Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
miske ofanzivni veznijuznjak> je napisao/la:Cholo@ ostavio sam komentar valjda samo dobro napisao na spanskoma sto se tice Lassa dobar je ali preferiram Misketa
Gago i Lass nebo i zemlja, samo sto je Lass psihicki slabiji pa zato je vidljiv pad forme kod njega, a inace je zvjer.L_blancos je napisao/la: Gago bolji od Lassa
A mora sad SAF pratit CIty i Chelsea
i inter daje dosta ko i jos par klubova,,
Iskreno ja bi volio da vam dodje jedan dobar zadnji vezni tipa Banege iz Valencie koji je vec bio kod vas..
Ima onaj dobar argentinac Biglia dobar
pa derali bi im guzove kakav real i barcaChologol je napisao/la:S ovim timom vjerujem da bi bili ravnopravni Realu i Barci, al bas sam 100% siguran da bi, al nazalost, dovest Lassa i Javija bila bi nemoguca misija.
---------------De Gea-----------------
Fanni---Perea--Dominguez---Filipe
------Javi Martinez---Lass-----------
---------------Misimovic---------------
Reyes----------Forlan----------Aguero
A za sta sluzi Raul Garcia?juznjak> je napisao/la: pa derali bi im guzove kakav real i barcasamo nema nista od toga
samo Martinez kosta preko 30 milki
al sastav kada pogledas izgleda premocno !
Ko je dao golove, i ako si gledo tekmu, reci mi kako su odigrali.juznjak> je napisao/la:Alcalá 2
Atlético 8
sljedeci igraci su nastupili![]()
Atlético de Madrid: Joel; Valera, Perea, Juanito, Cabrera; , Rubén Pérez, Mario Suárez, Camacho, Alberto Perea; Diego Costa e Ibra. También jugaron: Reyes, Antonio López, Raúl García, Jurado, Fran Mérida, Paulo Assuncao, Salvio, Ujfalusi, Domínguez, César Ortiz, Iago Herrerín, Regalón, Molino, Mínguez y Gallegos.
Chologol je napisao/la:Ko je dao golove, i ako si gledo tekmu, reci mi kako su odigrali.juznjak> je napisao/la:Alcalá 2
Atlético 8
sljedeci igraci su nastupili![]()
Atlético de Madrid: Joel; Valera, Perea, Juanito, Cabrera; , Rubén Pérez, Mario Suárez, Camacho, Alberto Perea; Diego Costa e Ibra. También jugaron: Reyes, Antonio López, Raúl García, Jurado, Fran Mérida, Paulo Assuncao, Salvio, Ujfalusi, Domínguez, César Ortiz, Iago Herrerín, Regalón, Molino, Mínguez y Gallegos.
4 gol remek djeloChologol je napisao/la:[youtube][/youtube]
Sta im je radio jbt
Nemooj zajebavat, de odmah link, kako bi samo volio vidit Đovinka u Atleticu.juznjak> je napisao/la:Filipe Luis es ya nuevo jugador del Atlético
eto ga jedan od najboljih na svojoj poziciji u svijetu ljepo pojacanje)
a kao zamjena za simaoa se spominje Cazorla iz Villareala i giovinco iz Juvea
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.