Na drugom tiketu sam dodao i Lopeza jer nije igrao sinoć, a igraju sa LAL. Očekujem da bude dosta poena, a Lopez će uzeti dosta šuteva.
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Maccabi Tel Aviv-Fenerbahce 1.četvrtina 2 1.90zgmiky je napisao/la:12,5/Heurtel T. (Efes-Uniks) više 1.85
12,5/A.Gentile (Milan-Basko) više 1.85zgmiky je napisao/la:Maccabi Tel Aviv-Fenerbahce 1.četvrtina 2 1.90zgmiky je napisao/la:12,5/Heurtel T. (Efes-Uniks) više 1.85
3-4 dana, veoma pouzdanSemir1985 je napisao/la:zanima me da li je neko radio isplatu putem kreditne kartice sa wwin kladionce? Koliko treba vremena da sredstva stignu na račun i da li je wwin pouzdan sto e tice isplate te vrste?
ja imam loša iskustva s njima sa visa karticom ali nije kreditnaSemir1985 je napisao/la:zanima me da li je neko radio isplatu putem kreditne kartice sa wwin kladionce? Koliko treba vremena da sredstva stignu na račun i da li je wwin pouzdan sto e tice isplate te vrste?
i ja bih bas uplatio sa visa debitnom karticom... znaci nisu bas pouzdanizgmiky je napisao/la:ja imam loša iskustva s njima sa visa karticom ali nije kreditnaSemir1985 je napisao/la:zanima me da li je neko radio isplatu putem kreditne kartice sa wwin kladionce? Koliko treba vremena da sredstva stignu na račun i da li je wwin pouzdan sto e tice isplate te vrste?, čekam isplatu od 02.10. i bezobrazni su kada im se pošalje mail, ne odgovore ti što ih pitaš nego se ponavljaju ko papige, imam feeling da imaju šprancu pa samo tako šalju, ne znaju komunicirati
do tada su bili, ne znam možda nije problem do njih ali nisu susretljivi i ne žele pomoći i odg na pitanje koje im je postavljeno, ja sam u međuvremenu mijenjao karticu jer je istekla pa ne znam da li je do toga ali je isti račun samo je zamjenjena drugi je oni cv kod a nemam opciju da to mijenjam oni se prave mutavi, zatražio sam ispis iz banke pa ću im ga turnuti pod nos pošto su oni kakti isplatiliSemir1985 je napisao/la:i ja bih bas uplatio sa visa debitnom karticom... znaci nisu bas pouzdanizgmiky je napisao/la:ja imam loša iskustva s njima sa visa karticom ali nije kreditnaSemir1985 je napisao/la:zanima me da li je neko radio isplatu putem kreditne kartice sa wwin kladionce? Koliko treba vremena da sredstva stignu na račun i da li je wwin pouzdan sto e tice isplate te vrste?, čekam isplatu od 02.10. i bezobrazni su kada im se pošalje mail, ne odgovore ti što ih pitaš nego se ponavljaju ko papige, imam feeling da imaju šprancu pa samo tako šalju, ne znaju komunicirati
Ja od početka kod njih kombinujem uplatu debitnom karticom, a isplatu na žiro račun, na tu istu debitnu karticu za koju je vezan, a ne direktno na karticu... Nema limita i isplate su drugi radni dan od podnošenja zahtjeva...Semir1985 je napisao/la:zanima me da li je neko radio isplatu putem kreditne kartice sa wwin kladionce? Koliko treba vremena da sredstva stignu na račun i da li je wwin pouzdan sto e tice isplate te vrste?
5 pts. Pa koji zicer ljudi, ovo je jedna ekstra panjinajasko_juve je napisao/la:Bircevic na 13,5? Pa to je under ko zgrada
osta retardinjo na granicimirzatele je napisao/la:A. Hanga 8.5 više
K. Langford 21.5 više
Bhplay

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 1 gost.