Pratimzgmiky je napisao/la:odličanWilly je napisao/la:prepisujem

Moderatori/ce: Monolog,insider,bodi123,Puma
Pratimzgmiky je napisao/la:odličanWilly je napisao/la:prepisujem

Odigrao sam Darusafaka 1,Perperoglu vise,Langford vise,uz to da sam ga uhvatio na 19.5,a ni ovo mu nebi trebo bit problem.Willy je napisao/la:
Gdje ga ti na 22 nađe ?admir12345 je napisao/la:Ovo su po meni najsigurnija danas 3 para
Longford 22+ 1,85
Osman 10+ 1,85
Brazil-Argentina 6+ zutih 1,5 kv
21.5 zato je napisao 22+ no 22 i više gastone ne pi.digaston je napisao/la:Gdje ga ti na 22 nađe ?admir12345 je napisao/la:Ovo su po meni najsigurnija danas 3 para
Longford 22+ 1,85
Osman 10+ 1,85
Brazil-Argentina 6+ zutih 1,5 kv
Ja ga imao u Wwinu na 19.5 i zaboravim ga odigratizgmiky je napisao/la:21.5 zato je napisao 22+ no 22 i više gastone ne pi.digaston je napisao/la:Gdje ga ti na 22 nađe ?admir12345 je napisao/la:Ovo su po meni najsigurnija danas 3 para
Longford 22+ 1,85
Osman 10+ 1,85
Brazil-Argentina 6+ zutih 1,5 kv![]()
ne yebi nam koncepciju

To ćaćaADIER je napisao/la:Hello guxs xD
Sinoć solidna noć kad su u pitanju NBA ( košarkaši ). Nažalost tiket koji sam ovdje izbacio nije bio dobitan, tek 4/7 prolaznost.
- B. Beal = Jednostavno nikad više ne igram njega, pa neka svaku uzakmicu ide OVER!
- I. Thomas = Da igra sa boljim igračima u svom timu, i da nije onakav rezultat bio od samom početka utakmice, sigurno bi bez problema išao OVER, mada su mu i sinoć samo 2 poena falila i pored onakvog rezultata!
- Schroder = Definitivno nije on za igranja na veći ulog. Neiskusan, nafuran, pokida živce i treba bježati od njega!
• Sinoć prolazan tiket, nažalost nisam ga postao ovdje.. Večeras ćemo probati da odigramo nešto bolje ( kako treba ) i ponovimo onu sjajnu noć, mada večeras i nema puno utakmica što se tiče NBA, ali izmajmunisat ću nešto.
•Biće tiket prije 00:00h -)) Do gledanja!
@@

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.