Chicago Bulls

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la SaltCityAttack » 14 jul 2010, 18:45

Melo15 je napisao/la:
dema je napisao/la:chicago u ljetnoj ligi izgubio od denvera james johnson opet slab 8 licnih imao i sam kaze da mora bit bolji a steta bas sam mislio da bi on ove godine mogao opravdat 17 pick
pa morate izgubiti nama pola prvog tima igralo :P

ja vidim cak i Smith im igra u ljetnoj ligi :)... kod Bullsa ova ekipa za ljentu ligu je presmjesna izuzev James Jonsona :)

Kako smo mi ispali budale kada smo Smitha dali Denveru skoro za nikoga :)......Mi kada smo trade Chandlera u Hornetse dobili smo P.G Browna i Smitha, da bi mi poslije Smitha trade Denveru za ne mogu se sjetiti koga.Uglavnom taj igrac nije ni igrao za nas :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 15 jul 2010, 03:01

ovo za howarda nije los igrac ali je jako lose naravi gdje god je igrao pravio je probleme ak bi se smirio i bio ok super sli ovako problematican bolje ne al et vidjecemo

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 15 jul 2010, 03:42

dema je napisao/la:ovo za howarda nije los igrac ali je jako lose naravi gdje god je igrao pravio je probleme ak bi se smirio i bio ok super sli ovako problematican bolje ne al et vidjecemo

ma problem mu je jer javno pusi vutru, ali i nemojte zaboraviti da mu se desila ona teska povreda prosle seone upravo protiv Bullsa u prvih 5 minuta utkamice...nakon tog aon vise nije se vracao.Sad kakav ce biti nakon toga ko ce ti ga znat...ma nama treba kako bi poslije mogli napraviti neki trade, jer neko ce ga sigurno zeljeti ebiga
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 15 jul 2010, 15:54

ma nije lose ni da nam ostane koji milion ispod salary cap pa onda na godinu nekog opet probat dovest
howard nije los nekad je bio igracina i sad je dobar samo ti problemi van terena ako bi se uozbiljio i npr dosao bio starter i igrao dobro onda ne bi bilo lose ali eto bitno je da se razvija ekipa rose je kazu popravio tricu jos ak redick dode i korver i trica bi mogla bit medu boljim u ligi

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 jul 2010, 02:17

ne moze on biti starter jer ima Deng ebiga.. pa u tom slucaju Deng bi bio najskuplji igrac sa klupe u ligi :)...jedino da trade Denga, ali nece niko uzeti njegov ugovor.Jeidno da on ima godinu jos ugovora, ali ovako jos 4 godine po 13-14m nece niko placat ebiga

od danas je i Pipen clan uprave Bullsa .... mislim da su zakasnili sa ovim potezom, ali fino ga je vidjeti tu.Mozda da je on bio prisutan tokom razgovora izmedj Jamesa,Wade ili Bosha ipak neko od njih i dosao ovdje, ali ovako ipak valjda ce imati prilike ranije da upravo on dovede jos nekog super stara u ovu ekipu.Eto mu prilike slijedece sezone da pokusa dovesti Anthoniya
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 16 jul 2010, 13:00

neka super pippen moze puno pomoc,a za howarda ma ne bi ni volio da dode a i ako bi dosao igrao bi beka vjerovatno.
e sad evo spominje se i trace macgrady da bi mogao pojacat bullse e sad koliko bi on mogao ak bi bioo zdrav mislim da bi svojim iskustvom pomogao u razvoju ove mlade ekipe jos kad bi mogao sta pogodit ma ja bi volio da dode,jer sad kad zaigra bit ce bolji nego u new yorku imao je jos vremena da se vrati u formu da ojaca i ude sto spremniji u sezonu

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 16 jul 2010, 14:17

D Rose popravio tricu bice jos bolji jos opasniji,trenira skoro cijelo ljeto sad je vec u vegasu gleda ljetnu ligu.hvali trenera kaze kad god dode u dvoranu vjezbat on je tu u uredu side na teren i popravlja mu sut savjetuje ga,uglavnom kaze da je zadovoljan novim trenerom i da je sam sebe iznenadio koliko je popravio skok sut.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 16 jul 2010, 14:48

Derrick Rose će se u nadolazećoj sezoni dokazati kao jedan od najboljih playmakera lige, uz Ronda i Nasha
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 16 jul 2010, 15:05

i uz to mladi od njih dvojice mozda i najeksplozivniji point guard u nba samo da ga ove godine zaobidu povrede i postace jako popularan poznat vec mu je dres medu najprodavanijim u nba ligi.
kaze da su dobili igrace koji savsrseno odgovaraju njihovom stilu igre

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 jul 2010, 16:33

dema je napisao/la:i uz to mladi od njih dvojice mozda i najeksplozivniji point guard u nba samo da ga ove godine zaobidu povrede i postace jako popularan poznat vec mu je dres medu najprodavanijim u nba ligi.
kaze da su dobili igrace koji savsrseno odgovaraju njihovom stilu igre

Pa mora mu dres biti medju 4, kada je Chicago ima ovoliko stanovnika, u odnosu na druge... bilo bi ipak cudo da nije medju 4 s obzirom na popularnost koju ima i velicinu grada u kojem igra
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 16 jul 2010, 16:43

ma da sve to stoju ali bullsi su svjetski brend i mislim da on i van chicaga ima jako puno fanova i da proda dosta dresova vani.
evo ja npr da sam u prilici da biram uzeo bi njegov dres kao i mnogi koji vole bullse i samo cekaju da se oni vrate na veliku scenu.
mislim da ce se ove godine puno navijaca bullsa koji i nisu toliko pratili jer su bullsi bili losi sad da se vrate i da opet budu uz njih

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 16 jul 2010, 17:27

nista od redicka nova meta brewer iz memphisa koji je samo 5 mislim utakmica odigrao za njih i povredio se inace iz utaha ili macgrady vidjecemo

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 16 jul 2010, 20:30

Ronnie Brewer, dosao u bullse bivsi igrac jazza 25g po meni dobar izbor mozda i bolji od redicka iako bi volio da je jj redick dosao i to ce sad bit korver u pravu mali chicago jazz 12.5 miloona za 3 godine
izgleda da nije los ni u odbrani moze igrat i krilo po potrebi ne znam sad koliko im je ostalo i koga ce jos dovest

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 16 jul 2010, 23:19

eto jos malo pa fakat imaju chicago jazz.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 17 jul 2010, 00:09

imali jos iko i utaha da mu istice ugovor da ga bullse dovedu hehe

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 17 jul 2010, 02:02

Ma on nam je trebao prije nego Redick, nakon sto smo doveli Korvera...Mislim volio bi da je Redick dosao, ali isot tako nakon gubljenja Hinricha, nama treba neko ko igra dobru i odbranu i Ronnie Brewer je za to idealan
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 17 jul 2010, 02:08

Vama bi dobro odgovarao Gerrald Wallace. Znate li kad njegov ugovor istice s Bobcatsima???
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 17 jul 2010, 02:46

majestic24 je napisao/la:Vama bi dobro odgovarao Gerrald Wallace. Znate li kad njegov ugovor istice s Bobcatsima???

ma ne treba nam on kada imamo sad Boozera igraju istu poziciju...mozda bi nam Igadola odgovarao jer moze igrati Forward-Guard, ali vec smo uzeli ove neke igrace tako da se to nece desiti
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 17 jul 2010, 03:12

majestic24 je napisao/la:Vama bi dobro odgovarao Gerrald Wallace. Znate li kad njegov ugovor istice s Bobcatsima???
gerald wallace bi dobro odgovarao jedno 80% nba ekipa.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 17 jul 2010, 04:19

Wolverine je napisao/la:
gerald wallace bi dobro odgovarao jedno 80% nba ekipa.
ma kako nebi odgovarao on je odlican u svim segmentima igre, ali eto nama trenutno nije potreban jer imamo Boozera...ja bi nekako volio Igadolu dovest i sa njim bi bili top... dobro skace, igra dosta dobro odbranu i ima i solidan sut
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: TripleThreat i 8 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []