Stara dobra vremena
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Stara dobra vremena
prvo me pukla depresija na ovo ljeto jer ne mrdam iz kuce ,a u ulici gdje ima mnostvo djece vise na mobitelima pa me pukla i nostalgija za ovim igrama,ali evo u zadnjih dana naso sam sve stare igrice online,ali nigdje super maria haha ,tako da hvala na prikazanim linkovima
-
- Kontakt:
http://super-mario-igre.net/KpbKaka22 je napisao/la:prvo me pukla depresija na ovo ljeto jer ne mrdam iz kuce ,a u ulici gdje ima mnostvo djece vise na mobitelima pa me pukla i nostalgija za ovim igrama,ali evo u zadnjih dana naso sam sve stare igrice online,ali nigdje super maria haha ,tako da hvala na prikazanim linkovima
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Eno neka se na Ispovestima zali, muz je zapostavio, samo igra igrice da nisi ti taj 

Mia San Mia
a jesi me zarazio, nemam kad ni u wc oticiSarajlija88 je napisao/la:evo klasika, samo klikni
http://www.igre-igrice.com/igra/super-mario-bros/126

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Usraste temu sa ovim igricama.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Ako bi uspio u sportu, tipa crni pojas bio si elita jer su svi znali da dolazak do crnog pojasa znaci uriniranje krvi, a danas je to tako jednostavno da se i ne trebas toliko potruditi
Mortal Kombat

Mortal combat na commodore 64. Cekas dok se load pa ga finish.
Mortal combat na snesu. Kitana i samo letis kickomniz zraka ili Scorpion skocis dole lijevo crveno on nestane inudara sa ledja.
Good old times
Mortal combat na snesu. Kitana i samo letis kickomniz zraka ili Scorpion skocis dole lijevo crveno on nestane inudara sa ledja.
Good old times
Šta li će biti 2036.Neutral je napisao/la:

Što se Bosne tiče, nema omladine, sve bake u njemačkoj zaposlio 

fejs i internet su sve uništili
Kada si snimao utakmice u vhs-u. I sada imam Bayern vs United, pa Real, te finale protiv Valencije 

- BenjooJutub
- Kontakt:
Jel Topalbećirević komentator? Čini mi se da je on komentarisao finale 1999, bilo bi sjajno kad bi ti sa kaseta prebacio na CD pa onda upload negdjeNeutral je napisao/la:Kada si snimao utakmice u vhs-u. I sada imam Bayern vs United, pa Real, te finale protiv Valencije

Trenutno korisnika/ca: samoposmatram i 3 gosta.