tako itreba i zbog toga cjenim gracicaSeyo_TM je napisao/la:Pasic je prvobitno kontaktiran od strane pitara, da naprave fuziju ali omladinski da on vodi bez uplitanja u rad i to im se nije svidjelo te je to propalo...herbion je napisao/la:Dogovorena saradnja skole Bubamara u vlasnistvu Pasica sa Olimpikom.Pocinje ubrzana gradnja i priprema terena za trenige na Butmiru.Gradi se kamp i Olimpik prelazi sa treninzima na Butmir.Na raspolaganju su mu tri fudbalska terena,fitnes centar,restoran i dr.a u planu je do kraja godine da se svi igraci Olimpika smjeste u taj kamp.Ako jos Opština napravi stadion imacemo najbolje uslove u drzavi.
Obzirom da su se raspustili kadeti i juniori bubamare, bilo je pitanje dana kada ce se ugasiti bubamara...dobar potez gracicev...
"Pokorava" skole fubala gracicprvo novi grad, sada bubamara...
Olimpik Sarajevo
Re: Olimpik Sarajevo
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
Olimpik pravi kamp za treninge i prica je odvojena od stadiona.Olimpik se poistovjecuje sa Opštinom Novi Grad i ne vjerujem da ce Gracic ikada otici sa Otoke.Kako on kaze za stadion ne treba vise od 1 mio. KM sto i nisu velika sredstva.
Iskreno jedina tema na ovome cjelom forumu gdje se pise o nekim pozitivnim stvarima . Eh da je jedno 50-ak Gracica u ovoj drzavi.
Svaka cast .... zanima mme koliko ovdje na forumu ima navijaca i simpatizera Olimpika?
Svaka cast .... zanima mme koliko ovdje na forumu ima navijaca i simpatizera Olimpika?
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Olimpik u Visokom savladao domaću Bosnu sa 3:0 golovima Mujića (2x) i Ješea
kako se uklopio Velibor ima li mjesta u prvih 11
Novo pojacanje na Otoci.Radi se Đenanu Durak,rodj. 1991 g. u Kiseljaku,clan U-17 i U-19,bivsi clan Freiburga SRNJ.
Durak od naredne sezone u prvom timu Freiburga?
Nakon Riberyja, Özila, Boatenga, Kiesslinga, Misimovića, Džeke i ostalih dragulja Bundeslige koji su sezonu završili prije nešto više od mjesec dana, nešto kasnije su svoje takmičenje okončali i nadolazeće nade koje se takmiče u omladinskim ligama Njemačke.
Nadamo se da će i u narednim godinama Bosanci harati Bundesligom, a njihova imena i dalje se izdvajaju iz konteksta.
Dženan Durak, 19-godišnji veznjak Freiburga, sezonu je okončao kao treći strijelac, i kao prvi asistent svog tima. Šest pogodaka, 24 asistencije u 25 nastupa i već se možemo nadati da smo u njemu dobili novog Misimovića. Durak je bivši kapiten kadetske reprezentacije, a neshvatljivo je zašto nije priliku dobio u kvalifikacijama naše U19 selekcije u susretima sa Engleskom, Ukrajinom i Irskom.
Durak je izdanak Željine škole fudbala, a nije sigurno da će i dalje nositi dres Freiburga. Naime, mladi Bosanac naredne sezone neće moći nositi dres juniora, a s obzirom da nije član EU i da ne može nastupati za drugi tim ovog kluba, vode se pregovori kako bi ovaj mladić zaigrao za prvi tim, i tako igrao rame uz rame sa najvećim zvijezdama njemačkog fudbala.
Međutim, i da ne ostane u Freiburgu, mi nećemo žaliti jer ovakav talenat ne može ostati nezamijećen, i već je pobudio interese nekoliko većih evropskih klubova.
Nakon Riberyja, Özila, Boatenga, Kiesslinga, Misimovića, Džeke i ostalih dragulja Bundeslige koji su sezonu završili prije nešto više od mjesec dana, nešto kasnije su svoje takmičenje okončali i nadolazeće nade koje se takmiče u omladinskim ligama Njemačke.
Nadamo se da će i u narednim godinama Bosanci harati Bundesligom, a njihova imena i dalje se izdvajaju iz konteksta.
Dženan Durak, 19-godišnji veznjak Freiburga, sezonu je okončao kao treći strijelac, i kao prvi asistent svog tima. Šest pogodaka, 24 asistencije u 25 nastupa i već se možemo nadati da smo u njemu dobili novog Misimovića. Durak je bivši kapiten kadetske reprezentacije, a neshvatljivo je zašto nije priliku dobio u kvalifikacijama naše U19 selekcije u susretima sa Engleskom, Ukrajinom i Irskom.
Durak je izdanak Željine škole fudbala, a nije sigurno da će i dalje nositi dres Freiburga. Naime, mladi Bosanac naredne sezone neće moći nositi dres juniora, a s obzirom da nije član EU i da ne može nastupati za drugi tim ovog kluba, vode se pregovori kako bi ovaj mladić zaigrao za prvi tim, i tako igrao rame uz rame sa najvećim zvijezdama njemačkog fudbala.
Međutim, i da ne ostane u Freiburgu, mi nećemo žaliti jer ovakav talenat ne može ostati nezamijećen, i već je pobudio interese nekoliko većih evropskih klubova.
-
- Kontakt:
Brate sta je sa onim strancima ?
U cetvrtak dolaze argentinci a sa vizama je zavrseno za ove crnce i ocekuju se u narednih sedam dana.
-
- Kontakt:
Hoce li igrati protiv nas u medjugorju ?herbion je napisao/la:U cetvrtak dolaze argentinci a sa vizama je zavrseno za ove crnce i ocekuju se u narednih sedam dana.
Vidjeti cemo ako budu odmorni sto da ne.
Koji je cilj olimpika ove sezone,titula ili evropa?herbion je napisao/la:Vidjeti cemo ako budu odmorni sto da ne.
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

Mislim da je ipak glavni cilj ljudi iz Olimpika biznis, tj. skautiranje mladih i talentovanih igrača a onda njihova prodaja i zarada, neka mi oproste ako griješim.Hairlija je napisao/la:Koji je cilj olimpika ove sezone,titula ili evropa?herbion je napisao/la:Vidjeti cemo ako budu odmorni sto da ne.
Nijedno od ponuđenih,nego zarada POJEDINCA na tuđoj djeci.Hairlija je napisao/la:Koji je cilj olimpika ove sezone,titula ili evropa?herbion je napisao/la:Vidjeti cemo ako budu odmorni sto da ne.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Na koliko je potpisao za Olimpik?herbion je napisao/la:Durak
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
-
- Kontakt:
Ali oni bar zarade ogromne parescorpion je napisao/la:Nijedno od ponuđenih,nego zarada POJEDINCA na tuđoj djeci.Hairlija je napisao/la:Koji je cilj olimpika ove sezone,titula ili evropa?herbion je napisao/la:Vidjeti cemo ako budu odmorni sto da ne.

Hajde ti nama daj primjer na kom su oni zaradili evo ti sta hocesSamo F.K.S !! je napisao/la:Ali oni bar zarade ogromne pare

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
- Kontakt:
Mozda i nisu neke velike pare do sada zaradili ali zaradice evo ako prodaju subasica odlicno !pile87 je napisao/la:Hajde ti nama daj primjer na kom su oni zaradili evo ti sta hocesSamo F.K.S !! je napisao/la:Ali oni bar zarade ogromne pare
Uglavnom olimpik odlicno radi jedva cekam da vidim te strance
Pa eto imali su ti veliki Sarajevski timovi 20 godina sansu da zaradjuju na tjudjoj djeci al ne oni su od perspektivne djece pravili uspjesne konobare po Sarajevskim kaficima. Uprave tih kluboa bi naftnu kopaniju odvele u bankrot.
Samo ne mogu da shvatim tu zavist sada kada covjek pokusava da nesto ostvari u tom ucmalom gradu umjesto simpatija ono cista zavist i zlonamjernost.
Kao da vam iz usta vadi !!!!!!!!
Samo ne mogu da shvatim tu zavist sada kada covjek pokusava da nesto ostvari u tom ucmalom gradu umjesto simpatija ono cista zavist i zlonamjernost.
Kao da vam iz usta vadi !!!!!!!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Da se trude to stoji ali da odlicno rade to je nesto o cemu se moze nekad u buducnosti do sada nisu nista napravili, mislim da su do sad i na dobrom gubitku u protekloj godini.Ja bih volio da prodaju Subasica za pare koje su spominjali ali jel ti znas neku ekipu iz belgije koja daje preko milion za nekog anonimnog igraca za njihov pojam, marketing je jedno i to dobro ide olimpiku ali prvo treba skociti pa reci hop...Samo F.K.S !! je napisao/la:Mozda i nisu neke velike pare do sada zaradili ali zaradice evo ako prodaju subasica odlicno !pile87 je napisao/la:Hajde ti nama daj primjer na kom su oni zaradili evo ti sta hocesSamo F.K.S !! je napisao/la:Ali oni bar zarade ogromne pare
Uglavnom olimpik odlicno radi jedva cekam da vidim te strance
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.