HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Goni ih sve u qurac, mogli su se dogovoriti da su htjeli. Neka bude jedan predsjednik ali neka bude više deklarativna fukncija. Svakako se sve bitne odluke donose na raznim komisijama i sl. a tu je dovoljno da se ugrade neki mehanizmi da se ne možda donijeti odluka bez određenog minimalnog udjela predstavnika svih naroda, županija ili šta ja znam, koga.
Sam da se zna dvojica delegata iz mostara nisu dosli 

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
- kosewsko hill
- Kontakt:
a oni što su (ne)glasali suzdržani bili... od čega su se suzdržavali ???? i široki i zrinjski igraju europa ligu, mada ni to ne bi trebalo imati veze sa zdravim razumom što su to "hrvatski" klubovi.... ja bih rekao da su to sve bosanski klubovi! u tome je izgleda poenta svega, godina izbora... lahko je to sve povezatadnanhz je napisao/la:Sam da se zna dvojica delegata iz mostara nisu dosli

Željo - My first love!!!
Slažem se u potpunosti. Pa taj famozni predsjednik bi ionako bio samo figura koja bi predstavljala savez. Sve odluke bi se donosile dogovorom kao i do sada. Šteta, velika šteta..evo danas čitam u novinama vaš predsjednik kuka čovjek, otišlo 50 000 eura samo na put u Kazahstan, i zamisli sada nastupi suspenzija, klub u dugovima, para od UEFA-e nema...Ne znam, meni ovo nema logike, kako god okreneš.Marin je napisao/la:Goni ih sve u qurac, mogli su se dogovoriti da su htjeli. Neka bude jedan predsjednik ali neka bude više deklarativna fukncija. Svakako se sve bitne odluke donose na raznim komisijama i sl. a tu je dovoljno da se ugrade neki mehanizmi da se ne možda donijeti odluka bez određenog minimalnog udjela predstavnika svih naroda, županija ili šta ja znam, koga.
- HŠKZ-svetinja
- Kontakt:
dabogda svi delegati iz mostara dobili doživotnu zabranu od fife i uefe... i oni koji su bili na sjednici i ovi koji nisu...
nikoga nisam volio tako,dušom i tijelom beskrajno lako..kao tebe ZRINJSKI kao tebe !!!
pravo zboris...Babilon je napisao/la:Ma nek sve suspendiraju i gotovo,dati amaterima nek igraju nogomet i to je to,u ovoj drzavi se ljudi ne mogu dogovoriti niti oko sporta a kamoli oko boljeg socijalnog stanja i nacionalnog,sve je u nas od danas do sutra,ovaj primjer je ocigledan kako BiH nema ama bas nikakve buducnosti sto se tice profesionalnog sporta,netko spominje legende bh sporta baka,barbarez i sl. ma tko tu ima ovlast kad je ovih 70 delegata sebi prisvojilo stolice,tko ce se toga rijesiti,savez je od osnutka na pogresnim temeljima,repka nikad nista nije napravila,klubovi se blamiraju u evropi,savez u minusu milijone,treba sve te guz... najesti ,eeejjjjjjjjj 70 guz....a!
Zao mi je zbog mog Zrinjskog pogotovo ako ne dobijemo priliku odigrati protiv Odensea jer se zna da danski nogomet nasim klubovima lezi al eto!
jbg sto je tu je!
Osim - drugo ime za Želju !
pa zar sad ne igraju amateri kakvi crni profesionalci pije dan prije utakmice prima platu 150 maraka igra na livadi bolji stadioni pred mojom kucom itdBabilon je napisao/la:Ma nek sve suspendiraju i gotovo,dati amaterima nek igraju nogomet i to je to,u ovoj drzavi se ljudi ne mogu dogovoriti niti oko sporta a kamoli oko boljeg socijalnog stanja i nacionalnog,sve je u nas od danas do sutra,ovaj primjer je ocigledan kako BiH nema ama bas nikakve buducnosti sto se tice profesionalnog sporta,netko spominje legende bh sporta baka,barbarez i sl. ma tko tu ima ovlast kad je ovih 70 delegata sebi prisvojilo stolice,tko ce se toga rijesiti,savez je od osnutka na pogresnim temeljima,repka nikad nista nije napravila,klubovi se blamiraju u evropi,savez u minusu milijone,treba sve te guz... najesti ,eeejjjjjjjjj 70 guz....a!
Zao mi je zbog mog Zrinjskog pogotovo ako ne dobijemo priliku odigrati protiv Odensea jer se zna da danski nogomet nasim klubovima lezi al eto!
jbg sto je tu je!
cisti amterizam
PS.AKo suspendiraju savez odmah su i klubovi out
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
SVI ZAJEDNO ZA ISTI CILJ

- HŠKZ-svetinja
- Kontakt:
ko tebe pita šta bi ti rekao? daj ti vidi ko si i šta si ti, a nama ostavi ko smo i šta smo mi...kosewsko hill je napisao/la:a oni što su (ne)glasali suzdržani bili... od čega su se suzdržavali ???? i široki i zrinjski igraju europa ligu, mada ni to ne bi trebalo imati veze sa zdravim razumom što su to "hrvatski" klubovi.... ja bih rekao da su to sve bosanski klubovi! u tome je izgleda poenta svega, godina izbora... lahko je to sve povezatadnanhz je napisao/la:Sam da se zna dvojica delegata iz mostara nisu dosli
ako nemaš šta pametnije reći o zrinjskom, nemoj ni gluposti pisati...
nikoga nisam volio tako,dušom i tijelom beskrajno lako..kao tebe ZRINJSKI kao tebe !!!
Ne znam jel netko stavljao vec al evo golovi sa zadnje evropske utakmice i zahvaljujuci svinjama u savezu po svemu sudecu zadnje!
HSK Zrinjski Mostar
Ufff pa puno ste prostora dopustili ovim amaterima,mogla je ova utakmica otici u sasvim drugom smijeru,a ova njihova 14-tka sa frizurom ala fellaini bi komotno mogao igrati u BiH Premier ligiBabilon je napisao/la:Ne znam jel netko stavljao vec al evo golovi sa zadnje evropske utakmice i zahvaljujuci svinjama u savezu po svemu sudecu zadnje!

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Pa ne misliš valjda da su ovo sve prigode s utakmice? Nije rezutat ni u jedsnom trenutuku došao u pitanje. Jedino mi je žao što im u drugom poluvremenu nismo mrežu napunili do vrha. Vidjelo se da su se gosti iscrpili,a i naši su igrali s pola snage.Šteta što Jović nije uveo par juniora ali valjda čovjek nastoji uigrati ekipu za naredne utakmice jer prvi tim nam je jako dobar ali klupa je takna i dok ne dođe još pojačanja vjerojatno ne želi eksperimentirati.Dylan Dog je napisao/la:Ufff pa puno ste prostora dopustili ovim amaterima,mogla je ova utakmica otici u sasvim drugom smijeru,a ova njihova 14-tka sa frizurom ala fellaini bi komotno mogao igrati u BiH Premier ligiBabilon je napisao/la:Ne znam jel netko stavljao vec al evo golovi sa zadnje evropske utakmice i zahvaljujuci svinjama u savezu po svemu sudecu zadnje!
- HŠKZ-svetinja
- Kontakt:
naši su postupili pravilno, kao apoel... a taj dan u centru mostara se živa u termometru pela do 45 stupnjeva, pa je logično da se u onom paklu uspori u drugom poluvremenu.
- HŠKZ-svetinja
- Kontakt:
"Svi oni pušu u istu tikvu. Pa molim vas lijepo, sada pokušavaju skinuti odgovornost sa svojih leđa i po medijima govore kako su bili za Statut, a nekoliko dana prije na Izvršnom odboru donose jednoglasnu odluku o odbijanju Statuta. Nema tu Srbin, Bošnjak ili Hrvat, svi oni zajedno su bh. fudbal vratili godinama unazad. Javnost mora znati da su članovi IO iz reda bošnjačkog naroda odbili prijedlog novog Statuta, znači svi oni koji predstavljaju bošnjački narod u IO glasali su protiv Statua, a danas pričaju neke druge priče. Neka ih je sramota".
znaci i oni koji su se pravili fini dizali ruku za statut
ali u stocu 
znaci i oni koji su se pravili fini dizali ruku za statut

evo odluke igrace se revans a za dalje na cekanje
-
- Kontakt:
Ova 14-tka moze u bh pl kako je ove skarice uradio svaka mu cast !
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Igracete i grupnu fazu cak.. pa mozda nakon 2 kola vas suspenduju.. 

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Ta će odense,Tobol je za njih institucija!
Djemba -Djemba im glavni igrac!
Jeb... ti coeka koji se dva puta preziva!
Djemba -Djemba im glavni igrac!

Jeb... ti coeka koji se dva puta preziva!

HSK Zrinjski Mostar
-
SAN MARINO eto nas...a izgleda da su nam UEFA i FIFA dali vremena da i
ove dance nakantamo...
ZRINJSKI JE ŽIVOT I VIŠE OD TOGA
ove dance nakantamo...

ZRINJSKI JE ŽIVOT I VIŠE OD TOGA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.