"stronghold crusader 2 jackal and the khan" to je 4 nastavakGunner4 je napisao/la:Crusader 2 je bezveze. Sisa ga kec za 2 klase. Takodje i Stronghold 3 je los...
Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderator/ica: insider
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
- Marsal
- Kontakt:
zašto ovo nema za PC ?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Dajte neku zanimljivu igru za mob da se ubije vrijeme u nocnoj
bilo kakav zanr, predlozite nekoliko pa izaberem. Ako mozete staviti link kakav usput bio bi jako zahvalan da ne moram googlat previse 
ima. samo moras imati original da bi igrao jer crack ne postojiMarsal je napisao/la:
zašto ovo nema za PC ?
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Marsal
- Kontakt:
Što to?miki_92 je napisao/la:ima. samo moras imati original da bi igrao jer crack ne postoji
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
da bi je igrao moras konstantno biti online, zato krekovi ne radeMarsal je napisao/la:Što to?miki_92 je napisao/la:ima. samo moras imati original da bi igrao jer crack ne postoji
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ima li neko link za fm2010, bio bih mu neizmjerno zahvalan 
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- Ponos Torina
- Kontakt:
Imate DiRT 3 Complete Edition besplatno jos 16 sati da pokupite na Humble link ispod
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
u library mi je na steamu 
Takodje Ubisoft dijeli Far Cry 3 - Blood Dragon - potrebno je samo instalirati onu njihovu aplikaciju UPLAY 
imam to preko heroes VI, samo ne da mi se sada download sve.
i ovaj dirt sam skinuo samo da vidim kako će izgledati na monitoru jer su rekli da je monitor best za drive games
i ovaj dirt sam skinuo samo da vidim kako će izgledati na monitoru jer su rekli da je monitor best za drive games
- Ponos Torina
- Kontakt:
Dirt 3 je bar kvalitetna igra za razliku od nekih igara koje nude besplatno,ako nista moze se uvjek igrati sa rajom pogotovo 
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- alan_kardec
- Kontakt:
Instalirao sam COD:Infinite warfare, sve ok samo kad uđem i počnem da igram, ono kao usporeno je malo, sjecka slika, tako da se izrazim. Znam da je zahtjevna igra, trebam da naštimam nešto u video podešavanjima, ali ne znam tačno šta. Tako sam igrao prošle godine Crysys 3, znam da mi se na početku ista stvar dešavala jer je igra zahtjevna, ali se ne sjećam šta sam tačno podešavao. Neko pomoć?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Settings, video, smanji rezoluciju, ako je to i dalje prisutno, onda smanji sve ostalo na medium ili low, nemoj high.alan_kardec je napisao/la:Instalirao sam COD:Infinite warfare, sve ok samo kad uđem i počnem da igram, ono kao usporeno je malo, sjecka slika, tako da se izrazim. Znam da je zahtjevna igra, trebam da naštimam nešto u video podešavanjima, ali ne znam tačno šta. Tako sam igrao prošle godine Crysys 3, znam da mi se na početku ista stvar dešavala jer je igra zahtjevna, ali se ne sjećam šta sam tačno podešavao. Neko pomoć?
Koliko imaš rama, pokreni igru, task manager vidi šta ti koliko uzima, od procesora i rama, ako je to 100% stalno onda je do toga, s tim da bi trebalo moći kada smanjiš sve na low.
hoće li neko ps3 slim čipovan uzeti 300KM???
Dođe fifa15 i gta5
ako hoće, šalji pp
Dođe fifa15 i gta5
ako hoće, šalji pp
- alan_kardec
- Kontakt:
Neutral je napisao/la:Settings, video, smanji rezoluciju, ako je to i dalje prisutno, onda smanji sve ostalo na medium ili low, nemoj high.alan_kardec je napisao/la:Instalirao sam COD:Infinite warfare, sve ok samo kad uđem i počnem da igram, ono kao usporeno je malo, sjecka slika, tako da se izrazim. Znam da je zahtjevna igra, trebam da naštimam nešto u video podešavanjima, ali ne znam tačno šta. Tako sam igrao prošle godine Crysys 3, znam da mi se na početku ista stvar dešavala jer je igra zahtjevna, ali se ne sjećam šta sam tačno podešavao. Neko pomoć?
Koliko imaš rama, pokreni igru, task manager vidi šta ti koliko uzima, od procesora i rama, ako je to 100% stalno onda je do toga, s tim da bi trebalo moći kada smanjiš sve na low.
E jeste, podešavao sam rezoluciju i uspio sam na crysis-u, a sad mi ništa nije jasno, ništa ne kontam.

Ovo gore je u task manager-u, a ispod je kad uđem u video setings u igrici

4 gige rama imam.
p.s.
Kad si me to skinuo sa ignore liste
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Kakva je to rezolucija???
Stavi 1024*768, čisto da vidiš hoće li tog problema biti. Isključi mozilu kada si u igri.
Grafička ti ati 6570?
http://www.systemrequirementslab.com/cyri
http://www.game-debate.com/
Provjeri ovdje svoje specifikacije možeš li run normalno
Stavi 1024*768, čisto da vidiš hoće li tog problema biti. Isključi mozilu kada si u igri.
Grafička ti ati 6570?
- alan_kardec
- Kontakt:
Neutral je napisao/la:Kakva je to rezolucija???
Grafička ti ati 6570?
pa ovdje vidim da je za igranje potrebno 8 giga rama a ja imam 4
i ne mogu dole da uopšte podešavam rezoluciju jer ima onaj katanac pored, ne mogu je podešavati.
yebayi ga, izbrisaću je, ne mogu se više peglati.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ah, piratska verzija, moguće da je neki bug, možda ako skineš negdje drugo moći češ mijenjati rezoluciju i sve.
Ovo 8 rama je lovačka, većina igara ide normalno na 4. Ja imam 8, nikad mi ništa nije prešlo 4.
Ovo 8 rama je lovačka, većina igara ide normalno na 4. Ja imam 8, nikad mi ništa nije prešlo 4.
Ne basNeutral je napisao/la:Ah, piratska verzija, moguće da je neki bug, možda ako skineš negdje drugo moći češ mijenjati rezoluciju i sve.
Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl i 4 gosta.