Incognito87 je napisao/la:mi za novu godinu potrošimo onoliko para koliko tuzla potroši za godinu.
ko je kod vas za novu godinu? maca diskrecija i ramiz zmaj? prava tuzlanska raja
Incognito87 je napisao/la:
ja kontam ti se zajebavaš, a ti fakat imaš neke psihičke smetnje.
nego nisi mi odgovorio, ko zabavlja kalesijce i ostale prave tuzlake za novu godinu ili ćete pratiti trend ostalih sugrađana pa ćete doći u sarajevo da makar par dana uživo vidite kako izgleda?
Sta to ima u Sarajevu? Mozda bih i ja iz Wien mogao malo doci i tebe roknuti na kucnom pragu.
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:I dok se mi medjusobno gazimo, nas NAS savez gazi.
Tako je Zrinjski ukupno kažnjen s 4.000 KM zbog pnašanja svojih navijača u dva kola BHT Premijer lige i Kupa BiH. Željezničara je kažnjen s 1.000 KM zbog pirotehnike i korištenja megafona od strane navijača na utakmici protiv Slobode, dok je Široki Brijeg kažnjen s 1.000 KM zbog upotrebe pirotehnike na utakmici protiv Željezničara. Ono što je ipak najzanimljivije je da Kozara nije kažnjena zbog neprimjerenog skandiranja navijača na utakmici protiv Sarajeva. Poprilično je nevjerovatno da Kozara nije kažnjena s obzirom na to da je delegat ovog susreta sve zabilježio u svom izvještaju nakon utakmice.
Pazi, megafon vece zlo od "Noz..........."
Ybg, treba nam tako, mi smo apatični i podrivamo ovakav savez, vodeći ljudi klubova ko čkicepi šute i plaćaju kazne, te šute na sudijske zakidačine dok se rulja iz saveza znalački koristi time. A da ne spominjem raspodjelu love od SP 2014. Dok se ne dignu svi klubovi, navijačke skupine i interes medija ne usmjeri na izvlačenje javašluka i mafije iz tog saveza mi i ne zaslužujemo bolje, lakše čitati ova pl prepucavanja nego kontati šta bi bilo kad bi bilo, kad bi se trznuo ovaj zatucani, podanički i dupelizački narod kojem je draže da komšiji crkne krava nego da njemu samom bude bolje. Sjaho kurta, uzjaho nas murta. A i mi navikli da budemo jahani. Navika je čudo.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Heller je napisao/la: pito sam te sta radis pa imas vremena da baljezgas po forumu, ne s kojeg uređaja baljezgaš, reci nam imaš li peglu, veš mašinu i tv?
Kakve veze ima to što radim sa mojim pristupom forumu? Indirektno sam ti pokušao reći da čovjeku danas ne treba slobodno vrijeme da bi mogao pisati kad god želi.
Ali eto kad si već navalio, obično imam sat-dva dnevnih obaveza koje moram ispuniti, par puta mjesečno su putovanja, ali forum ne smije da ispašta zbog posla
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Tako je Zrinjski ukupno kažnjen s 4.000 KM zbog pnašanja svojih navijača u dva kola BHT Premijer lige i Kupa BiH. Željezničara je kažnjen s 1.000 KM zbog pirotehnike i korištenja megafona od strane navijača na utakmici protiv Slobode, dok je Široki Brijeg kažnjen s 1.000 KM zbog upotrebe pirotehnike na utakmici protiv Željezničara. Ono što je ipak najzanimljivije je da Kozara nije kažnjena zbog neprimjerenog skandiranja navijača na utakmici protiv Sarajeva. Poprilično je nevjerovatno da Kozara nije kažnjena s obzirom na to da je delegat ovog susreta sve zabilježio u svom izvještaju nakon utakmice.
Ybg, treba nam tako, mi smo apatični i podrivamo ovakav savez, vodeći ljudi klubova ko čkicepi šute i plaćaju kazne, te šute na sudijske zakidačine dok se rulja iz saveza znalački koristi time. A da ne spominjem raspodjelu love od SP 2014. Dok se ne dignu svi klubovi, navijačke skupine i interes medija ne usmjeri na izvlačenje javašluka i mafije iz tog saveza mi i ne zaslužujemo bolje, lakše čitati ova pl prepucavanja nego kontati šta bi bilo kad bi bilo, kad bi se trznuo ovaj zatucani, podanički i dupelizački narod kojem je draže da komšiji crkne krava nego da njemu samom bude bolje. Sjaho kurta, uzjaho nas murta. A i mi navikli da budemo jahani. Navika je čudo.
belosevic28 je napisao/la:Fulio grad hoces reci da nije iz TK? Geografija 0 bodova, ali zato zoofilija cener
Vidi mi se zoofilija da je cener, dobro si mi majmunce ispao
hahahahahahah al mu ga subeknu hahahahahah
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
Majku li vam ****
Da li je ovo normalno, kakve su ovo odluke familiju im!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Majku li vam ****
Da li je ovo normalno, kakve su ovo odluke familiju im!
Navodno ce NSRS-a pruziti kaznu. Prije da ce ih nagraditi.