FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sta je ovo gdje ste braco imal ikog?
SVI KO JEDAN NAVIJAMO! NEMA VELIKE NI MALE UTAKMICE!HZ87 BASCARSIJA...
gdje ču biti brate tu sam pratim šta se dešava sa ovim savezom koliko i kako ćemo biti sankcionisani ima li nade da moje -naše Sarajevokonaćno krenulo pravim putem zaigra normalno u ligi BH da nema nekih s.anja.Čekam šta će se desiti i to isto iščekuju svi navijači kako Sarajeva tako i ostalih klubova ali ima i šaka jadova nacionalističkih koji bi bili presretni da se ugasi i savez i repka i liga i da ne možemo nigdje u Europu.Ja sam prvi za smjenu saveza ali nek **** bar nešto urade za fudbal u BH jer ipak su tu milione pokrali i oprali tj.nek potpišu a onda referendum pa noga mili moji a ne pouništavati sve i ići voždu i Bevandi na volju!HORDAS_1987 je napisao/la:Sta je ovo gdje ste braco imal ikog?
Sarajevo ljubavi moja!
-
- Kontakt:
HORDAS_1987 je napisao/la:Znal iko jel se danas vrsila pordaja godisnjih karata i hocel biti prodaje i sutra unaprijed hvala.
Prati malo jbt Vrsi se sve do 14.09 prodaje se u prostorijama kluba u titovoj nadam se da si skontao
-
- Kontakt:
Sine dragi znam ja kad i do kad se prodaje,medzu prvima sam kod teta zlate kupio godisnju
al nisam upucen dali radi i subotom i nedeljom zato sam pito pozdrav.

- velez_mostar
- Kontakt:
Valja li Zlata ista??HORDAS_1987 je napisao/la:Sine dragi znam ja kad i do kad se prodaje,medzu prvima sam kod teta zlate kupio godisnjual nisam upucen dali radi i subotom i nedeljom zato sam pito pozdrav.

-
- Kontakt:
Nisam ti ja sin ti pitas ja ti odg
Kolko ima godina otprilike zlata ?

Iskreno kao sto rece sekac pratim sta je asa ovim savezom i kontam kolko sad moze ovo uticat na desavanja u nasem klubu a sigurno moze puno 

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
-
- Kontakt:
Odes u klub platis godisnju i uzmi joj broj mai oko 25-6 pojma nemam.Samo F.K.S !! je napisao/la:Nisam ti ja sin ti pitas ja ti odg![]()
Halo BA, to je nasa Hordasica, malo postovanja ne bi faliloHORDAS_1987 je napisao/la:Odes u klub platis godisnju i uzmi joj broj mai oko 25-6 pojma nemam.Samo F.K.S !! je napisao/la:Nisam ti ja sin ti pitas ja ti odg![]()

SVI ZAJEDNO ZA ISTI CILJ

ma vidis da su djecurlija neka ba, veze nemaju...TokiVoki je napisao/la:Halo BA, to je nasa Hordasica, malo postovanja ne bi faliloHORDAS_1987 je napisao/la:Odes u klub platis godisnju i uzmi joj broj mai oko 25-6 pojma nemam.Samo F.K.S !! je napisao/la:Nisam ti ja sin ti pitas ja ti odg![]()
-
- Kontakt:
Ima !
PS pa vidite da se zezamo za zlatu
PS pa vidite da se zezamo za zlatu

Ok je zezancija,ali sa postovanjem prema nasoj sestri sa tribine.
-
- Kontakt:
-A- je napisao/la:Ok je zezancija,ali sa postovanjem prema nasoj sestri sa tribine.
Uostalom ja sam samo pitao kolko ima godina

ma hebo zlatu pricajte malo o stanju u klubu ima li sta novooSamo F.K.S !! je napisao/la:-A- je napisao/la:Ok je zezancija,ali sa postovanjem prema nasoj sestri sa tribine.
Uostalom ja sam samo pitao kolko ima godina
I NAS JE SJEVER SADA OPET NAJJACI
- theprodigy
- Kontakt:
daj ba koji vam je..mi smo braca i sestre( mislim na zlatu haha).. nema potrebe za svadjom
-
- Kontakt:
Jel pocela tekma znal se rezultat.
Mislim da je tek u 19h pocela ,u srijedu navodno sa Olimpikom u Medjugorju
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".