ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Omar500 je napisao/la:Sretan rođendan Osime, sve najbolje
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- samir_tm87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
sta dobiju 2-3 crvena i nama svira 2-3 penalacala je napisao/la:ko kaze da je jos moguce da zeljo prodje dalje taj fakat nema pojma o fudbalu
nikad ne reci nikad
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
treba uvijek biti super optimisticanspajz je napisao/la:sta dobiju 2-3 crvena i nama svira 2-3 penalacala je napisao/la:ko kaze da je jos moguce da zeljo prodje dalje taj fakat nema pojma o fudbalui lazo jos zabije 2-3 gola
![]()
nikad ne reci nikad![]()
Za zivot cijeli!
aldin_tm_87 je napisao/la:sretan rodjendan osime i sve najbolje
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
kad je prvo kolo ?? ako je 31-og tad se na kosevu ne moze igrat jer ima Cola koncert mozda 31-og augusta
et neka neko odgovori 
Razumijes ti mene burazere moj 
Zeljo -Hapoel 6:0,sto da ne.Nista nije nemoguce ljudi sa jakom voljom i borbom pobjede i najteze bolesti pa ozdrave,pa zasto mi nebi mogli pobjediti 6:0 ove Izraelce.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
-
Sophisticated Lady
- Kontakt:
Amare, nek' je sretan! 
- Neprilagodjen
- Kontakt:
Vasa tema je bila krasna jedno dva-tri dana dok su ovi novopeceni navijaci bili u soku nakon Hapoela,iznenadio ih je poraz jer su mislili da je Zeljo jedna od najboljih ekipa u Evropi.Pisalo se ovih par dana nakon Tel Aviva o Zelji,pojacanjima,opremi,kad je trening i sl....
Nazalost,vidim da ih je prvobitni sok prosao i evo ih vracaju se i ocekuju pobjedu od 6-0 u revansu.
Nazalost,vidim da ih je prvobitni sok prosao i evo ih vracaju se i ocekuju pobjedu od 6-0 u revansu.
ma bice 7:1...da bude zanimljivije...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
pa nije posusjeSeyo_TM je napisao/la:ma bice 7:1...da bude zanimljivije...
-
Faruk TM´87
- Kontakt:
Amare sretan rodjendan...
Ma biće 5:0 pa na penale radi zanimljivosticala je napisao/la:pa nije posusjeSeyo_TM je napisao/la:ma bice 7:1...da bude zanimljivije...
Faruk TM´87 je napisao/la:Amare sretan rodjendan...
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
pa ni posusju nebi dali 7cala je napisao/la:pa nije posusjeSeyo_TM je napisao/la:ma bice 7:1...da bude zanimljivije...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
- nikad_izvini
- Kontakt:
Stranica 2013Omar500 je napisao/la:@nikad_izvini
Lakše malo, smiri se. A za kartu ne piše nigdje na posljednih pet strana. Samo za trening, što se podrazumijeva da je džabe
Seyo_TM je napisao/la:trening je u 19, cijena 0KM, na glavnom stadionu, koristit ce se legeina oprema...nevjerovatno zar ne...
Kontekst priče je bio kada se igra sa Bosnom i koiko je karta
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Amar Logić se s Koševa vratio na Grbavicu, Radi se o igraču na desnom boku
Logića bi večeras trebali vidjeti na djelu u prijateljskoj utakmici koju Plavi igraju na Grbavici protiv sarajevske Bosne.
Logića bi večeras trebali vidjeti na djelu u prijateljskoj utakmici koju Plavi igraju na Grbavici protiv sarajevske Bosne.
Lijepo je biti Manijak!!!
- C.Ronaldo_9
- Kontakt:
bistrikboy je napisao/la:Amar Osim, nekadašnji fudbaler i trenutni trener FK Željezničara, čija je skoro cijela karijera vezana za tim sa Grbavice, danas slavi 43. rođendan
I ovaj rođendan neka tebi sretan je!
IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........
ANER KASAPOVIC 1979-2005
ANER KASAPOVIC 1979-2005
Sretan rodjendan AMARE i da nam u buducnosti doneses jos mnogo trofeja.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
Živio nam Osim dragi...!bistrikboy je napisao/la:Amar Osim, nekadašnji fudbaler i trenutni trener FK Željezničara, čija je skoro cijela karijera vezana za tim sa Grbavice, danas slavi 43. rođendan
-
sandokan_TM87
- Kontakt:
GLAVA FAMILIJEfczeljo je napisao/la:Živio nam Osim dragi...!bistrikboy je napisao/la:Amar Osim, nekadašnji fudbaler i trenutni trener FK Željezničara, čija je skoro cijela karijera vezana za tim sa Grbavice, danas slavi 43. rođendan
26.05.2010-TITULA
ŽIVIO NAM OSIME JOŠ HILJADU GODINA
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 30 gostiju.