NK Zvijezda Gradačac

seven
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la seven » 18 jul 2010, 17:38

plaho lijepo, složila se moćna mlada ekipa još da se potvrdi u prvenstvu, biće to na godinu mašina za mljevenje

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 18 jul 2010, 19:03

seven je napisao/la:plaho lijepo, složila se moćna mlada ekipa još da se potvrdi u prvenstvu, biće to na godinu mašina za mljevenje
i ja se nadam da ce ekipa bit brijantna...svi su se dobro uklopili,samo nerviraju me ovi sto pisu da se stadion sporo gradi kao npr da ce trava bit veca od ovi stubova sto se rade...koji debil neka on malo ulozi u stadion pa neka tada prica sta hoce recesja je i trebamo bit zadovoljni i ovim sto se radi svima nama bi bilio drago da to ide bolje,sve u svemu dobro je i ovo.i molim da se ti pojedinci glupih komentara zadrze za sebe,da ih ne navedem NACE SE ONI!!! 8-) VOLIM TE ZVIJEZDO
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 18 jul 2010, 19:56

bondich je napisao/la:
seven je napisao/la:plaho lijepo, složila se moćna mlada ekipa još da se potvrdi u prvenstvu, biće to na godinu mašina za mljevenje
i ja se nadam da ce ekipa bit brijantna...svi su se dobro uklopili,samo nerviraju me ovi sto pisu da se stadion sporo gradi kao npr da ce trava bit veca od ovi stubova sto se rade...koji debil neka on malo ulozi u stadion pa neka tada prica sta hoce recesja je i trebamo bit zadovoljni i ovim sto se radi svima nama bi bilio drago da to ide bolje,sve u svemu dobro je i ovo.i molim da se ti pojedinci glupih komentara zadrze za sebe,da ih ne navedem NACE SE ONI!!! 8-) VOLIM TE ZVIJEZDO
pa dobro to su sve dobronamjerne opaske u vezi stadiona, svi bi mi voljeli da to bude ekspresno gotovo ali polako, biće to sve gotvo na vrijeme jer je rok produžen do 12 mjeseca, eno vidim ploča je gotova, sad idu gornji dijelovi nosivih stubova, pa onda nosive grde i tribine, na njih će ići sjedalice a istovremeno raditi će se interijer ispod tribine, te na kraju krov, važno je da se ne prave dugovi prema ikome, da ne bude i Zvijezda kao ovi "velikani" b-h fudbala

Žbljohar
Kontakt:

Post Postao/la Žbljohar » 18 jul 2010, 20:36

bondich je napisao/la:
Gdje ti zivis? He he,kome udaras lafine,napisao sio da ce stadion biti gotov do 25.07,to je sledece sedmice,a sada ti mogu slobodno napisati i potvrditri da ce biti gotov ali do Nove Godine.Neka ti i Seven potvrdi to,i nemoj se nervirati na istinu,ne pisite gluposti po stranicama,ovo je fakat smijesno sto si ti napisao,hajde mi napisi koliko si ti to ulozio u stadion,vjerovatno puno,cim ce biti gotov za 7 dana,hehe

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 18 jul 2010, 20:39

žbljoharu, čovjek je rekao da će betonski radovi biti gotovi do 25. nemojte se ba oko gluposti raspravljati, stadion će biti gotov kad bude, tj. u najkraćem mogućem roku

ado_94
Kontakt:

Post Postao/la ado_94 » 18 jul 2010, 21:39

Zvijezda osvojila turnir u Klokotnici sa pobjedom od 4:1.....golove su postigli Doro(penal),Husic,Vasiljevic,Nuhanovic........ovako gledajuci nismo losi,igrali smo opusteno...valjda bude dobro ...svi igraci su igrali osim Hadziđulbica i Omeragica koji su postedeni....
Nk Zvijezda

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 18 jul 2010, 22:04

saninhz87 je napisao/la:zvijezda ne zasluzuje da igra premier ligu :twisted:
kako mozes biti takav debil majke ti???
Sjecas se prije 2-3 sezone kad ste se i vi, i Zeljo borili za opstanak.. Tacnije sezonu prije nego sto je Zvijezda usla u PL..
Tad ste se borili za opstanak a sad se k*rcite i komentarisete ko zasluzuje biti u PL a ko ne! :evil:
Svaki klub ima svoju losu sezonu.
A vidicemo sljedece sezone.
Debili ufurani :evil:

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 18 jul 2010, 22:06

theboss_RD07 je napisao/la:
saninhz87 je napisao/la:zvijezda ne zasluzuje da igra premier ligu :twisted:

kako mozes biti takav debil majke ti???
Sjecas se prije 2-3 sezone kad ste se i vi, i Zeljo borili za opstanak.. Tacnije sezonu prije nego sto je Zvijezda usla u PL..
Tad ste se borili za opstanak a sad se k*rcite i komentarisete ko zasluzuje biti u PL a ko ne! :evil:
Svaki klub ima svoju losu sezonu.
A vidicemo sljedece sezone.
Debili ufurani :evil:
INTERNET HULIGAN
1947!

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 18 jul 2010, 22:23

Ide to dobro sa nasom ekipom,nadam se da cemo tako nastaviti i u prvenstvu.Drago mi je da golove zabijaju novajlije,jucer Vidovic danas Vasiljevic i Nuhanovic.Ovaj Nuhanovic od kako je dosao u Zvijezdu zabija u svakoj utakmici.Samo da napomenem da smo prosle sezone izgubili od ekipe slicnog kvaliteta kao sto je Doboj istok u okviru kupa BiH(Sloga Vakuf),pa tako da nebi trebali podcijeniti ove rezultate Zvijezde na ovom turniru.Lagano smo dobili Buducnost koja po meni ima sasvim solidnu ekipu.Pa evo vidimo da je i Zeljo dao Bosni(Sarajevo) 4 gola za 120 minuta igre,Celik je igrao nerjeseno sa Radnikom iz Hadzica,Velez igrao nerjeseno sa Capljinom sa ekipama koje su u rangu Doboja, a mi smo im ipak utrpali 4 gola iako su oni imali prevelik motiv protiv nas jer su igrali protiv premijerligasa, a i domacini su turniru.Sve u svemu VELIKI SAM OPTIMISTA u narednoj sezoni.
A sto se tice stadiona nema potrebe da se ovdje prepucavamo stadion ce biti zavrsen kada bude zavrsen i mi ovdje mozemo raspravljati koliko hocemo ali nista nije do nas.Kada se pogleda stanje u ostalim premijerligasima mislim da smo u ovom trenutku medju 5 klubova u BiH.Najvaznije da Zvijezda nikom ne duguje ni marke,da smo finansijski stabilan klub,imamo mladu ekipu,nemamo oraha u dzepu,igramo lijepo i efikasno na prijateljskim utakmicama ,zavrsetak izgradnje tribine blizi se kraju.NAPRIJED ZVIJEZDA!

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 18 jul 2010, 22:28

Bosanski zmaj je napisao/la:Ide to dobro sa nasom ekipom,nadam se da cemo tako nastaviti i u prvenstvu.Drago mi je da golove zabijaju novajlije,jucer Vidovic danas Vasiljevic i Nuhanovic.Ovaj Nuhanovic od kako je dosao u Zvijezdu zabija u svakoj utakmici.Samo da napomenem da smo prosle sezone izgubili od ekipe slicnog kvaliteta kao sto je Doboj istok u okviru kupa BiH(Sloga Vakuf),pa tako da nebi trebali podcijeniti ove rezultate Zvijezde na ovom turniru.Lagano smo dobili Buducnost koja po meni ima sasvim solidnu ekipu.Pa evo vidimo da je i Zeljo dao Bosni(Sarajevo) 4 gola za 120 minuta igre,Celik je igrao nerjeseno sa Radnikom iz Hadzica,Velez igrao nerjeseno sa Capljinom sa ekipama koje su u rangu Doboja, a mi smo im ipak utrpali 4 gola iako su oni imali prevelik motiv protiv nas jer su igrali protiv premijerligasa, a i domacini su turniru.Sve u svemu VELIKI SAM OPTIMISTA u narednoj sezoni.
A sto se tice stadiona nema potrebe da se ovdje prepucavamo stadion ce biti zavrsen kada bude zavrsen i mi ovdje mozemo raspravljati koliko hocemo ali nista nije do nas.Kada se pogleda stanje u ostalim premijerligasima mislim da smo u ovom trenutku medju 5 klubova u BiH.Najvaznije da Zvijezda nikom ne duguje ni marke,da smo finansijski stabilan klub,imamo mladu ekipu,nemamo oraha u dzepu,igramo lijepo i efikasno na prijateljskim utakmicama ,zavrsetak izgradnje tribine blizi se kraju.NAPRIJED ZVIJEZDA!
jesil' mislio rec da nemate MRVA u džepu... :D :D
1947!

zvijezdica
Kontakt:

Post Postao/la zvijezdica » 18 jul 2010, 23:07

Ljumani_Banovici je napisao/la:
Bosanski zmaj je napisao/la:Ide to dobro sa nasom ekipom,nadam se da cemo tako nastaviti i u prvenstvu.Drago mi je da golove zabijaju novajlije,jucer Vidovic danas Vasiljevic i Nuhanovic.Ovaj Nuhanovic od kako je dosao u Zvijezdu zabija u svakoj utakmici.Samo da napomenem da smo prosle sezone izgubili od ekipe slicnog kvaliteta kao sto je Doboj istok u okviru kupa BiH(Sloga Vakuf),pa tako da nebi trebali podcijeniti ove rezultate Zvijezde na ovom turniru.Lagano smo dobili Buducnost koja po meni ima sasvim solidnu ekipu.Pa evo vidimo da je i Zeljo dao Bosni(Sarajevo) 4 gola za 120 minuta igre,Celik je igrao nerjeseno sa Radnikom iz Hadzica,Velez igrao nerjeseno sa Capljinom sa ekipama koje su u rangu Doboja, a mi smo im ipak utrpali 4 gola iako su oni imali prevelik motiv protiv nas jer su igrali protiv premijerligasa, a i domacini su turniru.Sve u svemu VELIKI SAM OPTIMISTA u narednoj sezoni.
E moji Ljumani. Idite na svoju stranicu pa se brinite za svoju ekipu koja je izgubila od Bratstva iz Gračanice 2:1. I to 100 % zasluženo! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 18 jul 2010, 23:15

Haha pa mi nemamo za kahvu u gradu a pogotovu za te neke mrve. Polahko pa cemo ovu besmislenu sezonu zavrsit i ponovo ovako, hahaha.
Dragon Town

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 18 jul 2010, 23:28

zvijezdica je napisao/la:
E moji Ljumani. Idite na svoju stranicu pa se brinite za svoju ekipu koja je izgubila od Bratstva iz Gračanice 2:1. I to 100 % zasluženo! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
nemoj ti brinut za nas......to su prijateljske utakmice i tu se isprobavaju igraci,razradjuje taktika,a mi se nikad nismo fokusirali na takve utakmice.Ceka nas Premijer Liga,a da nas nije bilo gdje bi ste vi bili ja nezzzz....ali ja volim ZVIJEZDU kao ekipu i navijace takodjer....ipak NAŠI ste i nema razloga da vas mrzim......pozzz
1947!

Žbljohar
Kontakt:

Post Postao/la Žbljohar » 19 jul 2010, 11:46

[/quote]nemoj ti brinut za nas......to su prijateljske utakmice i tu se isprobavaju igraci,razradjuje taktika,a mi se nikad nismo fokusirali na takve utakmice.Ceka nas Premijer Liga,a da nas nije bilo gdje bi ste vi bili ja nezzzz....ali ja volim ZVIJEZDU kao ekipu i navijace takodjer....ipak NAŠI ste i nema razloga da vas mrzim......pozzz[/quote]
Ne razumijem ono da vas nije bilo gdje bi bili,vi to nama pomogli,hehe,nemojte bogati,pomozite sebi.

zmaj od b.
Kontakt:

Post Postao/la zmaj od b. » 19 jul 2010, 15:20

Zna li ko ima li u srijedu utakmica i ako ima u koliko sati i gdje.

samuraj
Kontakt:

Post Postao/la samuraj » 19 jul 2010, 16:04

Ne treba se zanositi rezultatima pripremnih utakmica.Sjetite se zimske pauze i tih utakmica kada se najavljivalo aman zaman, a kad krenu prvenstvo igra takva da zazalim sto sam dosao a taktika da ne pricam.Broje se samo igre u prvenstvu i te utakmice.Ovo sada, macku o rep i ne zanositi se puno.

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 19 jul 2010, 20:32

Slazem se stobom kada kazes da prijateljske utakmice ne moraju biti pravo mjerilo kvaliteta jedne ekipe.Ali postoji jedna razlika izmedju proslosezonske polusezone i pocetka nove sezone.Pred pocetak prosle polusezone u Zvijezdu su stigli:Prodanovic,Djoric,Kovacevic,Stankovic,Colic,Sehric,Ostrakovic.Samo istinsko pojacanje je bio Prodanovic i da njega nije bilo ko zna kako bi zavrsili polusezonu.Djoric je bio u pocetnoj postavi ali nije nesto pokazao,dok je Kovacevic pola utakmica igrao od pocetka a pola ulazio sa klupe.Ostali navedeni nisu ili su rijetko ulazili u igru.
Pred pocetak ove sezone smo doveli ove igrace:Hadzidjulbic,Knezevic,Vasiljevic,Masic,Nuhanovic,Vidovic,Tosunovic(sve su ovo igraci koji ce u 90% slucaja biti starteri)dok ce sa klupe svoju priliku traziti Halilovic,Bedak,Smajic.Znaci od DESET NOVIH IGRACA DOVELI SMO SEDAM KOJI CE BITI STARTERI.U tome je velika RAZLIKA u odnosu na proslu sezonu kada smo dovodili igrace koji su sjedili na klupi ili neki cak na tribinama.Istina treba reci da smo ostali bez nekih prvotimaca od prosle sezone ali kada se vidi kako su oni igrali prosle sezone nismo nista izgubili(izuzev Prodanovica i donekle Savica cija je osnovna zadaca bila da presjeca protivnicke napade gdje se on slabo iskazao ali je bio efikasan u napadu).
To su razlozi zasto sam optimista pred pocetak novog prvenstva.

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 20 jul 2010, 07:53

marken je napisao/la:Molim vas može li mi neko reći da li će NK Zvijezda iz Gradačca imati uskoro svoj veb sajt na internetu?Molim vas odgovorite mi.Puno pozdrava od Markena .
@marken, nažalost neće, inače odnosi sa javnosti su slaba tačka NK Zvijezde i mislim da se to u skoroj budućnosti neće promijeniti

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 20 jul 2010, 11:41

marken je napisao/la:Molim vas može li mi neko reći da li će NK Zvijezda iz Gradačca imati uskoro svoj veb sajt na internetu?Molim vas odgovorite mi.Puno pozdrava od Markena .
lik,zasto su tebi potrebne stranice...vidim da na dosta tema trazis stranice..slobode,
zvijezde travnika itd.
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 20 jul 2010, 12:08

evo zašto mislim da je Zvijezda jača u odnosu na prošlu sezonu:
1.razbijeni su ucjenjivačko saboterski klanovi igrači-pojedini članovi uprave
2.dovedena su istinska pojačanja, koja se još moraju potvrditi u zvaničnim utakmicama
3. ekipa je složena na početku, tako da su svi skupa prošli kompletan ciklus priprema
4.atmosfera je zbog toga među igračima na zavidnom nivou, koja se lako naruši naravno ako ne bude rezultata
5.novi trener koji ima vremena složiti ekipu po svom
6.takođe, trener koji treba i ima želju da se dokaže u Gradačcu za razliku od prošlog koji je već bio tito i nije imao motiva
7.to mi je potvrdio i kapiten koji valjda najbolje zna kvalitetu svoje ekipe

P.S. čestitam na 100-tki

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.