Kobe Bryant je napisao/la:nerminh74 je napisao/la:
Pa neki (konakovic) su uzimali kredite da bi placali plejadu igraca (kojim cudom beobasketa) i kada su dosli na naplatu davali ostavke, odlazili "cisti" i vruc krompir uvaljivali drugima, naravno kasnije kada "nisu" bili u klubu to nije uticalo da imaju veliki uticaj prilikom izbora igraca i njihovih plata ili pokusavali otimati tudze igrace (slucaj mahalbasic)
Ali naravno nebi mi bili ono sto jesmo pa se eto sada kaze kako su samo krive marionete koje su potpisivale ugovore jer pobogu mi smo njemacka kod nas se radi sve preko papira i u skladu sa zakonom, bas zato nemamo korupcije i cvjetaju nam ruze
Svaki dan se sve vise uvjeravam u Copicevu izreku da je najtacnija:
Znam ja nas jeb.o nas
Jahhh , ali sto se onda nije 2008/09 reklo STOP i prozvali Avdića i Konakovića i Imamovića, ako su po tebi uvalili klub ? a ne nastavljeno je još gore !!! sa još gorim kreditima isto igračima beobasketa.....

pa sto je konakovic instalirao nesigurnog i nesposobnog bukvu nego kao svoju marionetu nego da bi i dalje bio u klubu ali da neko drugi kupi negativni publicitet
jeste istina da je kasnije kad je vidio da sve manje hajra ima otišao, a i bukva je svojom nesposobnošću još više uvalio klub, a i on je kasnije došao tobe pa je zaratio sa konakovićem
ngo KO je to trebao rači stop?!
mi navijači, pa mi to govorimo od 2005/6, ali koga boli briga za nekoliko stotina ljudi, pa sam konaković je izjavio da nije tu KK Bosna radi navijača
ili da nisu trebale institucije kojima je to posao
pa ko je sada premijer kantona bez ijedne kvalifikacije ili obrazovanja, da neće kadija sam sebe tužiti
evo imamo sada priliku mi u kantonu da se uvjerimo u "uspiješno" poslovanje dotičnog, pa nam se povečava cjena grijanja kada cjena plina pada za preko 33% i to u proljeće (naravno kasnije se to maskira vračanjem na nižu cjenu pred jesen), sa zatvaranjem vode svaku noč mada kiše padaju nedprosječno, ukidanjem školskog zdrastva kako bi se uhljebili svi silni ljekari opće prakse koji su završavali fakultete kao on, ....
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10