Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderator/ica: insider
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
Delko, da nisi mickey84 sa olxa 
Inal kakav domacin da twitcha Civilization VI, najlakse mi tako ucit
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Kada Ruskinja stream i to je gleda live preko 3k ljudi na twitchu
Evo Ubisoft otvorio studio u Beogradu, Ubisoft Belgrade, gdje će raditi na novom Tom Clansyju, ne sami, nego skupa s drugim studijima iz Bukurešta, Pariza, Montreala.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Imal ko' da igra NBA Live mobile?
Zanima me da li se kroz ove pakete može dobiti igrač za kojeg sam čuo i kroz ove sezone, da li druge ekipe postaju jače sve sezone jer evo Knicksi overall rating 61, a tamo Porzigins, Melo, Rose i Noah između 76-81, a lako sam ih uzeo s Bostonom, koji ima 59 rating
Zanima me da li se kroz ove pakete može dobiti igrač za kojeg sam čuo i kroz ove sezone, da li druge ekipe postaju jače sve sezone jer evo Knicksi overall rating 61, a tamo Porzigins, Melo, Rose i Noah između 76-81, a lako sam ih uzeo s Bostonom, koji ima 59 rating
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Re: $: RE: Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
To 2016?Otelo je napisao/la:Imal ko' da igra NBA Live mobile?
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Jest.
Mislim da te ekipe samo tokom updatea postaju jace/slabije,inace 30. sam level a nisam nesto obracao paznju na to..Ili mozda cak jacaju kako ti napredujes sa levelima, trebam obratiti paznjuOtelo je napisao/la:Imal ko' da igra NBA Live mobile?
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
- Donnie Darko
- Kontakt:
Što si veći level protivnici igraju sve bolje. Bilo bi glupo da nije tako, jer svake sezone imaš bolju ekipu, i ako ti omoguće da osvojiš ligu sa svim bronzanim igračima na prvom levelu, šta ćeš im onda raditi kada budeš imao sve elitne igrače? 
Otelo ja sam kroz pakete napravio više od pola 88 overall ekipe. S tim da se prije updatea moglo dobiti dosta više elitnih igrača, poslije je opao broj drastično, mada sam jednu noć dobio 4 elitna u nizu što je apsolutno rekord.
Inače, ja ne igram već par sedmica. Napravio master Westbrooka, napravio supremacy LeBrona, napravio awards winner Currya, svi elitni igrači, nažalost ne može se dalje od levela 50. Jednostavno sam izgubio razlog za igranjem jer teško na način na koji sam ja igrao (paketi) mogu više napredovati.
Otelo ja sam kroz pakete napravio više od pola 88 overall ekipe. S tim da se prije updatea moglo dobiti dosta više elitnih igrača, poslije je opao broj drastično, mada sam jednu noć dobio 4 elitna u nizu što je apsolutno rekord.
Inače, ja ne igram već par sedmica. Napravio master Westbrooka, napravio supremacy LeBrona, napravio awards winner Currya, svi elitni igrači, nažalost ne može se dalje od levela 50. Jednostavno sam izgubio razlog za igranjem jer teško na način na koji sam ja igrao (paketi) mogu više napredovati.
jesil ikad probao onaj F1 2013 sto sam ti slaoDonnie Darko je napisao/la:Što si veći level protivnici igraju sve bolje. Bilo bi glupo da nije tako, jer svake sezone imaš bolju ekipu, i ako ti omoguće da osvojiš ligu sa svim bronzanim igračima na prvom levelu, šta ćeš im onda raditi kada budeš imao sve elitne igrače?
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Donnie Darko
- Kontakt:
nisam, al trebammiki_92 je napisao/la:jesil ikad probao onaj F1 2013 sto sam ti slaoDonnie Darko je napisao/la:Što si veći level protivnici igraju sve bolje. Bilo bi glupo da nije tako, jer svake sezone imaš bolju ekipu, i ako ti omoguće da osvojiš ligu sa svim bronzanim igračima na prvom levelu, šta ćeš im onda raditi kada budeš imao sve elitne igrače?
što?
Neku noc naletim na tv-u film NEED FOR SPEED.... pa sam se odmah sjetio legendarne igrice...
Igrao sam inace svaki serijal od Underground pa sve do Most Wanted.... ovih par zadnjih nisam igrao... pa me interesuje da li ih vrijedi probati
Inace do dan danas meni je i dalje neprevazidjen upravo ovaj Underground 1 i 2 dio i Most Wanted original (dvojka je potpuni promasaj)
Igrao sam inace svaki serijal od Underground pa sve do Most Wanted.... ovih par zadnjih nisam igrao... pa me interesuje da li ih vrijedi probati
Inace do dan danas meni je i dalje neprevazidjen upravo ovaj Underground 1 i 2 dio i Most Wanted original (dvojka je potpuni promasaj)
Ja sam prestao sa Carbonom igrati NFS.
Radi Underground 2 sam nabavio 5.1 sound system u onoj vakat
Radi Underground 2 sam nabavio 5.1 sound system u onoj vakat
- Donnie Darko
- Kontakt:
Most Wanted je možda bolji i uzbudljiviji od Underground 2, ali je ovaj mnogo ljepši i atmosferičniji. Jedna od najdražih igara ikada.
- rob do bagro
- Kontakt:
A i muzika je strasna u NFS Underground.
Najdraza
Najdraza
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
NFS valja do Carbona, igrao sam poslije undercover i most wanted 2 al je to totalni promasaj
- Donnie Darko
- Kontakt:
Jašta nego klasik, strašna stvar 

Zasigurno najbolji NfS svih vremena.
Underground-i su onako dobri, nisu vala toliko dobri koliko su navikani, itekako su imali mana, iako su u paketu dobri.
Most Wanted i Carbon su tu negdje, prvi ima bolju "priču", drugi bolju šminku,
mislim da bih ih svrstao ispred Underground, jer su bili zanimljiviji, raznovrsniji, dorađeniji.
Shift je vrlo dobar, nije klasični NfS, način vožnje mi se svidio, jer nije bio klasično arkadni, ali nije raznovrstan i dosadi nakon nekog vremena.
ProStreet solidan, a Undercover i Hot Pursuit 2(2002) su loši, s tim da je ovaj Hot Pursuit možda i najlošiji svih vremena, jaka mu konkurencija u Hot Pursuit(2010), koji je dobio najbolje kritike u historiji NfS, a tako je glup, loš je blaga riječ.
Tu sam se i zaustavio što se ovog tiče, jer svaki sljedeći je i kopija te gluposti,
valjda je te 2010 potpuno novi studio preuzeo prava na nj i otišlo sve u skroz pogrešnom pravcu.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Most Wanted je definitivno bolji od Underground 2 što se gameplaya tiče. Mislim da tu nema dvojbe, ipak je unaprijeđen u svakom segmentu, a i dodano je jako mnogo bitnih stvari, tipa policija. Istina i fali nekoliko stvari poput drift utrka, ali ni blizu da nadoknadi policiju i zanimljiviji sistem protivnika.Klare je napisao/la:
Zasigurno najbolji NfS svih vremena.![]()
Underground-i su onako dobri, nisu vala toliko dobri koliko su navikani, itekako su imali mana, iako su u paketu dobri.
Most Wanted i Carbon su tu negdje, prvi ima bolju "priču", drugi bolju šminku,
mislim da bih ih svrstao ispred Underground, jer su bili zanimljiviji, raznovrsniji, dorađeniji.
Shift je vrlo dobar, nije klasični NfS, način vožnje mi se svidio, jer nije bio klasično arkadni, ali nije raznovrstan i dosadi nakon nekog vremena.
ProStreet solidan, a Undercover i Hot Pursuit 2(2002) su loši, s tim da je ovaj Hot Pursuit možda i najlošiji svih vremena, jaka mu konkurencija u Hot Pursuit(2010), koji je dobio najbolje kritike u historiji NfS, a tako je glup, loš je blaga riječ.
Tu sam se i zaustavio što se ovog tiče, jer svaki sljedeći je i kopija te gluposti,
valjda je te 2010 potpuno novi studio preuzeo prava na nj i otišlo sve u skroz pogrešnom pravcu.
Underground 2 na nivo Most Wanteda diže atmosfera, muzika i izgled, ne kvalitet grafike već ljepše boje i grad. Tu su negdje, mada ću uvijek u ovakvim slučajevima izabrati igru sa boljim gameplayem, tako da je Most Wanted ipak bolji.
Carbon nisam igrao.
Spomenuo bih još i NFS 2? Mislim da je dvica, onaj gdje se voziš kroz neke ledene planine u jednoj stazi, naravno vrijeme je pregazilo, ali je bila ekstremno zabavna igra u svoje vrijeme.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.