Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Svaka čast, samo treba nastavit sa ovim pripremama i dovest još par igrača i uigrat ih u već ovaj zahuktali brod...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- CollegeGunner
- Kontakt:

Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
........................................With Wenger until the end...........................................
........................................With Wenger until the end...........................................
- Omerbavarac
- Kontakt:
Evo Dudu presao u Shakhtar. Dobicete za njega 7 miliona.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Eduardo Da Silva novi je član ukrajinskog prvaka Shakhtara. Ahmetov je za hrvatskog reprezentativca iskeširao iznos od 7 milijuna eura.
Godišnje bi Dudu trebao zarađivati oko 3 milijuna eura...
Godišnje bi Dudu trebao zarađivati oko 3 milijuna eura...
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Odličan posao za Arsenal, ali i za Dudua. Tamo će igrati i biti jedna od udarnih tački, dok bi u Arsenalu njegova minutaža bila svedena na koju minutu u Curling kupu. Konkurencija je prevelika, povrede ga nisu mazile, pa se nadam da će u Shakhtaru biti na pragu povratka u staru formu.
Puno sreće Dudu.
Puno sreće Dudu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Uprkos svemu, ovo je pomalo neočekivano.Bio sam ubijeđen da će imati još barem godinu dana da se dokaže, ali izgleda da se on nikada neće oporavit kako treba od ozljede, jer da ima i gram šanse Arsene ga ne bi prodavao.
- Arsenalisation
- Kontakt:
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Neka kupi Stekelenburga, ispatiće se 
mandzukic se proda skuplje od eduarda. jao boze.
- Arsenalisation
- Kontakt:
nemoj bgt jos jednog invalida almunia nije "vidio" a ovaj gluhav,,,OTNYS_YNWA je napisao/la:Neka kupi Stekelenburga, ispatiće se
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
Nije ba, haman da je suma indentična. Ili tako otprilike.Wolverine je napisao/la:mandzukic se proda skuplje od eduarda. jao boze.
Vom Jäger zum Gejagten
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Taj njegov nedostatak na svu sreću ne umanjuje njegov kvalitet. Ima 28 godina, ne bi bio preskup. Mislim da bi bio pun pogodak za ArsenalArsenalisation je napisao/la:nemoj bgt jos jednog invalida almunia nije "vidio" a ovaj gluhav,,,OTNYS_YNWA je napisao/la:Neka kupi Stekelenburga, ispatiće se![]()
![]()
koliko ja znam, eduardo je prodan za 9 milionageronimo je napisao/la:Nije ba, haman da je suma indentična. Ili tako otprilike.Wolverine je napisao/la:mandzukic se proda skuplje od eduarda. jao boze.
Na ovom transferu Arsenal će inkasirati između šest i sedam milijuna eura, potvrdio nam je domaći izvor s odličnim pregledom igre na nogometnoj tržnici.
Vom Jäger zum Gejagten
joj mislio sam na mandzukica.geronimo je napisao/la:Na ovom transferu Arsenal će inkasirati između šest i sedam milijuna eura, potvrdio nam je domaći izvor s odličnim pregledom igre na nogometnoj tržnici.
I Mandžukićev transfer je iznosio 7 milja.
Stvarno je Arsen(alu)u potreban dobar golman.
Stvarno je Arsen(alu)u potreban dobar golman.
Vom Jäger zum Gejagten
- Arsenalisation
- Kontakt:
ma sala ocita tebra a inace sjajan golman od svih njega i llorisa izmedju ostalih bi najvise volio vidjet' na golu arsenalaOTNYS_YNWA je napisao/la:Taj njegov nedostatak na svu sreću ne umanjuje njegov kvalitet. Ima 28 godina, ne bi bio preskup. Mislim da bi bio pun pogodak za ArsenalArsenalisation je napisao/la:nemoj bgt jos jednog invalida almunia nije "vidio" a ovaj gluhav,,,OTNYS_YNWA je napisao/la:Neka kupi Stekelenburga, ispatiće se![]()
![]()
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
Ima ovdje ljudi koji su meni govorili da će Shwarcer do kraja prošlog mjeseca već bit na golu Arsenala, al et, ispostavi se da sam ja upravu, jel' tako @Bosco ? !Arsenalisation je napisao/la:trazimo golmana,svarcer otpao vjerovatno...![]()
![]()
![]()
http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... at-arsenal
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- Arsenalisation
- Kontakt:
na njega sam i ciljao sa ovim postom covjek nas ubi u pojam da je sve gotovo...GunnerS je napisao/la:Ima ovdje ljudi koji su meni govorili da će Shwarcer do kraja prošlog mjeseca već bit na golu Arsenala, al et, ispostavi se da sam ja upravu, jel' tako @Bosco ? !Arsenalisation je napisao/la:trazimo golmana,svarcer otpao vjerovatno...![]()
![]()
![]()
http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... at-arsenal
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.