platis 5€ (ili nesto tako) i imas te kanale uvijek bez ikakvog placanja. Nije mi nesto bilo pouzdano, kontam da mi svaki mjesec to nece dolazit', a nisu mi toliko potrebni. Mozda se svaki taj mora platiti prvi put, pa je poslije free?
Popcorn sam vidio da ima medju aplikacijama. Slabo tv koristim, i ovo sam onako malo cackao i odustao, ali eto ne bi bilo lose ako se vec moze sta napravit'. Unaprijed hvala na pomoci.

Pa na popcornu imas sve filmove u 1080p, za filmove beton i serije imas na njemu 
Kodi je ovako all in one najbolji, jer instaliras dodatke pa imas i sve steeamove i sl.

Kodi je ovako all in one najbolji, jer instaliras dodatke pa imas i sve steeamove i sl.
Hvala za odgovor.Baader je napisao/la:Daleko najbolja stvar kod Smart TVa je WiFi konekcija. Onda se lijepo umrežiš s laptopom, napraviš shared folder i gledaš na tvu šta hoćeš, bez usbova, kablova i ostalih čki materina.
Sve kul al ja svakako kontam spojit centralnu na tv tako da mi dodje svejedno samo bi bezveze dao vise para.
Je l' to radi bez ikakve registracije i slicnih vragova, tj. nadjes film i gledas bez problema? Mislio sam da se i ovo nesto mora placati, pa nisam ni pokusao instalirati. Kad dodjem kuci, vidjet' cu aBd.Quinlan je napisao/la:Pa na popcornu imas sve filmove u 1080p, za filmove beton i serije imas na njemu
De mi samo ako mozes na koji nacin si kodi instalirao (jer ga nema medju aplikacijama), te dodatke cu valjda skontat' sam (ima i tema ovdje, pa cu pogledat' kako sta ide).
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], JuricaSpindl i 12 gostiju.