Da je izjavio kako nam je u Grckoj kljucna utakmica sralo bi se jer je stavio ogroman pritisak na igrace. Jebga, takav smo narodVirtu4l je napisao/la:Ja samo ne znam zašto su bitne te izjave.Sabinho je napisao/la:Pape je sigurno mislio na povredu Medunjanina.Mesa je uvjeren kako je u stanju ganjati negativan rezultat iz Atine u Zenici ukoliko se desi da imamo isti broj bodova. Njihov selektor je rekao najrealniju i najpametniju stvar.
Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Nad tobom sunce najljepše sja
Ukr'o od Juke.COYS je napisao/la:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Bezmudi narod, osudjen da dok postoji izigrava moralne pobjednike i prica "bilo je za dlaku", "ovaj ili onaj nas zayebao".pinoglavi je napisao/la:Da je izjavio kako nam je u Grckoj kljucna utakmica sralo bi se jer je stavio ogroman pritisak na igrace. Jebga, takav smo narodVirtu4l je napisao/la:Ja samo ne znam zašto su bitne te izjave.Sabinho je napisao/la:Pape je sigurno mislio na povredu Medunjanina.Mesa je uvjeren kako je u stanju ganjati negativan rezultat iz Atine u Zenici ukoliko se desi da imamo isti broj bodova. Njihov selektor je rekao najrealniju i najpametniju stvar.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- provokatorII
- Kontakt:
Skoro nikad ne prognoziram, ali nekako ovaj put mislim da nam Grci nisu protivnik po mjeri. Ako odigramo bez straha i kalkulacija, uzimamo ih i u Grckoj i kod nas.
Plasim se samo od naseg poznatog precijenjivanja protivnika, pa da nas ne nafiluju kao i Belgijci. I sada tvrdim da smo kao reprezentacija ravnopravni sa Belgijom (ne kazem igracki, nego timski). Do muda je. Ta muda bi trebali napokon pokazati Grcima.
Plasim se samo od naseg poznatog precijenjivanja protivnika, pa da nas ne nafiluju kao i Belgijci. I sada tvrdim da smo kao reprezentacija ravnopravni sa Belgijom (ne kazem igracki, nego timski). Do muda je. Ta muda bi trebali napokon pokazati Grcima.
Da.. ravnopravni smo sa reprezentacijom koja na svakoj poziciji ima barem po dva igrača, dok mi nemamo ni 5 kvalitetnih za prvih 11, te nam jos sve zavisi od njihove trenutne forme.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Nek' oni izjavljuju šta god hoće ali mi se iz Grčke ne smijemo vraćati bez bodova, barem jednog.
Ako izgubimo, mi smo prokockali kvalifikacije i onda ide isti scenarij kao i prošle kvale za EP.
Ako izgubimo, mi smo prokockali kvalifikacije i onda ide isti scenarij kao i prošle kvale za EP.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Djelimično si u pravu, ali oni nemaju ni približno klase kao što su Džeko i Pjanić!Urbinato je napisao/la:Da.. ravnopravni smo sa reprezentacijom koja na svakoj poziciji ima barem po dva igrača, dok mi nemamo ni 5 kvalitetnih za prvih 11, te nam jos sve zavisi od njihove trenutne forme.
Krivaja, strah me da nisi upratio o cemu je rijec. Ljudi pisu o belgiji a ne o timu grcke.Krivaja je napisao/la:Djelimično si u pravu, ali oni nemaju ni približno klase kao što su Džeko i Pjanić!Urbinato je napisao/la:Da.. ravnopravni smo sa reprezentacijom koja na svakoj poziciji ima barem po dva igrača, dok mi nemamo ni 5 kvalitetnih za prvih 11, te nam jos sve zavisi od njihove trenutne forme.
Nadam se da je to u pitanju jer naravno da belgija ima zvijezde i vece od pjanica i dzeke dok opet grcka, nema.
I ja smatram da nećemo sigurno izgubiti. Valjda se i Meša opametio pa će izvesti formaciju 4-2-3-1. Ne može valjda dva puta biti konj. Razumijem da mu je problem pošto je Ibišević u odličnoj formi, da Đurić u repki igra mnogo bolje nego u klubu pa bi u pomenutoj formaciji on bio tek treća opcija i ostao bez minutaže, ali činjenica je i to da u formaciji 4-4-2 jedan manje igrač je u vezi i teško se parira formaciji 4-2-3-1 pogotovo što je i Medunjanin u sastavu pa onda imamo faktički 2 igrača manje u veznom redu i ne možemo parirati iole ozbiljnijoj repki. Što se tiče odbrane zadržao bih postojeću iako se Spahić i Zukanović nisu proslavili protiv Belgije. U vezi Pjanića bih ipak stavio na CM, on je sam izjavio da se tu najbolje snalazi i da tu poziciju najviše voli da igra. Na OM bih stavio Milićevića koji bi mogao biti iznenađenje za Grke jer oni očekuju Medunjanina. Hajrovića bi koristio kao džokera...BoixosNois1899 je napisao/la:Nek' oni izjavljuju šta god hoće ali mi se iz Grčke ne smijemo vraćati bez bodova, barem jednog.
Otprilike ovako: Begović - Vranješ, Spahić, Zukanović, Kolašinac - Cimirot(Jajalo), Pjanić - Višća(Hajrović), Milićević, Lulić - Džeko.
Da, mislio sam da se Grčkoj piše! Nisam dugo bio na forumu i pratio, razočaran Mešinom odlukom da počne 4-4-2. Pisao sam da bi to bilo ravno samoubistvu i to nam se, na kraju i desilo. Razumijem ja da bi i u 4-2-3-1 formaciji teško izborili pozitivan rezultat, ali ovako smo doživjeli debakl. I ne znam kako Meša koji je trener profesionalac i nekadašnji vrlo uspješan fudbaler-reprezentativac (što znači da je u karijeri radio sa vrhunskim trenerima) to odmah nije znao kad ja kao laik i nekadašnji igrač amater odmah sam znao šta nas čeka...babino je napisao/la:Krivaja, strah me da nisi upratio o cemu je rijec. Ljudi pisu o belgiji a ne o timu grcke.
Nadam se da je to u pitanju jer naravno da belgija ima zvijezde i vece od pjanica i dzeke dok opet grcka, nema.
poslje blamaze od 4-0 ti pises ovakve stvari??ravnopravi sa belgijancima??visca ravnpravan sa hazardom,bega ravnopravan sa thibom,lulic ravnopravan sa carascom,.,.provokatorII je napisao/la:Skoro nikad ne prognoziram, ali nekako ovaj put mislim da nam Grci nisu protivnik po mjeri. Ako odigramo bez straha i kalkulacija, uzimamo ih i u Grckoj i kod nas.
**** ga Jajalo i dva spica u usta vise
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Nadam se da si otisao u WC da se stidis.paulus je napisao/la:**** ga Jajalo i dva spica u usta vise
Glory Glory Man United
- TobeYarabi
- Kontakt:
odlazi ubleho!!!
Ne provaljuj se i dalje ovo ne lici ninasta , tuga je da ovaku Grcku ne rasturimo a trebali su nam ga zabit dosadDaduli je napisao/la:Nadam se da si otisao u WC da se stidis.paulus je napisao/la:**** ga Jajalo i dva spica u usta vise
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
-
jurisicduska
- Kontakt:
Daj otkaz. Fkt uvesti Bičakčića umjesto Hajrovića u trenucima kad imaš gore sve otvoreno za kontre. Bravo uhljupe.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Kukavicooooo
pizdurino ruzna, ebo li ti pickasti primjer utakmice sve, ebo li ti Bicakcic sve pickasto
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.