pa ako cemo realno Dzeko, Ibisevic, Pjanic, Vranjes, Spahic, Zakanovic, Kolasinac .. svaki od njih jedva ceka da nesto dobaci ili isprovocira, jos da je tu bio Mo BesicPrincipatus je napisao/la:Nego citam na Transfermarktu kaze jedan Grk kako je nasa ekipa najprovokantnija uopste. Oplakah.![]()
Kazu kako smo neprofesionalni.
Na to sam im napisao: "Pa dobro onako neprofesionalni smo vasu profesionalnu reprezentaciju na vasem terenu blamirali."
Nije im se svidjelo.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
- MocMahale444
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Uskurcili se kako je spaha izasao, da je spaha bio tu bilo bi grka po bolnicamaakisarajevo92 je napisao/la:pa ako cemo realno Dzeko, Ibisevic, Pjanic, Vranjes, Spahic, Zakanovic, Kolasinac .. svaki od njih jedva ceka da nesto dobaci ili isprovocira, jos da je tu bio Mo BesicPrincipatus je napisao/la:Nego citam na Transfermarktu kaze jedan Grk kako je nasa ekipa najprovokantnija uopste. Oplakah.![]()
Kazu kako smo neprofesionalni.
Na to sam im napisao: "Pa dobro onako neprofesionalni smo vasu profesionalnu reprezentaciju na vasem terenu blamirali."
Nije im se svidjelo.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
U tom slučaju ne bi imali igrača više.staragarda je napisao/la:Mi sa igračem više....
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Kako ne bi.... Papastopulos je dobio crveni zbog udaranja Zukanovica....Virtu4l je napisao/la:U tom slučaju ne bi imali igrača više.staragarda je napisao/la:Mi sa igračem više....
A Džeko drugi žuti jer je započeo frku, Papa ne bi udario Zukanovića da Džeko nije započeo.staragarda je napisao/la:Kako ne bi.... Papastopulos je dobio crveni zbog udaranja Zukanovica....
Inace sinoc je izborio onaj slobodnjak, eto da ne bude da je bas los bio
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Nebitno.... Svojim iskustvom je morao izbjeći onu situaciju jer mi smo druga repka bez njega.... Nije mu 18.....Zna on bolje od nas obadvojice kako se ponašati u datom momentu... Plus što je znao da ce ono povući drugi žuti... Inače smo poznati po debilnim kartonima... Nekad kao sinoć naprimjer sudija moli Boga da te iskartonira i ti mu svjesno pomažeš... Kao Hajrovic, naprimjerVirtu4l je napisao/la:A Džeko drugi žuti jer je započeo frku, Papa ne bi udario Zukanovića da Džeko nije započeo.staragarda je napisao/la:Kako ne bi.... Papastopulos je dobio crveni zbog udaranja Zukanovica....
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Zaboravit ovaj cirkus sto prije i idemo dalje. Sreca u nesreci je to sto je sledeca utakmica protiv Gibraltara pa ce se ovi kartoni ocistit bez posljedica. Ko god da igra nije bitno.
+1staragarda je napisao/la:Amaterski je postupio i ostavio nas na cjedilu.....Stari,veliki si igrač, imas žuti i skidaš čovjeku sorc... Sta je ono...nadrealisti, jbt....udaraju te, legneš fino lagano... Valjaš se, malo se smijuljis kretenima u facu... Ustanes... Pogode te sa tribina....ti opet legneš... Krvaris... Ukazuje ti se pomoć.... Ti se opet smijuljis.... Mi sa igračem više.... A vrijeme prolazi
Rokoko87 je napisao/la:Iskreno, razočaran sam.
- Beduin
- Kontakt:
Nego, jesam li ja jedini koji misli da nije dobio crveni radi skidanja sorca, nego da je presudilo ono njegovo obaranje protivnickog igraca kad je ustao sa zemlje!? Tu je burno reagova pa iz drugog ugla, vjerovatno, je izgledalo jos zesce.
075 ❤
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Gdje ces to izjaviti moj Beda, zaboravio na papeta?Beduin je napisao/la:Bilo i proslo, i on je samo covjek, ima emocije... a i nas je najbolji igrac u historiji, malo obzira prema njemu trebamo imati.
Nego, jesam li ja jedini koji misli da nije dobio crveni radi skidanja sorca, nego da je presudilo ono njegovo obaranje protivnickog igraca kad je ustao sa zemlje!? Tu je burno reagova pa iz drugog ugla, vjerovatno, je izgledalo jos zesce.
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma normalno da je dobio zbog obaranja.Beduin je napisao/la:Bilo i proslo, i on je samo covjek, ima emocije... a i nas je najbolji igrac u historiji, malo obzira prema njemu trebamo imati.
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Trenutno korisnika/ca: Allosio, antibot, aqarius, Atlanta, Beli98, Bosnjo22, Bumbaclat, CHR, cutura, DeeWa, delinjo, dena24, denza, DjaniTarik, eaglebvb09, Edincapitano, eleGancy, exampLe., farenhajt, FerdinandF, Goalgetter, Godfather, GrbavicaHrammm, guillermo, Halix131, HariTz, hljeb, HZbec, Jabroni, jasmin10, JimmyPage, JohannWolfgang, Kenozoik, Kizo886, komax, legendarnadruga, lol89, marlostanf1eld, Marokanci58, mavi, MiranGlasnic, MostarNeretva, Nakata, napapijri1987, omanovski, Paromlinac, PeppermintSA, Plavamamba, prisonbreak, resko1, rishovski, RobertHrkac555, SanaBosna, Shevko, Sheyi, Shogun, signalidunapark, StevieG8, SWOT, THEC, TofiTofita, unavita, Uprava, Varta, visarionovich i 516 gostiju.