Chicago Bulls

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako

Wolverine
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la Wolverine » 17 jul 2010, 04:28

iguodala je igrac koji zeli da bude glavni u ekipi. nisam siguran da bi njemu bilo drago da predje u roseovu ekipu.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 17 jul 2010, 12:07

igy vise nije glavni ni u phily sad je tu novi trace macgrady turner tak da se spominje taj trade u chicago valjda ga se phila zelu rijesit bas zbog turnera problem nastaje sto mi nemamo sta dat za njeg

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 17 jul 2010, 12:34

sad se spominju rudy fernandez i t mac volio bi t maca s malo para dovest ulozit malo a eventualno ako bude zdrav motivisan ionako jest mogao bi dat vise nego sto se ulozi u njeg
a ako bi doveli kojim slucajem igudalu da ga uspiju dobit bez da daju nekog bitnog u sto sumnjam onda bi bili kandidati za vrh istoka

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 17 jul 2010, 14:06

dema je napisao/la:sad se spominju rudy fernandez i t mac volio bi t maca s malo para dovest ulozit malo a eventualno ako bude zdrav motivisan ionako jest mogao bi dat vise nego sto se ulozi u njeg
a ako bi doveli kojim slucajem igudalu da ga uspiju dobit bez da daju nekog bitnog u sto sumnjam onda bi bili kandidati za vrh istoka
mogli bi ga mi dobiti bez ista, isto kosto smo mi dali Hinricha, ali mi bi u tom slucaju smao morali imati onog novca koliko on zapravo i kosta.Vjerovanto bi Phila se odlucila da uzme nase pickove, sto bi mogli dati prvi pick od Washingtona kojeg smo uzeli za Hinricha... mogli bi onda dati James Johnsona uglavnom to se sada nece desiti,i jedino mozda na polovici sezone
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 17 jul 2010, 15:08

e to bi vec bilo dobro dat jamesa johnsona i pickove mi jos imamo 8 miloona a on kosta 12 miliona tako da s tim pickovima moglo bi proc ako bi pristala phila
a mogao bi i sad valjat on bi bio starter uz rosa denga noaha i boozera
brewer bi mijenjao malo njeg malo denga jer moze igrat obe pozicije korver isto moze pokrit i krilo po potrebi znaci isli bi u rotaciju korver brewer asik gibson i jos millera potpisat e s tim bi bio prezadovoljan onda bi bili pokriveni na svim pozicijama da i samo jednog point guarda ono za male pare sam da moze odmorit rose

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 17 jul 2010, 15:54

dema je napisao/la:igy vise nije glavni ni u phily sad je tu novi trace macgrady turner tak da se spominje taj trade u chicago valjda ga se phila zelu rijesit bas zbog turnera problem nastaje sto mi nemamo sta dat za njeg
ma iguodala je glavni bolan tamo, kakav turner. vidjelo se koliki je egomanijak iguodala kad se iverson vratio u philu ove sezone. kako se ponasao tad.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 17 jul 2010, 16:39

ma bio je ali nije nista napravio ovaj turner je zvijer vidjeces moj kandidat za rookia godine uz walla naravno
jos igraju na istoj poziciji jos je skup za philu tako sam nes citao.oni imaju sad ekipu od 24g u prosjeku s tim sto su puno para dali brandu koji ima 31g i mislim da im je najstariji igrac
oni ce sad gradit ekipu oko turnera probace nes slicno ko oklahoma ustedit 2 sezone para razvit mladu ekipu i poboljsavat je svake godine e tu se igy ne uklapa
a vecih ego manijaka nema od one trojice u miamiu pa su se skupili cim imaju neki visi cilj oni to podrede tome
a u bullsima bi on imao ekipu puno ozbiljniju i jacu od phile tak ma to su samo zelje vidjecemo
ja bi volio da sad ostave millera i t maca dovedu

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 17 jul 2010, 17:51

SaltCityAttack je napisao/la:
majestic24 je napisao/la:Vama bi dobro odgovarao Gerrald Wallace. Znate li kad njegov ugovor istice s Bobcatsima???

ma ne treba nam on kada imamo sad Boozera igraju istu poziciju...mozda bi nam Igadola odgovarao jer moze igrati Forward-Guard, ali vec smo uzeli ove neke igrace tako da se to nece desiti

Ja koliko znam Gerald je nisko krilo a Boozer krilni centar.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 17 jul 2010, 18:01

majestic24 je napisao/la:
majestic24 je napisao/la:Vama bi dobro odgovarao Gerrald Wallace. Znate li kad njegov ugovor istice s Bobcatsima???

ma ne treba nam on kada imamo sad Boozera igraju istu poziciju...mozda bi nam Igadola odgovarao jer moze igrati Forward-Guard, ali vec smo uzeli ove neke igrace tako da se to nece desiti

A ja kako znam Bullsi imaju 4 igraca na niskom krilu, tako da im Wallace uopste ne treba.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 17 jul 2010, 21:53

wallaca ionako ne mozemo dobit prema tome nema potrebe o njemu pricat
miller ode u huoston tak da bullsi trebaju jos 2 igraca do 3 da popune roster
spominje se rudy t mac i sad ne znam opet treba neki centar i zamjena za rosa tu se spominje john lucas i rafar alston

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 17 jul 2010, 23:21

dema je napisao/la:wallaca ionako ne mozemo dobit prema tome nema potrebe o njemu pricat
miller ode u huoston tak da bullsi trebaju jos 2 igraca do 3 da popune roster
spominje se rudy t mac i sad ne znam opet treba neki centar i zamjena za rosa tu se spominje john lucas i rafar alston
Alston je odlicno rjesenje, zaboravio sam na njeg. Sjecatel se samo kako je igrao u play-offu za Orlando dok nije Nelsona bilo. E takav nam igraci treba.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 18 jul 2010, 08:39

majestic24 je napisao/la:

pa evo ti sta igra Wallace ovdje ce ti najbolje reci :)

http://www.nba.com/bobcats/news/player_ ... llace.html

Evo sta igra Boozer:

http://www.nba.com/playerfile/carlos_boozer/

potpuno ista pozicija ebiga, ali svakako sto kolega ranije kaze, da nema sanse da ga mozemo dobiti bez obzira jeli nam treba ili ne
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 18 jul 2010, 10:00

jesu i wallace i boozer forward ali jedan je small forward drugi power forward :D
3 i 4 ;)
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 18 jul 2010, 12:48

ali eto i da jest tako onda tu imamo denga a ovog opet ne mozemo dobit,dajte sta ima s ovim koje mozemo dobit wariorsi ce trade monte ellisa dali bi on mogao s roseom dali bi mogao igrat sutera,ako bi ga uspjeli dobit
on je jako brz ekspolozivan i opet dodemo do tih igraca koji imaju problematicnu narav
svi kazu da nam treba jos jedan suter koji moze ubost trojku,jer brewer je brz dobar za kontre ali kao mali je imao neku nesrecu tak da ima cudnu mehaniku suta i za 3 poena je los
isto tako se slazu da bi nam trebao jedan dobar suter starter a da brewer mijenja denga i tog sutera e sad pozeljno bi bilo da taj moze igrat i playa tj da ujedno moze odmorit rosa
sad se spominje t mac koji bi ako bude cak na pola svojih mogucnosti i s obzirom na to da ce malo kostat mali rizik,a eventualni dobitak bi mogao bit velik ak bi bio zdrav
e sad arenas wiizardsi ce ga trade sigurno ali niko ne zeli njegov ugovor,e sad ako washington uspije posto im nije igrao ni jednu cijelu sezonu tog ugovora jos ovo s suspenzijom,znaci ako uspiju da mu umanje ugovor onda bi on bio dobro rjesenje moze igrat obe pozicije.
jos kad se sjetim da smo im dali kirka za nista onda bi se moglo nes slicno smislit i za arenasa ako nisu vec nesto dogovorili.ako bi ona dosao nadam se da bi se podredio uspjehu ekipe sto bi bilo sjajno,imao bi se onda cega i heat bojat kad se sastane s bullsima

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 18 jul 2010, 17:04

xavier henry suter rookie jos nije potpisao ugovor s memphisom
memphis vec ima o.j. majo i sad mozda bi bullsi mogli kupit xaviera za kojeg su inace bili zainteresovani i kojeg bi uzeli na draftu da ga nije memphis uzeo kao 12 pick
ako ga potpisu spominje se da bi ga mogli trade ili cak da prodaju taj pick sad ne znam kako to hoda koliko bi kostao ali ovo bi bilo dobro rjesenje,jer je on poslije turnera najbolji suter ove klase

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 18 jul 2010, 20:49

kada bi nam Josh Howard dosao on nebi bio spreman za pocetak sezone, kako vidim...ebat ga ond anije nam ni potreban takav.Bolje onda dovest T Maca koji ima i iskusta, a vjerujem da on moze vise pomoci .Kod nas bi imao skim igrati i vjerujem da bi on progledao ukoliko bi dosao vamo
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 18 jul 2010, 20:53

Melo15 je napisao/la:jesu i wallace i boozer forward ali jedan je small forward drugi power forward :D
3 i 4 ;)
pa nekako mi nikako ne izgleda da je igrao slicno kao Deng...barem u ovim utkamicama kada su igrali protiv nas ... pa st aim onda igra T.Tomas?....Tomas je ovdje nekoliko godina igrao umjesto Denga, doduse desavalo se i ond akada je potrebno u slucaju prekrsaja Gibsona, da Tomas udje na njegovu poziciju
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 18 jul 2010, 21:07

Thomas im igra na krilnom centru, sto on i jest.

wallace je nisko krilo. uz smitha je vjeroavtno najbolji odbrambeni igrac u ligi. uz to je medju najboljim skakacima u ligi, a i dobar je skorer.mislim nije dzaba all star.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 18 jul 2010, 21:17

Wolverine je napisao/la:Thomas im igra na krilnom centru, sto on i jest.

wallace je nisko krilo. uz smitha je vjeroavtno najbolji odbrambeni igrac u ligi. uz to je medju najboljim skakacima u ligi, a i dobar je skorer.mislim nije dzaba all star.

ma jasta je slazem se .... nego zasto Atlanta planira trade Smitha?.....ako to urade stvarno nisu normalni i neznam zasto su onda platili one novce Johnsonu, ako Smitha zele trade
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 18 jul 2010, 21:21

ja jos nisam nigdje cuo da smitha zele tradeat, jel to nesto novo? ako to urade to ce biti jedna od vecih gresaka u historiji lige uoste :lol: covjek je igracina. nadam se da ce ga traedeat u sunse. evo im i nash ako treba :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: dark44, JHam, Maestro^^ i 14 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []