FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Omar500
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Omar500 » 18 jul 2010, 17:39

I Osime, da nas odvedeš jednom aBd u grupnu fazu nekog europskog takmičenja...ako nas prije toga ne suspenduju :D

ST-57 Ciciban
Kontakt:

Post Postao/la ST-57 Ciciban » 18 jul 2010, 18:29

scorpion je napisao/la:Sretan rodjendan AMARE i da nam u buducnosti doneses jos mnogo trofeja.
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.

1921-until the end of time

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 18 jul 2010, 18:34

SLAVIT CEMO TVOJE IME
DOK U NAMA SRCE BIJE
ŽIVIO NAM OSIM DRAGI
GOSPODARU FAMILIJE

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 18 jul 2010, 19:34

Seyo_TM je napisao/la:
cala je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:ma bice 7:1...da bude zanimljivije...
pa nije posusje :mrgreen:
pa ni posusju nebi dali 7
pa pobijedili smo posušje 7:1 onu zadnju sezonu kad su oni jos igrali u PL

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 18 jul 2010, 20:01

Necete vi moci da pobjedite ni 1:0 ni 10:0 nece biti moguc ni nerijesen ishod a ni pobjeda hapoela

JoinUnion
Kontakt:

Post Postao/la JoinUnion » 18 jul 2010, 21:37

3-0 protiv bosne 2x stanic 1x zeba

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 18 jul 2010, 21:40

JoinUnion je napisao/la:3-0 protiv bosne 2x stanic 1x zeba
Ne mogu prelazit sto nisam bio!
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 18 jul 2010, 21:54

Ja ovog lazara popovica pa lik je totalna fula veceras dva zicera sa pet metara nemoze da pogodi, stvarno fula napadac od novajlija koji su na probi naj vise pokazao ja mislim đelemic igrao desno krilo mali extra nesto poput visce ja mislim da je đelemic ako nije nek me neko ispravi ,brazilac fula po viđenom do sada imao dobru ekipu
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

JoinUnion
Kontakt:

Post Postao/la JoinUnion » 18 jul 2010, 22:02

BLU SKY je napisao/la:Ja ovog lazara popovica pa lik je totalna fula veceras dva zicera sa pet metara nemoze da pogodi, stvarno fula napadac od novajlija koji su na probi naj vise pokazao ja mislim đelemic igrao desno krilo mali extra nesto poput visce ja mislim da je đelemic ako nije nek me neko ispravi ,brazilac fula po viđenom do sada imao dobru ekipu
Lazar ti je nastimao prvi gol izvrsno je izbacio Stanica, covjek ne igra klasicnog spica i naviknite se na to, brazilac nista posebno malo su ga i ignorisali al nije nista ni pokazao od ovihh koji su na probi Đelmic bi mogao proci, prilicno slab na nogama ali dosta pokretljiv i prilcan broj korsinih lopti je uputio.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 18 jul 2010, 23:05

Od ovih momaka iz drugog tima svidjeli su mi se Kerla,Logic,brazilac,Đelmic i golman Bosne,a prva ekipa standardno,Amar isprobavao neke varijante u vezi sa ubacivanjem iz drugog plana,par puta odlicno funkcionisalo.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

misolino
Kontakt:

Post Postao/la misolino » 18 jul 2010, 23:21

1.Naivni ste sto nasjedate na dječije provokacije,ovih recimo navijača Čelika (ovo su,prije bih rekao djeca,jer se to osjeti po načinu na koji pisu svoje postove)
2.Iz Zenice sam i uvijek mi je drago kad u moj grad dođu prijatelji i navijači iz drugih gradova.Prosle sezone svi su pohvalili organizaciju utakmica u Zenici.Bili su ovdje navijači iz Banjaluke(lesinari),iz Sarajeva(Manijaci)...itd. i svi su se vratili zivi i zdravi svojim kučama(Hvala Bogu),i opet su dobrodosli kod nas u Zenicu.
Volim svoj klub,Čelik' i ponosan sam na njega i stadion Bilino Polje.
3.Nijedan nas klub nije postigao neki zapažen rezultat u Evropi pa da moze zezati i omalovazavati druge klubove.Da su naprimjer Željo,Sarajevo,Siroki...itd. i drugi klubovi koji su nas do sada predstavljali u Evropskim takmičenjima igrali u četvrtini ili polufinalu Lige prvaka ili kupa uefa ja bih rekao,uredu,svaka vam čast,dosli ste do četvrtfinala ili polufinala velikog Evropskog takmičenja,ali takvo sto se nije desilo.Prema tome niko od nas nema razloga da se hvali i govori drugome da se njegov klub bori za opstanak.Svi smo mi prijatelji moji u istoj situaciji.Od mene jedan savjet za kraj: Volite svoj klub i navijajte za njega,a druge klubove postujte kao sto i oni treba da postuju vas klub.Prijatno i pozdrav iz Zenice
Robijaši - Zenica

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 18 jul 2010, 23:25

Koji Djelmic,je li Ognjen sto je igrao ovu polusezonu za Laktase?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 18 jul 2010, 23:27

Devil je napisao/la:Koji Djelmic,je li Ognjen sto je igrao ovu polusezonu za Laktase?
Jeste.Danas je imao par finih prodora,prijem lopte odlican,pregled također na prvi pogled mogao bi biti igrac za klupe jer nam fali neko desno da odmori Besliju.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 18 jul 2010, 23:29

bistrikboy je napisao/la:
Devil je napisao/la:Koji Djelmic,je li Ognjen sto je igrao ovu polusezonu za Laktase?
Jeste.Danas je imao par finih prodora,prijem lopte odlican,pregled također na prvi pogled mogao bi biti igrac za klupe jer nam fali neko desno da odmori Besliju.
A je li potpisao ili samo proba,i je li taj brazilac potpisao?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 18 jul 2010, 23:29

Devil je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:
A je li potpisao ili samo proba,i je li taj brazilac potpisao?
Svi su danas bili na probi.Vidjecemo sta ce biti

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 18 jul 2010, 23:39

Mozda se ja ne razumijem u fudbal ali meni se jedino svidio Đelmić od novajlija. Od njega bi moglo i biti nesto. Brazilac se nije vidio e sad jeli do njega ili do saigraca to ne znam. Onaj mali Logić nista posebno. Mozda decko i zna ali danas vala tanko.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 18 jul 2010, 23:50

Stole iz Bora je napisao/la:Mozda se ja ne razumijem u fudbal ali meni se jedino svidio Đelmić od novajlija. Od njega bi moglo i biti nesto. Brazilac se nije vidio e sad jeli do njega ili do saigraca to ne znam. Onaj mali Logić nista posebno. Mozda decko i zna ali danas vala tanko.
Ni meni Logic nije ostavio znacajniji utisak...brazilac nista posebno,mada je bio dobro pozicioniran i vidjelo se da ucestvuje u akcijama bar pokretima ruke prema drugim igracima ( sto ce reci,sav je bio koncentrisan na igru),ali nije nista posebno...Djelmic bi mogao proci,onako omalen,interesantan,sutira sa obje noge,malo je labilan i brzo pada na zemlju,ali bi mogao biti nezgodan,interesantan igrac...
E sada tesko je reci na osnovu nekih 60 minuta,puno tu faktora utice...da bi neki igrac bio oproban kako treba i da se stekne neki utisak,trebao bi bar 15tak dana biti sa ekipom uz nekoliko probnih utakmica,ali posto je ovo sve navrat na nos,sumnjam da ce se neko tu ozbiljno nametnuti...vidjecemo sta ce struka da kaze
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 18 jul 2010, 23:51

Brazilac slab, po mom skromnom mišljenju nema mjesta ni za klupe :roll:
Logić nadam se samo da neće potpisati. Kerla i njegovi postupci prema Želji su mala maca, na šta je ovaj spreman. Što se tiče igračkih kvaliteta ništa posebno, mnogo boljih igrača iz našeg oml. pogona je bilo i ima ih trenutno. Ne znam ako ovih nekoliko probnih treninga i utakmica odigra najbolje kako zna nije isključeno ni da potpiše, jer smo na desnom beku poprilično deficitarni.
Što se tiče ovog Ognjena, solidan, ako ne bude tražio neke velike uslove, ne bih bilo loše da potpiše, nekako me podsjeća na Odovića :roll:

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 19 jul 2010, 00:09

Vallter je napisao/la: Jarane to stoji na njhovoj stranici od kako je napravljena...
Sta ima veze od kad stoji, ako stoji tako dugo jos gore... bezveze...
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

ŠtaIma
Kontakt:

Post Postao/la ŠtaIma » 19 jul 2010, 00:15

hajdeeee lazareeeeee. (on potrči malo) bravooo laza BRAVO uuuu 8-)

otjerat podhitno, moje misljenje
Lijepo je biti Manijak!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, DzemoSmjecanin i 33 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []