PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog

HausMan
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la HausMan » 17 nov 2016, 01:03

Cheikh je napisao/la:
HausMan je napisao/la:
on je sup.ak meraklija
Jedan od onih sto bi prosirio cmarni kolutic za informaciju iz nekog tabora, nebitno jel iz Tuborga il' iz Megamiksa. Takve mi u Sarajevu ne zovemo Smekeri( zna se ko su smekeri) mi takve zovemo Dupe-uvlakac ili ti ga pizdolina.

Pa bolan koga ces ti prskati, ti ne mozes isprskati ni kiflu sa soli kad ti tata kaze a kamo li sta vise.
hehehe, jes, jes molio tamo u inbox raju da pisu. kazu vidjeli da je pakas i odmah poceraj joge levata. nisu ga pustili u viber grupu koliko je jadan :guz:
Zadnja izmjena: HausMan, dana/u 17 nov 2016, 01:05, ukupno mijenjano 1 put.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 nov 2016, 01:04

Džaba se trudiš klošarčiću, prskaće te virtual ponovo, a neće uvlačiti mame, tate i geografiju u diskusiju. Evo te i najveća maskota foruma loži k'o zadnjeg papka.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 17 nov 2016, 01:06

tamo ga misketov mali moderator zove forumski mis mekinjas hehe

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 17 nov 2016, 01:08

Opet kvazi-sarajlije kosmopolite glume a do 95-e tate im po sandžačkim pecinama hijeroglife crtali! Rekoh ja davno nema vise sarajevske goapode tipa Vojislav, Momcilo, Radovan sad nekakva mraka gradom vlada :puke: kad je to gladno i zedno pa ko ofucali vukovi gradom lunjaju. zimi promrzli i bijesni, ljeti prljavi i bijesni ali neka i oni su nekakva vrsta sandžačko-fočanskog homo sapiensa :zviz:
Sloboda Tuzla

Cheikh
Kontakt:

Post Postao/la Cheikh » 17 nov 2016, 01:10

Virtu4l je napisao/la:Džaba se trudiš klošarčiću, prskaće te virtual ponovo, a neće uvlačiti mame, tate i geografiju u diskusiju. Evo te i najveća maskota foruma loži k'o zadnjeg papka.
Ja sam rekao, virto sto je prskao, prskao je... Em sto mu se ne moze dici za sprdanciju kao prije, em sto je jazavac (iz glavne ruke info).

Znam ja da su vama @haus, @amazon,@neandertalac,@FKZ1921 i jos 5,6 momaka glavni neprijatelji sada, sve sa razlogom. Pametan sj ti decko, znas naplatiti 24/7! :mrgreen:

Prsk,prskkk... Nemoj me sanjati veceras! Ln
Football is a game about feelings and intelligence!

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 17 nov 2016, 01:12

fukaratz je napisao/la:Opet kvazi-sarajlije kosmopolite glume a do 95-e tate im po sandžačkim pecinama hijeroglife crtali! Rekoh ja davno nema vise sarajevske goapode tipa Vojislav, Momcilo, Radovan sad nekakva mraka gradom vlada :puke: kad je to gladno i zedno pa ko ofucali vukovi gradom lunjaju. zimi promrzli i bijesni, ljeti prljavi i bijesni ali neka i oni su nekakva vrsta sandžačko-fočanskog homo sapiensa :zviz:
Mi, koji sa ponosom nosimo koeficijent dva i kao daleko vaznija klasa drustva u odnosu na vas robove iz TKa, uvijek smo zrtvovali takve poput tebe jer nam se moglo, a tek onda stupali na scenu i tvoje cetnike tjerali tamo odakle su i dosli.

Incognito87
Kontakt:

Post Postao/la Incognito87 » 17 nov 2016, 01:13

fukaratz je napisao/la:Opet kvazi-sarajlije kosmopolite glume a do 95-e tate im po sandžačkim pecinama hijeroglife crtali! Rekoh ja davno nema vise sarajevske goapode tipa Vojislav, Momcilo, Radovan sad nekakva mraka gradom vlada :puke: kad je to gladno i zedno pa ko ofucali vukovi gradom lunjaju. zimi promrzli i bijesni, ljeti prljavi i bijesni ali neka i oni su nekakva vrsta sandžačko-fočanskog homo sapiensa :zviz:
Ti si buraz idiot.
Degutantno je i ofucano na ovoj temi spominjati rat i ratne strahote, ali nazivati gospodinom onoga ko je bio vrhovni komandant takozvane vojske koja je ubila koliko? Oko 70 ljudi na jednom mjestu u tvom gradu i to mahom omladine? Samo zato da bi kao nešto napakostio ili isprovocirao nekog iz Sarajeva. Idiot, nema druge riječi.
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 nov 2016, 01:15

A valjda sam pametan, dok godinama takve kao ti tjeram da balite iz petnih žila, postali ste mi specijalnost.

Ostavi se drugih momaka, nije lijepo konstantno druge uvlačiti u diskusiju, to je odlika nemoćnih.
Voli te tvoje Sarajevo.

Cheikh
Kontakt:

Post Postao/la Cheikh » 17 nov 2016, 01:16

Thetraphak1921 je napisao/la:
Mi, koji sa ponosom nosimo koeficijent dva i kao daleko vaznija klasa drustva u odnosu na vas robove iz TKa, uvijek smo zrtvovali takve poput tebe jer nam se moglo, a tek onda stupali na scenu i tvoje cetnike tjerali tamo odakle su i dosli.
Ne treba ba ni odg na ovo, ovo samo treba prijaviti i zavrsiti pricu. Ovo sto spominje je gore nego da mi spomenemo kapiju ne dao mi Bog. Veze ovo sa temom nema, klasicno vrijedjanje, ne spustaj se na nivo Ravnogorskog majmuna.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 17 nov 2016, 01:17

Ja kad govorih da je solinas najbolji lik iz Tuzle svi se smijali. Eto ispade da jest.

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 17 nov 2016, 01:19

Ljubomorni ste na nas koeficijent dva.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 nov 2016, 01:20

Thetraphak1921 je napisao/la:Ljubomorni ste na nas koeficijent dva.
Pretjeruješ, maloprije si vidio da ga nemaju baš svi.
Voli te tvoje Sarajevo.

Cheikh
Kontakt:

Post Postao/la Cheikh » 17 nov 2016, 01:22

Virtu4l je napisao/la:A valjda sam pametan, dok godinama takve kao ti tjeram da balite iz petnih žila, postali ste mi specijalnost.

Ostavi se drugih momaka, nije lijepo konstantno druge uvlačiti u diskusiju, to je odlika nemoćnih.
Pricali su mi kako si balio dok si trazio informacije pa glumio insajdera, zatim okretao pricu.

Virto neka te, za kratko vrijeme si izgubio sav tesko steceni kredibilitet koji si gradio na ovom forumu. Desetine hiljada postova, hiljade sati provedenih na ovom forumu ti ode u propast zbog "nekog neznanca"!

Pop.isam te i odem, jbga tako mi iz SG navikli sa jazavcima.

Neka ti je laka zemlja Crnogorska. :bih:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 nov 2016, 01:24

Džaba se trudiš, znam da moraš poštovati instrukcije, nisi prvi, vjeruj mi, ali pišeš u prazno.
Voli te tvoje Sarajevo.

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 17 nov 2016, 01:25

Virtu4l je napisao/la:
Thetraphak1921 je napisao/la:Ljubomorni ste na nas koeficijent dva.
Pretjeruješ, maloprije si vidio da ga nemaju baš svi.
Najveci sarajevski sljam ima koeficijent od 1,5.. U svakom slucaju, i takvi vrijede vise od Tuzlaka. To ne kazem ja, tome u prilog govore cinjenice o koeficijentu.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 nov 2016, 01:26

Thetraphak1921 je napisao/la:Najveci sarajevski sljam ima koeficijent od 1,5..
Sad si se izvadio.
Voli te tvoje Sarajevo.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 17 nov 2016, 01:30

solinas je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:Koji su to futavci, potonuli k'o i grad im aBd :D
Jarane tebe stari kada je pravio proliv imao,pa i danas seres, makar na usta ta prljava...
A kada neko napise nesto slicno za Sarajevo svi prdite i moralisete.
Kretenu jedan,tonjenje je zaustavljeno,a ukoliko se pokrene ugrozen je zivot hiljadama mozda i desetinama hiljada u samom gradu...
Da li si normalan imalo...
Kada sam ja u jednoj raspravi napisao nesto slicno srali ste ko foke pic.ka vam materina........
Sta tebe boli tuki, ti si becki djecacic koji klonjare cisti :D
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 17 nov 2016, 01:31

Polako dječaci ko vam trese kavez :beba: sto se tako brzo palite pecinasi mali, strefit ce vas srce pa necete moci djecu i unuke poducavati iz kakvih vukoyebina ste dopuzali u seher :kafa:
Sloboda Tuzla

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 17 nov 2016, 01:35

fukaratz je napisao/la:Polako dječaci ko vam trese kavez :beba: sto se tako brzo palite pecinasi mali, strefit ce vas srce pa necete moci djecu i unuke poducavati iz kakvih vukoyebina ste dopuzali u seher :kafa:
Ne poznajemo jezik kojim govorite vi sa koeficijentom jedan.

Incognito87
Kontakt:

Post Postao/la Incognito87 » 17 nov 2016, 01:52

slika
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []