13.11.2016. Grčka - BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Protiv Grčke očekujem...

Pobjedu
85
43%
Remi
64
33%
Poraz
47
24%

Ukupno glasova: 196

hurem
Kontakt:

Re: 13.11.2016. Grčka - BiH

Post Postao/la hurem » 13 nov 2016, 15:39

Raonffa je napisao/la:Što li ovog Jajala gura umjesto Cimirota, ne kontam nikako.
Mozda sto je jaci, iskusniji, bolje se postavlja, bolji na lopti (bar za 1%), visociji (zbog skok igre), taktika (Seria A)...dakle Cimirot je samo brzi, okretniji..
Kada bih birao izmedju njih dvojice izabrao bih Matu u vecini slucajeva, iako mi je svejedno koji ce zaigrati od njih dvojice...s tim da bih ih volio vidjeti obojicu, npr. Cimi....Jajalo....Pjanic. - s njima trojicom u veznom redu Grci ne bi prisli nasem 16-ercu.
Ono utakmica PAOK-a sto sam ja pogledao, Cimirot nikada nije igrao zadnjeg veznog...vise je ordinirao po toj lijevoj strani i uz DM-a, a DM-a je igrao neki drugi igrac.
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 13 nov 2016, 15:42, ukupno mijenjano 1 put.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 13 nov 2016, 15:42

MortemHz je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Što li ovog Jajala gura umjesto Cimirota, ne kontam nikako.
Vjerovatno radi veceg iskustva.
Ma **** iskustvo, lik se ne može izboriti za početnu postavu u jednom od najgorih klubova Serije A. Ne vidim svrhu forsiranja prosječnog igrača koji nije viši ni mlad dok ti na klupi sjedi mlad igrač, željan dokazivanja, koji igra standardno u dobroj formi, i ima sasvim sigurno realne šanse da napravi finu fudbalsku karijeru.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 13 nov 2016, 15:42

MortemHz je napisao/la:
Jajalo je iskusniji ali je dostigao plafon. Cimi će biti bolji igrač od njega a iskustvo treba da stiče u ovakvim tekmama.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 13 nov 2016, 15:45

Ima li neko slučajno onaj klip sa dzekom i dragovicem pa Kolasinac kad psuje sudiji... jaka muzika u klipu pravo

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 13 nov 2016, 15:46

Veceras se valja nadat bodu. Po igri koju prikazujemo, gubimo 2 razlike, al eto valjalo bi bas bod izvuc.

I ovaj Besic je gori od Robbena jbt covjek nije odigrao 45 utakmica u 2 i po godine. Igracina, ali yebes takvog igraca. Staklene noge. Pa smo spali na Jajala i slicne igrace koji samo mogu igrati kod nas i nigdje vise.
27.10.2020

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 13 nov 2016, 15:46

hurem je napisao/la:
Mozda sto je jaci, iskusniji, bolje se postavlja, bolji na lopti (bar za 1%), visociji (zbog skok igre), taktika (Seria A)...dakle Cimirot je samo brzi, okretniji..
Kada bih birao izmedju njih dvojice izabrao bih Matu u vecini slucajeva, iako mi je svejedno koji ce zaigrati od njih dvojice...s tim da bih ih volio vidjeti obojicu, npr. Cimi....Jajalo....Pjanic. - s njima trojicom u veznom redu Grci ne bi prisli nasem 16-ercu.
Ono utakmica PAOK-a sto sam ja pogledao, Cimirot nikada nije igrao zadnjeg veznog...vise je ordinirao po toj lijevoj strani i uz DM-a, a DM-a je igrao neki drugi igrac.
Ma ni u čemu Jajalo nije bolji od Cimirota trenutno, on da valja ne bi sjedio na klupi Palerma (koji je usput među tri najgore ekipe Serije A ove godine). U principu i meni je svejedno ko će igrati, tu su oni negdje, al' jedan ima skoro 28 godina, drugi ima 24 godine, prvi je čini mi se već prošao svoj prime dok drugi tek treba da uđe u svoj. Jednostavno mi je logičnije forsirati Cimija, al' eto.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 13 nov 2016, 15:50

Koliko vas je gledalo Cimirota u zadnjih godinu dana? O cemu mi ljudi ovdje pricamo ba, o nekom Cimirotu koji igra u Paoku i igracu koji nema nastupa za prvi tim? Pa ja ne mogu da vjerujem, samo da se prica kako je bolje ovo ono a momka pogledali jednom u zadnjih 2 godine. Znaci subotom il nedjeljom kad svi igraju vi nadjete stream kad Paok igra i gledate Cimirota? Daj popustite s likom pa nije Mesii, da valja igrao bi jbt.
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

BenjooJutub
Kontakt:

Post Postao/la BenjooJutub » 13 nov 2016, 15:54

Lulića na centralnog veznog, bez Medunjanina i sa jednim napadačem. Ostalo me ne zanima, te tri stavke su glavne i jedino tako mozemo dobit veceras. Ogi daje veceras gol.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 13 nov 2016, 15:56

Da, igra tamo u jednom Paoku, evropsku ligu, bolji Mate Jajalo kao protiv Belgije :thumbup:

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 13 nov 2016, 15:56

jasko_juve je napisao/la:Koliko vas je gledalo Cimirota u zadnjih godinu dana? O cemu mi ljudi ovdje pricamo ba, o nekom Cimirotu koji igra u Paoku i igracu koji nema nastupa za prvi tim? Pa ja ne mogu da vjerujem, samo da se prica kako je bolje ovo ono a momka pogledali jednom u zadnjih 2 godine. Znaci subotom il nedjeljom kad svi igraju vi nadjete stream kad Paok igra i gledate Cimirota? Daj popustite s likom pa nije Mesii, da valja igrao bi jbt.
Kao sto sam rekao, igraci tipa on koji igraju u drugom timu , lijeve lige moze samo kod nas konkurisat za prvi sastav repke i nigdje vise na svijetu, sto je naravno razlog nedostatka kvalitete. Ali jbg tu mi nismo krivi.
27.10.2020

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 13 nov 2016, 15:58

Odavno nisam bio ovako nabrijan i jedva cekao tekmu :opaopa:
Ocekujem 442 formaciju.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

balotelli90
Kontakt:

Post Postao/la balotelli90 » 13 nov 2016, 15:59

jasko_juve je napisao/la:Koliko vas je gledalo Cimirota u zadnjih godinu dana? O cemu mi ljudi ovdje pricamo ba, o nekom Cimirotu koji igra u Paoku i igracu koji nema nastupa za prvi tim? Pa ja ne mogu da vjerujem, samo da se prica kako je bolje ovo ono a momka pogledali jednom u zadnjih 2 godine. Znaci subotom il nedjeljom kad svi igraju vi nadjete stream kad Paok igra i gledate Cimirota? Daj popustite s likom pa nije Mesii, da valja igrao bi jbt.
bravo !!

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 13 nov 2016, 16:00

Neutral je napisao/la:Da, igra tamo u jednom Paoku, evropsku ligu, bolji Mate Jajalo kao protiv Belgije :thumbup:
Da si gledao prvi put Pjanica u reprezentaciji protiv Belgije kao sto si gledao Jajala rekao bi da imamo onakvih 40 u PL BIH. 3 pasa Pjanic nije napravio kako treba ali nama je kriv Jajalo. Koje razmisljanje ja ne vjerujem.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 13 nov 2016, 16:03

Ja bih sa jednim napadačem, nešto 4-3-3, pa po potrebi može onda i defanzivnije sa 4-5-1, nešto slično je Estonija igrala protiv i odigrala dobru tekmu.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 13 nov 2016, 16:03

:bow: :bow:
@faraon kako je Cimirot u svemu bolji od Jajala a onda napises da su tu negdje?
Nad tobom sunce najljepše sja

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 13 nov 2016, 16:04

jasko_juve je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Da, igra tamo u jednom Paoku, evropsku ligu, bolji Mate Jajalo kao protiv Belgije :thumbup:
Da si gledao prvi put Pjanica u reprezentaciji protiv Belgije kao sto si gledao Jajala rekao bi da imamo onakvih 40 u PL BIH. 3 pasa Pjanic nije napravio kako treba ali nama je kriv Jajalo. Koje razmisljanje ja ne vjerujem.
Nije nama kriv Mate, nego trener koji je postavio tog Matu kraj Gojka :)

Mate Jajalo je prosječan fudbaler, da je dobar igrao bi za Hrvatsku.

Gojko je jedini igrač koji trkački može zamjeniti Muhameda Bešića.

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 13 nov 2016, 16:09

Neutral je napisao/la:
jasko_juve je napisao/la:
Nije nama kriv Mate, nego trener koji je postavio tog Matu kraj Gojka :)

Mate Jajalo je prosječan fudbaler, da je dobar igrao bi za Hrvatsku.

Gojko je jedini igrač koji trkački može zamjeniti Muhameda Bešića.
Znaci dosli smo do zakljucka da nam je jedini problem u reprezentaciji Jajalo? Njega se rijesimo, postavimo Cimirota i rijesili smo sve, kraljevi smo univerzuma.
Nisi odgovorio na ovaj prvi dio posta o Pjanicu. Gledao si lika jednom i dajes predrasude neke. Da je valjao Mujdza igrao bi kod Hrvata, da je valjao Misimovic igrao bi za Njemacku. Manite se dizanja u nebesa,pokrij se koliko si dug i ono sto imas voli i cijeni a ne prozivat nekog radi jedne lose utakmice il sta ja znam. Puno igraca kod nas ima kredita kod navijaca i njima se slabo sta smije reci ali kad neko uleti i jos igrao za "bratsku" Hrvatsku i odigra lose onda je enemy no.1. Opet kazem bio bi najsretniji na svijetu da je kod nas problem samo Jajalo. Al otom potom.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 nov 2016, 16:10

bhsport je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Jajalo je iskusniji ali je dostigao plafon. Cimi će biti bolji igrač od njega a iskustvo treba da stiče u ovakvim tekmama.
Otprilike isto tako mislim. :thumbup:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 13 nov 2016, 16:12

Ma svejedno je ko ce poceti od njih dvojice ali smijesno je predstavljati Cimirota kao Gattusa jer niko od vas ne trazi stream za PAOK vikendom
Nad tobom sunce najljepše sja

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 13 nov 2016, 16:13

pinoglavi je napisao/la:
:bow: :bow:
@faraon kako je Cimirot u svemu bolji od Jajala a onda napises da su tu negdje?
Ne ne kume, ja sam napisao da Jajalo ni u čemu nije bolji od Cimirota kao odgovor na post koji je neko iznad napisao parafraziram "Jajalo je iskusniji, jači, taktički bolji od Cimija, pa možda zato igra". Tu su negdje, samo što Cimirot mnogo mnogo više može napredovati za razliku od Jajala.

PS: Sreća Jajalo ima preko 50 nastupa za BiH :lol:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.