Steta qrtzu, brato.Neutral je napisao/la:Ja iz pouzdanih izvora znam da je grb mnogima problem
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Steta qrtzu, brato.Neutral je napisao/la:Ja iz pouzdanih izvora znam da je grb mnogima problem
Nevjerovatno! Koja su gospoda tad igrači bili. Skupi danas sve igrače Premijer lige, njihov vokabular, opet neće imati ovakav način izražavanja i elegancijom kojom je zračio naš rahmetli Muhamed Mujić. Da naši mali puleni prime njegovu poruku, a Muhamedu neka je vječni rahmet i lahka mostarska zemlja.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Za svu mostarsku djecu da dobro poslušaju ove riječi. Legenda mostarskog Veleža. Gospodin Muhamed Mujić
Naježi se yebo me otac usta![]()
Sad-zasad 10 masinanarodniheroj je napisao/la:Kolko je tačna informacija da su vam navijači nakon one paljevine u klupskim prostorijama kupili duplo više mašina za pranje i sušenje opreme nego što je izgorilo ?
Brato skupili navijaci gutu para odmah. Uprava rekla ne treba niko nista mi cemo uzet ali ovo je vrh vrhova. Tata jedininarodniheroj je napisao/la:Kolko je tačna informacija da su vam navijači nakon one paljevine u klupskim prostorijama kupili duplo više mašina za pranje i sušenje opreme nego što je izgorilo ?
Jutros pročitah na drugom forumu a nisam nigdje na portalima ništa upratio pa reko možda neko lupa.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Brato skupili navijaci gutu para odmah. Uprava rekla ne treba niko nista mi cemo uzet ali ovo je vrh vrhova. Tata jedininarodniheroj je napisao/la:Kolko je tačna informacija da su vam navijači nakon one paljevine u klupskim prostorijama kupili duplo više mašina za pranje i sušenje opreme nego što je izgorilo ?![]()
![]()
Ljubav žešća
narodniheroj je napisao/la:Jutros pročitah na drugom forumu a nisam nigdje na portalima ništa upratio pa reko možda neko lupa.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Brato skupili navijaci gutu para odmah. Uprava rekla ne treba niko nista mi cemo uzet ali ovo je vrh vrhova. Tata jedininarodniheroj je napisao/la:Kolko je tačna informacija da su vam navijači nakon one paljevine u klupskim prostorijama kupili duplo više mašina za pranje i sušenje opreme nego što je izgorilo ?![]()
![]()
Ljubav žešća
Al za ovo svaka čast, mada mene fakat nije iznenadilo. Ranije sam već ovdje pisao da imam informacije o velikim promjenama u Velezu i po svemu one se dešavaju.
U svakom slučaju sretno rođeni, imate moju podršku. Pisao sam s jednim vasim momkom na pp , volio bih da nam opet dođete na Grbavicu u onom rekordnom broju, prejako je bilo.
40 hiljada, odnosno sav dug Veleza prema Peci. Mada ce njemu skocit cijena, nisi ni svjestan koliko, pogotovo sa KrstajicemMuerte je napisao/la:Koliko je Radnik platio Pecu ?
Čadikovski? Igra za Kolubaru trenutno.Zodi41 je napisao/la:Pa kako on zaradi 40.000 km da mu se duguje a ni 18 godina nije imao.Boze sacuvaj.Mislim ne kazem da nije dobar igrac( mada sam ga gledao prosle godine protiv Borca u vrapcicima 1-1, matic cini mi se dao go za 1-0 i onda Muharemovic na insistiranje publike ubaci Pecu a on ne zna gdje goni i izgubi loptu i primiste go) i da se nece unovciti nego kako se uspjelo njemu dugovati 40.000 kad je cini mi se tek te sezone poceo na klupi biti.....p.s gdje zavrsi onaj Sadikovski ili kako vec.Bas je tu utakmicu protiv Borca igrao spica, 120 kg frajer ima, veze blage nema
Pa koliko je Mirza dobio od Veleža?Zodi41 je napisao/la:Pa kako on zaradi 40.000 km da mu se duguje a ni 18 godina nije imao.Boze sacuvaj.Mislim ne kazem da nije dobar igrac( mada sam ga gledao prosle godine protiv Borca u vrapcicima 1-1, matic cini mi se dao go za 1-0 i onda Muharemovic na insistiranje publike ubaci Pecu a on ne zna gdje goni i izgubi loptu i primiste go) i da se nece unovciti nego kako se uspjelo njemu dugovati 40.000 kad je cini mi se tek te sezone poceo na klupi biti.....p.s gdje zavrsi onaj Sadikovski ili kako vec.Bas je tu utakmicu protiv Borca igrao spica, 120 kg frajer ima, veze blage nema
Ne kazem ja da on nije dobar igrac.Mirza je godina bio u prvom timu cak cini mi se i najbolji strelac( nastranu to sto veze nema).samo sam rekao da je Peco bio pri prvom timu maximalno godinu- dvoje i kako je mogao nastati dug od 40.000Neutral je napisao/la:Pa koliko je Mirza dobio od Veleža?Zodi41 je napisao/la:Pa kako on zaradi 40.000 km da mu se duguje a ni 18 godina nije imao.Boze sacuvaj.Mislim ne kazem da nije dobar igrac( mada sam ga gledao prosle godine protiv Borca u vrapcicima 1-1, matic cini mi se dao go za 1-0 i onda Muharemovic na insistiranje publike ubaci Pecu a on ne zna gdje goni i izgubi loptu i primiste go) i da se nece unovciti nego kako se uspjelo njemu dugovati 40.000 kad je cini mi se tek te sezone poceo na klupi biti.....p.s gdje zavrsi onaj Sadikovski ili kako vec.Bas je tu utakmicu protiv Borca igrao spica, 120 kg frajer ima, veze blage nema
Peco je jedan u niz Veležovih omladinaca koji su odlični igrač.
Zamisli Velež da je tu i dalje jedan Letić, Peco, Behram, Brković, Hodžić uz par iskusnih igrača, to bi bio hit u prvenstvu i to vam garantujem.
E moj Misimovicu...shaman7 je napisao/la:40 hiljada, odnosno sav dug Veleza prema Peci. Mada ce njemu skocit cijena, nisi ni svjestan koliko, pogotovo sa KrstajicemMuerte je napisao/la:Koliko je Radnik platio Pecu ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.