Dodaj tu i moje Kelte slobodnoClutch je napisao/la:
Embiid/Simmons/Fultz( ili vec neko drugi) > godina tankiranja aka Charlotte, Pelicani, Orlando Washington, Lakersi, Denver i slicne dugorocno gledano mediokritet ekipe.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Dodaj tu i moje Kelte slobodnoClutch je napisao/la:
Embiid/Simmons/Fultz( ili vec neko drugi) > godina tankiranja aka Charlotte, Pelicani, Orlando Washington, Lakersi, Denver i slicne dugorocno gledano mediokritet ekipe.
Back-to-back tekme su najveca glupost u ovoj ligi.branimir85 je napisao/la:Sota razbila 76ers u prvom pol.jednostavno bez energije igraju
Boston ne spada u tu grupu. Kao ni New Orleans i Portland. Jer imaju superstarove.rio_Ferdy88 je napisao/la:Dodaj tu i moje Kelte slobodnoClutch je napisao/la:
Ma ok je dok jedna ekipa nema vise od 6-7 takvih u sezoni. Moraju se nekako odraditi 82 tekme. Zato unaprijed treba planirati kad ces igrati 100%, koje tekme mozes lakse dobiti, etc.Clutch je napisao/la:Back-to-back tekme su najveca glupost u ovoj ligi.branimir85 je napisao/la:Sota razbila 76ers u prvom pol.jednostavno bez energije igraju
Ma krivo mi je jer je ovo jedna od rijetkih tekmi Phile na TNT, i daju im je na b2b. Ekipa nikakvu energiju nije imala.Kawhi je napisao/la:Ma ok je dok jedna ekipa nema vise od 6-7 takvih u sezoni. Moraju se nekako odraditi 82 tekme. Zato unaprijed treba planirati kad ces igrati 100%, koje tekme mozes lakse dobiti, etc.Clutch je napisao/la:Back-to-back tekme su najveca glupost u ovoj ligi.branimir85 je napisao/la:Sota razbila 76ers u prvom pol.jednostavno bez energije igraju
Ili Simmonsurio_Ferdy88 je napisao/la:Nemamo mi superstara, a Embiid je talentovaniji od sve i jednog našeg igrača, o KAT-u da ne pričamo
prosle godine su ga vece petice ubijale pod kosem cisto na fiziku, s cetvorkama vec moze izaci na krajClutch je napisao/la:
Btw. cini se da Wolvesi KAT-a razvijaju na 4, sto je po meni odlicna stvar. Hodajuci missmatch za svakog ce bit, a bolji je i defanzivno na 4.
Da, Towns ce na 5 uvijek imat taj problem da ce ga ovi teskasi jednostavno nadjacati.miki_92 je napisao/la:prosle godine su ga vece petice ubijale pod kosem cisto na fiziku, s cetvorkama vec moze izaci na krajClutch je napisao/la:
Btw. cini se da Wolvesi KAT-a razvijaju na 4, sto je po meni odlicna stvar. Hodajuci missmatch za svakog ce bit, a bolji je i defanzivno na 4.
samo je tu problem za njih sto ni Dieng ne moze cuvati vece petice zbog gradje
Wiggins od ciglasa koji se vrtio oko 30% do brutalnih 54%, naravno da ce taj procenat pasti tokom sezone, ali ako ga uspije zadrzati na 40-ak to je strasno oruzje koje ce dodati svom arsenalu, vec sad je odlican post-up igrac
na odbrani treba jos dosta raditi
Znaci vi ne primate poene zato sto ih protivnik daje, vec zato sto ih pop dopusta?NEZALAGANJE je napisao/la:Prvo,jos uvijek je pocetak sezone,a ekipa SA ima 7 novih igraca.Drugo,prva petorka je odigrala tek 3 tekme zajedno( u kojima nadigravaju protivnika za,cini mi se, 7.6p na 100 posjeda) i trece,jedna smo od 2-3 ekipe koje su u top 10 i off i def.BuffonGigi je napisao/la:
Ja mislim da je ovo sto su prikazali dovoljno za polufinale konferencije i to je to, ako je tebi ovo sinoc dovoljno protiv mozda top 3 najgore ekipe lige, onda zaista...To sta ti mislis da ce biti ostaje u POu da vidimo ,ali stvsri koje si iznio u pogledu odbrane i neke hemije dok ekipa uigrava Gasola i gdje nije bilo Greena(koji je 2.najbolji defanzivac u timu) jednostavmo ne stoje.I dalje top 10 odbrana i pored svih problema,a da Pop sinoc nije dopustio da ovi zabiju 15p u 3min bila bi i top 5 statisticki.
Joj brata sto me nasmijaBuffonGigi je napisao/la:Znaci vi ne primate poene zato sto ih protivnik daje, vec zato sto ih pop dopusta?NEZALAGANJE je napisao/la:Prvo,jos uvijek je pocetak sezone,a ekipa SA ima 7 novih igraca.Drugo,prva petorka je odigrala tek 3 tekme zajedno( u kojima nadigravaju protivnika za,cini mi se, 7.6p na 100 posjeda) i trece,jedna smo od 2-3 ekipe koje su u top 10 i off i def.BuffonGigi je napisao/la:
Ja mislim da je ovo sto su prikazali dovoljno za polufinale konferencije i to je to, ako je tebi ovo sinoc dovoljno protiv mozda top 3 najgore ekipe lige, onda zaista...To sta ti mislis da ce biti ostaje u POu da vidimo ,ali stvsri koje si iznio u pogledu odbrane i neke hemije dok ekipa uigrava Gasola i gdje nije bilo Greena(koji je 2.najbolji defanzivac u timu) jednostavmo ne stoje.I dalje top 10 odbrana i pored svih problema,a da Pop sinoc nije dopustio da ovi zabiju 15p u 3min bila bi i top 5 statisticki.
![]()
Btw, Wiggins dere guzove i dalje, jedva cekam da vidim naslove i tekstove na forumu nakon sto uveze jos par utakmica ovako. Identicna prica kao za Derozana, precijenjen igrac i choker, i onda derac guzova ove sezone.
A sta reci za sprdanje Townsa sa buducim najboljim igracem univerzuma, svemocnim Embiidom?Epidaurus je napisao/la:Uzitak je gledat Wigginsa sa ovom Kobe-esque igrom. Dobro je sto ga Thibs gura na dvojku umjesto na 3 jer mu ta pozicija obzirom na gradju vise odgovara (nije fizicki tenk kao Kawhi npr). Nadam se da ce zadrzat ovaj potenterski ucinak i dodatno napredovat kao kreator pa da onda fkt pricamo o novom Kobeu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.