Ja i zaboraviojoker90 je napisao/la:Ko nam je ovo online i cita temu?![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ja se sjecam da je on igrao lijevog beka tamo i da je solidno odradio posao. Kadusic je ok, treba ga istrpiti, jeste malo ofanzivniji ali moderan je fudbal danas. 
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 10 nov 2016, 18:43, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Prezivio je, samo se krije. Postavljao sam sliku sa kup utakmice protiv Kozare! Ja i jos 3 lika na zapadu sami, 45 min prije pocetka tekme, kad ulazi on dole u lozu, sređen sav ko maneken!Evander je napisao/la:Je li skaut prezivio i ove zadnje promijene u klubu?joker90 je napisao/la:Ko nam je ovo online i cita temu?![]()
Lik je neunistiv
Sve se promijenilo, samo je skaut ostao.
Zna li iko, kojoj vezom je on dosao u klub pa je toliko nedodirljiv?
Vanbracni Tanov sin, ili sestric od Baketa?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Win winaleksandar_veliki je napisao/la:Navodno bi vas trebao napustiti Balic. Nacuo sam da cete nesto i zaraditi.
Jeste brate,pa ga je malo Hus bacio u vezu i onda se popickarali.I jeste lijevi bek,nije los na toj poziciji,samo sto je kod nas vise utakmica igrao u vezi nego na LBMortemHz je napisao/la:Ja se sjecam da je on igrao lijevog beka tamo.
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
-
BordoBolesnik
- Kontakt:
U njemu gori zeljaaa svaaaaa!!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
E to to.. znam da je igrao lijevog beka tamo i da je bio dobar. Primijetio sam da je ovu zadnju poceo u vezi, nije mi to bas pozicija za njega, nesto slicno k'o sto se i Mihojevic ne snalazi u veznom redu.Ado76 je napisao/la:Jeste brate,pa ga je malo Hus bacio u vezu i onda se popickarali.I jeste lijevi bek,nije los na toj poziciji,samo sto je kod nas vise utakmica igrao u vezi nego na LBMortemHz je napisao/la:Ja se sjecam da je on igrao lijevog beka tamo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Dva akademca idu na posudbu u drugoligaški klub, s tim što taj klub uskoro postaje prvoligaš (jer bježi već 8bd) ili će sad na zimu ili će na ljeto, Sarajevo će plaćati određene obaveze..
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Javi seeeeee, javiii seeeejurisicduska je napisao/la:Svi svi svi pozdravite majkla.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
[quote="Pantelija"]zja sam rekao da ko god se ogrebao od klub, ko je znao da kradu a sutio i podrzavao i ko se podrzavajuci ovu upravu uvukao u supak i dobio posao u klubu, dabogda mu za lijeka trebalo jer je.klub stavio na neko drugo mjesto a licni interes na prvo .
to je vec bolje, puno bolje
ogradio si se
to je vec bolje, puno bolje
ogradio si se
Nikada nisam zagovarao rat osim u smislu postizanja mira.
dobro interni moderatoru, postujemhilmo je napisao/la:Kad se vratiš obrati pažnju da ne ulaziš u bespotrebne rasprave sa drugim forumašima. Ovdje pišemo o FK Sarajevo. Slobodno iznesi svoje mišljenje o aktuelnoj temi ali stav o forumašima iznosi jednom po jednom na pp da se ne bi protezale bezveze priče kao ova sad.Pukovnik je napisao/la:e, idem sad imam nekih obaveza. cucemo se, haj ba vi ste vazda tu 0-24 naleticu. cuvajte se vozdra
@joker
Pa bar napiši da ti je bilo veliko zadovoljstvo gledati utakmice sa tom dvojicom likova, kakva bahatost
pratio sam ranije forum doduse ne tako cesto, pa mi je izgledalo da je normalno ulaziti u bespotrebne rasprave. bice to dobro
reci mi posto vidim da si pristojan momak, na kojoj temi mogu zaj.ebavati ovih par salabajzera, mozda na prepucavanjima a
Nikada nisam zagovarao rat osim u smislu postizanja mira.
Da nije K.S. i K.V.jurisicduska je napisao/la:K.P
K.V
Samo pitam?
Football is a game about feelings and intelligence!
-
jurisicduska
- Kontakt:
Al jak bi K.S. Bio nema šta ili S.K.
K.U.
R.A.C.
R.A.C.
Jel bolji S.K. od Balica po tebi? Valjda mu godine ne mogu nista, jos pitar u dusi.jurisicduska je napisao/la:Al jak bi K.S. Bio nema šta ili S.K.
Football is a game about feelings and intelligence!
Eh taj je beton.Memara je napisao/la:K.U.
R.A.C.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ovaj drugi mora da je neki brazilac kad ima tri imenaMemara je napisao/la:K.U.
R.A.C.
Trenutno korisnika/ca: rimljanin90 i 15 gostiju.