Ispratio,nek nam je sretno.bodi123 je napisao/la:
Nesto prije NBA, sretno.
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
You'll never walk alone.
Meksiko mi je najgori, dvoumio sam se 10 minuta da li dvicu ili z1, i pogledam ova Panama sve igra na gol ili dva, nema 3+ ni za lijeka, ocekujem pobjedu Meksika svakako, jaki su pravo, valjda ih ne natrpaju.Believe je napisao/la:Ispratio,nek nam je sretno.bodi123 je napisao/la:
Nesto prije NBA, sretno.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
America MG - Flamengo 1/2 @26.00...2/1 @38.00
Davne 2011. su imali dva prijelaza, oba u korist Flamenga pa ako bude nesto vjerujem da ce opet u njihovu korist. Domacini uvjerljivo zadnji na tablici dok je Flamengo 3.
Moguce da braca Brazilci odrade nesto i veceras
Ja cu pokusati na nesto sitno.
Davne 2011. su imali dva prijelaza, oba u korist Flamenga pa ako bude nesto vjerujem da ce opet u njihovu korist. Domacini uvjerljivo zadnji na tablici dok je Flamengo 3.
Moguce da braca Brazilci odrade nesto i veceras
Ja cu pokusati na nesto sitno.

sretno.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- camparinho
- Kontakt:
cska 87.5+
j.dentmon 12.5+
w.clyburn 9.5+
tomic 11.5-
k.birch 8.5+
olympiacos najavio odbranu jaku, tomic nema tu sanse nikakve u reketu pored onakvih defanzivaca
khem birch moze poderat u napadu jer je odlicna atleta i ne suta toliko lose slobodna 55% u euroligi presao je zadnje 3 puta, jednoma na granici stao i jednom po 6 i 4 poena
dentmon je tolikao digao formu da ja nisam mogao vjerovati, 22 poena je sasuo olympiacosu koji igra jednu od boljih odbrana trica mu je na 45% u euroligi, izlazi puno na liniju slobodnih tu je 82 % (14/17) vjerujem da veceras moze ubaciti 4 trojke i par slobodnih sto je sasvim dovoljno za ovo
clyburn je digao formu i ako dobije dovoljno minuta siguran sam da ce ovo ko od sale proci, zadnje dvije utakmice protiv brossea je imao 17 i za vikend protiv besiktasa 11 poena
CSKA nije samo protiv grka (panatha i oly) presao ovu granicu, ekipa gdje pola tima moze trice sibat ko bijesne i da im ulaze, imaju tea, de coloa jacksona higginsa fridzona, ne zna se ko vise poena ima u rukama (dobro de colo) samo ako ih krene, darussafaka i ne igra bas neku odbranu, dosad nisu imali test u euroligi igrali sa relativno prosjecnim timovima koji nemaju sanse nikakve za final four (brosse, czv, unics, milano, zalgiris, efes) i opet u prosjeku 80.2 poena primaju, moze se i hendikep probati na cska
sretno ko isprati
j.dentmon 12.5+
w.clyburn 9.5+
tomic 11.5-
k.birch 8.5+
olympiacos najavio odbranu jaku, tomic nema tu sanse nikakve u reketu pored onakvih defanzivaca
khem birch moze poderat u napadu jer je odlicna atleta i ne suta toliko lose slobodna 55% u euroligi presao je zadnje 3 puta, jednoma na granici stao i jednom po 6 i 4 poena
dentmon je tolikao digao formu da ja nisam mogao vjerovati, 22 poena je sasuo olympiacosu koji igra jednu od boljih odbrana trica mu je na 45% u euroligi, izlazi puno na liniju slobodnih tu je 82 % (14/17) vjerujem da veceras moze ubaciti 4 trojke i par slobodnih sto je sasvim dovoljno za ovo
clyburn je digao formu i ako dobije dovoljno minuta siguran sam da ce ovo ko od sale proci, zadnje dvije utakmice protiv brossea je imao 17 i za vikend protiv besiktasa 11 poena
CSKA nije samo protiv grka (panatha i oly) presao ovu granicu, ekipa gdje pola tima moze trice sibat ko bijesne i da im ulaze, imaju tea, de coloa jacksona higginsa fridzona, ne zna se ko vise poena ima u rukama (dobro de colo) samo ako ih krene, darussafaka i ne igra bas neku odbranu, dosad nisu imali test u euroligi igrali sa relativno prosjecnim timovima koji nemaju sanse nikakve za final four (brosse, czv, unics, milano, zalgiris, efes) i opet u prosjeku 80.2 poena primaju, moze se i hendikep probati na cska
sretno ko isprati
Clutch city be safe rage hard!
murray-nishikori 2:0 1,80Mashovd je napisao/la:Evo nesto i od mene
live+nba
monflis-thiem 1 1,75![]()
![]()
![]()
toronto-clevland vise od 201,0 1,40![]()
![]()
bet 365
ulog:10e
barckley-gillingham (FA Cup) (1,5 golova) više 1,20
oddsrising.com
ulog:30e
Hajduk Živi Vječno
evo za bracu sigurice uzmite repa
Randers-Horsholm preko 159 koseva
Anwil-Gdynia preko 146 koseva
Kormend-Gravelines preko 162 kosa
sretno
Randers-Horsholm preko 159 koseva
Anwil-Gdynia preko 146 koseva
Kormend-Gravelines preko 162 kosa
sretno
Nudili bet365 NBA over under na igrače?
Re: Odg: RE: Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Da, ali mozes samo igrati singl.orbi je napisao/la:Nudili bet365 NBA over under na igrače?
You'll Never Walk Alone!!!
Rudy Fernandez 12.5 manje
Milos Teodosic 15.5 vise
Pierre Jackson 20.5 vise
BHplay
Milos Teodosic 15.5 vise
Pierre Jackson 20.5 vise
BHplay
Re: Odg: RE: Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Fearless je napisao/la:Da, ali mozes samo igrati singl.orbi je napisao/la:Nudili bet365 NBA over under na igrače?
Šteta. Hvala
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Botafogo- Chapecoense 1
Syrianska- Vasalunds 3+
Glenavon- Cliftonvile 3+
Olympiakos- Barcelona 1
Real M- Panathinaikos 163+
Jankunas 10+
Mmoh- Kozlov 1
Koef.: 36
Syrianska- Vasalunds 3+
Glenavon- Cliftonvile 3+
Olympiakos- Barcelona 1
Real M- Panathinaikos 163+
Jankunas 10+
Mmoh- Kozlov 1
Koef.: 36
Pozdrav drustvo, pratim vec neko vrijeme ovaj podforum, pa sam se odlucio i registrovati
Evo nesto od mene za veceras

Evo nesto od mene za veceras

Čilić-Wawrinka 2 2.20
stan the man bi trebao dobiti, ima 10-2 protiv čilića koji čini mi se a što je i normalno da se štedi za slj.vikend i veliko finale davis cupa u Zagrebu, mislima je on već tamo i očekujem da ne da sve od sebe. Da je to Marin prije pobjede nad noletom ne bih razmišljao i sumnjao u njega ali ovaj Marin koji kao da se ispuhao nakon te pobjede protiv tadašnjeg igrača broj 1 protiv motiviranijeg stana koji čuva poziciju 3 na ovom finalsu (samo je 6 igrača bilo na prva tri mjesta posljednih desetak godina - Nole,Andy,Rafa,Fedex,Ferrer i Stan) a koju napadaju Miloš i Kei i on ne smije izgubiti večeras inače više neće biti u top 3. Ne treba zavarati loš nastup švicarca u prvom kolu, Kei je bio na nivou što je pokazao i danas namučivši svjetsku jedinicu. Value bet po meni i čini mi se prevelika kvota no vidjeti ćemo. Izađe li Marin u onim kupaćim gaćama pred Donnu Vekić koja će biti na tribinama mogao bi se više skoncentrirati na nju
stan the man bi trebao dobiti, ima 10-2 protiv čilića koji čini mi se a što je i normalno da se štedi za slj.vikend i veliko finale davis cupa u Zagrebu, mislima je on već tamo i očekujem da ne da sve od sebe. Da je to Marin prije pobjede nad noletom ne bih razmišljao i sumnjao u njega ali ovaj Marin koji kao da se ispuhao nakon te pobjede protiv tadašnjeg igrača broj 1 protiv motiviranijeg stana koji čuva poziciju 3 na ovom finalsu (samo je 6 igrača bilo na prva tri mjesta posljednih desetak godina - Nole,Andy,Rafa,Fedex,Ferrer i Stan) a koju napadaju Miloš i Kei i on ne smije izgubiti večeras inače više neće biti u top 3. Ne treba zavarati loš nastup švicarca u prvom kolu, Kei je bio na nivou što je pokazao i danas namučivši svjetsku jedinicu. Value bet po meni i čini mi se prevelika kvota no vidjeti ćemo. Izađe li Marin u onim kupaćim gaćama pred Donnu Vekić koja će biti na tribinama mogao bi se više skoncentrirati na nju
-
risingforce
- Kontakt:
zgmiky je napisao/la:Čilić-Wawrinka 2 2.20
tesko, promjenio je sorc
Koji **** se desio na tekmi Bayern-Zenit? Promijenise nakon 10 min rezultat i poslase me u minus 
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
izgleda da će dobiti ti Marin jbg da ja to zacrvenim odmahrisingforce je napisao/la:zgmiky je napisao/la:Čilić-Wawrinka 2 2.20
tesko, promjenio je sorc
Svi znamo kako evridž ero drzi do izgleda i stajlingazgmiky je napisao/la:izgleda da će dobiti ti Marin jbg da ja to zacrvenim odmahrisingforce je napisao/la:zgmiky je napisao/la:Čilić-Wawrinka 2 2.20
tesko, promjenio je sorc
Nullius in verba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.