psujete onima koji ne misle kao vi, x puta se ovde psovalo pitarima. sad ti meni odgovori konkretno jesi li latentni peskir.joker90 je napisao/la:Ja pitam tebe, ne pitam Panteliju, zato mi konkretno odgovori na moje pitanje. I nemoj mi tih generalizacija! Kome psujemo ovdje, a na tribini sagnemo glavu zbog njega? Psovalo se ovdje upravi, sasvim zasluzeno, psuje im se i na stadionu. Pricas kako su neki forumasi tu dok se igra tekma, ocigledno tvoja kasarna nije za mobilni internet cula, za ss.ba aplikaciju i slicne stvari. Kad pocnes ici na tekme, onda dođi da diskutujemo, do tad idi s tim haverima na kafe i tamo soli pamet! Nisi posta o utakmicama napisao, ne ides na njih, o cemu onda si dosao da pricas? Sta jos ostaje pored utakmica FK Sarajeva da se diskutuje?Pukovnik je napisao/la:pa eto pitaj panteliju kome on psuje, nek ti on kaze. ne mislim na upravujoker90 je napisao/la:Kome psujemo na forumu, a na tribini spustimo glavu?
a vala ti najvise psujes sto jes' jes'. te nabijas muskarce na racku, te ih prskas, pa onda places vazda nesto.
sumnjiv si mi jaro da nisi nastran ne daj boze, a.
a to za utakmice i diskusiju, nigdje ne pise u pravilima da nemam pravo pisati npr na temi sarajeva ako ne idem na utakmice.
da je tako ovde bi 9 likova pisalo, a ostali posmatrali. bjezi ba pusti suplju, ako ti se pise pisi ako ne izadji malo prohodaj.