Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
Klasika za teletovica ocekujem da proigra poslije all star pauze
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ocekujem da proigra za 2 godine kada mu bude zadnja godina ugovoragrgr je napisao/la:Klasika za teletovica ocekujem da proigra poslije all star pauze
Koliko je ovdje bilo nerviranje kada je otisao prvu godinu, svaku utakmicu gledamo i psujemo treneru sto ga ne ubacuje
@target
Pesic je jednom izjavio
najbolje Akcije u kosarci su kada prepoznas slabost protivnika...nije valjda da mislis da Ivanovic zna vise akcija od npr..Repese
Ili obrnuto...
Pesic je jednom izjavio
DAlumani je napisao/la:@target
Pesic je jednom izjavionajbolje Akcije u kosarci su kada prepoznas slabost protivnika...nije valjda da mislis da Ivanovic zna vise akcija od npr..Repese
Ili obrnuto...
nego šta ono biješe ovdje tema?
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
Eselamu alejkum. Da li smo spremni? Idemo Mirzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,14 trica
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
haloooooooooo gdje steeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Izbacio ga Kidd iz rotacije!
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
Kad si to sad napiso vratio si me u prvu Mirzinu sezonu u nbaBosnaSTL je napisao/la:Izbacio ga Kidd iz rotacije!
Hoće li ikako igrati včrs ?
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
5 min u igri, suta nije uzeo i klupa laganica, ako nema suteva, koja korist od njega
Možda je dobio neke nove instrukcije od Kidda.
Nema on uloge u Bucksima trenutno .Prakticki trce okolo onako ko muha be zglave ako uzme neki sut uzme .Nema tu previse razvalcenje odbrane kao sto narod prica .Ybes kosarku kad si u igri a kao da nisi .
Neutral je napisao/la:Možda je dobio neke nove instrukcije od Kidda.
filip13 je napisao/la:Neutral je napisao/la:Možda je dobio neke nove instrukcije od Kidda.
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
Eselamu alejkum.Da li smo spremni?
-
risingforce
- Kontakt:
za sta?mirzateletovicc je napisao/la:Eselamu alejkum.Da li smo spremni?
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
Za utakmicu,za Mirzine poene
Neobicno vidjeti Mirzu sa ovim helankama na nogama,u prvi mah konto da je Plumlee usao u igru,fin pocetak,5 poena,1 reb,samo tako nastavi,bice dosta minuta vcrs za njeg
Kako sam primijetio, svi (ili gotovo svi) saigraci ih takodjer nose.rudy91 je napisao/la:Neobicno vidjeti Mirzu sa ovim helankama na nogama,u prvi mah konto da je Plumlee usao u igru,fin pocetak,5 poena,1 reb,samo tako nastavi,bice dosta minuta vcrs za njeg
Ne znam je li se samo meni cini, ali Mirza kao da je malo smrsao, djeluje puno pokretljiviji?
Jabbari ne nosi samo ja msm i Mirza nije dosad,mada meni lijepo izgleda ono na svakom igracu.Meni se isto cini da je smrsao i to pofinoFederer17 je napisao/la:Kako sam primijetio, svi (ili gotovo svi) saigraci ih takodjer nose.rudy91 je napisao/la:Neobicno vidjeti Mirzu sa ovim helankama na nogama,u prvi mah konto da je Plumlee usao u igru,fin pocetak,5 poena,1 reb,samo tako nastavi,bice dosta minuta vcrs za njeg
Ne znam je li se samo meni cini, ali Mirza kao da je malo smrsao, djeluje puno pokretljiviji?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.