Veceras je bespotrebno dobio drugi zuti karton, odreagovao je jako lose bez ikakve potrebe. Sljedecu igramo protiv Gibraltara pa je dobro da je ocistio karton.Lakoste je napisao/la:Samo budala moze nesto prigovoriti ovom covjeku.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Edin Džeko
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
- Goalgetter
- Kontakt:
Nije ga ocistio, ostaje mu zuti koliko znam. Odsjesce sada samo drugi crveni, a zuti ce mu ostati. Jedino ako prije nije imao nijedan zuti? Onda je u redu.Pivopija je napisao/la:Veceras je bespotrebno dobio drugi zuti karton, odreagovao je jako lose bez ikakve potrebe. Sljedecu igramo protiv Gibraltara pa je dobro da je ocistio karton.Lakoste je napisao/la:Samo budala moze nesto prigovoriti ovom covjeku.
Ma najvise je zakazao taj prvi dodir, gdje gotovo uvijek dobro reaguje. Par puta je odmah po prijemu prejako gurnuo loptu, odbila se od njega ili je otisao u pogresnu stranu. Steta, mogao je tri gola dati veceras.Goalgetter je napisao/la:Ma danas je pogrijesio, a i dosta je nespretno reagirao u nekim situacijama - ali treba se i priznati da mu nije nimalo bilo lako. Dzeki se oprasta, treba prihvatiti i za svoj dio krivice sto je dobio crveni, ali dobro. Trud, zalaganje i borba je bila tu, kao i uvijek od njega.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- MocMahale444
.
Zadnja izmjena: MocMahale444, dana/u 23 nov 2016, 20:30, ukupno mijenjano 1 put.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
"Hvala im na negostoprimstvu, jedva ih čekam u Zenici"
Veceras je dobio dva zuta tj. crveni, a ranije nije imao zutih kartona, sto znaci jedna utakmica pauze.Goalgetter je napisao/la:Nije ga ocistio, ostaje mu zuti koliko znam. Odsjesce sada samo drugi crveni, a zuti ce mu ostati. Jedino ako prije nije imao nijedan zuti? Onda je u redu.Pivopija je napisao/la:Veceras je bespotrebno dobio drugi zuti karton, odreagovao je jako lose bez ikakve potrebe. Sljedecu igramo protiv Gibraltara pa je dobro da je ocistio karton.Lakoste je napisao/la:Samo budala moze nesto prigovoriti ovom covjeku.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
- MocMahale444
dobar Dzeko sinoc. Mozda i najbolji igrac u historiji BIH..samo naprijed Zmaju!
Zadnja izmjena: bosnas_, dana/u 14 nov 2016, 09:24, ukupno mijenjano 1 put.
Podrska za kapitena. Samo udri, u Zenici ih i pobjediti, i istuci i gace svuci i silovati u bulju i otpremiti nazad dole u njihovu propalu guberniju!
Ne zasluzujemo te!
Ne zasluzujemo te!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Seljacke izjave nedostojne jednog profesionalca.
Tvoje je da igras ne da izigravas huligana i da prijetis.
I pritom jos kaze "ne znam zasto mi je dao drugi zuti".
Mozda ti ne znas, ali znaju svi oni koji su gledali. OK, desava se nista prestrasno, ali bar budi musko i reci iznervirali su me, na zalost reagovao sam na onakav nacin, kajem se radi toga.
Ali mi smo i onako narod kod kojeg pali seljacka politika "udri ga, ne daj na sebe". To sto takvo razmisljanje nema veze sa sportom i profesionalizmon, to je manje bitno.
Svi su krivi, samo mi nismo. Nikad niko se kriticki nece osvrnuti na sebe.
I pritom jos kaze "ne znam zasto mi je dao drugi zuti".
Mozda ti ne znas, ali znaju svi oni koji su gledali. OK, desava se nista prestrasno, ali bar budi musko i reci iznervirali su me, na zalost reagovao sam na onakav nacin, kajem se radi toga.
Ali mi smo i onako narod kod kojeg pali seljacka politika "udri ga, ne daj na sebe". To sto takvo razmisljanje nema veze sa sportom i profesionalizmon, to je manje bitno.
Svi su krivi, samo mi nismo. Nikad niko se kriticki nece osvrnuti na sebe.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 14 nov 2016, 10:04, ukupno mijenjano 2 puta.
- Thetraphak1921
- Kontakt:
:
Moze mu se, ima nesto i iznad fudbala.Evander je napisao/la:Seljacke izjave nedostojne jednog profesionalca.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Nije pogrijesio nista. Trebao je jos dodat jedva ih cekamo u Zenici da im **** mater u pizdu smećarsku. Malo je ispao levat sto je onako nasjeo na provokaciju onih jazavaca ali dobro. Treba nam taj nacionalni naboj ne samo protiv Grcke nego protiv svih ekipa zato me raduje ovakva izjava
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
Babuka odlican u polju katastrofalan u zavrsnici sinoc.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ja ovom covjeku ne mogu zamjeriti nista.Nas najbolji igrac ikada.
Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Semper Fidelis
- BuffonGigi
- Kontakt:
Nije jedini bio los u zavrsnici, i Pjanic i Vedo su imali kriminalne promasaje, sinoc smo uz bolju zavrsnicu trebali imati 2-3 razlike hladno. Ali treba naglasiti da je Dzeko u najboljoj formi jos od Wolfsburga, puca od snage i od samopouzdanja, nema hodanja, pritisce konstantno i bori se za svaku loptu. Ja najiskrenije nisam vjerovao da cu ga opet gledati takvog, ali neizmjerno mi je drago jer je u pitanju nas najbitniji igrac u historiji.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Bog ! Otac !
Edin Džeko

Edin Džeko
- Probisvjet
- Kontakt:
Nema mnogo igraca koji skidaju gace protivniku. Legenda najveca! 
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Na terminu igrate lopte, pa se iznervirate i reagirate na bezvezne stvari kako ne treba. A ne da mjesecima cekate utakmicu, pripremate se svaki dan i onda vas isprovociraju od prije pocetka utakmice, pa na pocetku i tokom citave utakmice.
Nema nekog opravdanja, ali nije ni kriv sto smo remizirali. Cak sta vise, nema ga protiv Gibraltara, a onaj grk pauzira 2 utakmice zbog direktnog crvenog. Druga stvar, njima je izasao odbranbreni, nama napadac. Mesa uradio sta je i trebao, ubacio visokog i svjezeg Đurića, a onakva situacija, gdje lopta prodje kroz 3-4 ako ne i vise igraca, sa onom putanjom je nešto što se jednom dešava.
Nema nekog opravdanja, ali nije ni kriv sto smo remizirali. Cak sta vise, nema ga protiv Gibraltara, a onaj grk pauzira 2 utakmice zbog direktnog crvenog. Druga stvar, njima je izasao odbranbreni, nama napadac. Mesa uradio sta je i trebao, ubacio visokog i svjezeg Đurića, a onakva situacija, gdje lopta prodje kroz 3-4 ako ne i vise igraca, sa onom putanjom je nešto što se jednom dešava.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- Principatus
- Kontakt:
Nego citam na Transfermarktu kaze jedan Grk kako je nasa ekipa najprovokantnija uopste. Oplakah.
Kazu kako smo neprofesionalni.
Na to sam im napisao: "Pa dobro onako neprofesionalni smo vasu profesionalnu reprezentaciju na vasem terenu blamirali."
Nije im se svidjelo.
Kazu kako smo neprofesionalni.
Na to sam im napisao: "Pa dobro onako neprofesionalni smo vasu profesionalnu reprezentaciju na vasem terenu blamirali."
Nije im se svidjelo.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Nakon dobrih igara u klubu očekivao sam od od njega da torpeduje Grke al' desilo se suportno zapucao je par zicera i dopustio da ga cigan Sokratis isprovocira.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Atlanta, B1988K, Bing [Bot], Kaunas, komax, Mostarska, Shategabri, tuzlanskinacin, Zgemboo89 i 70 gostiju.