Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Dinamo Zagreb
Darussafaka
Panathinaikos
Monaco
Real Madrid
Kv 8,86
Darussafaka
Panathinaikos
Monaco
Real Madrid
Kv 8,86
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Reims - Laval 1 @1.70
Domacini su drugi na tabeli i kuci imaju 6 0 0 s gol razlikom 11-2, dok su gosti na 18. mjestu i u gostima imaju 1 2 4, a ova kvota je po meni vise nego solidna.
Od ostalih utakmica iz iste lige ja sam odigrao sljedece(nekako mi ima vise smisla gledati kako timovi igraju kuci i u gostima nego ukupnu tabelu):
AC Ajaccio - Strasbourg 1X @1.37 (Ajaccio kuci 4 1 2, Strasbourg u gostima 2 3 2)
Auxerre - Lens X2 @1.33 (Auxerre kuci 1 1 4, Lens u gostima 3 3 1)
Sochaux - Tours 1X @1.15 (Sochaux kuci 2 4 1, Tours u gostima 1 2 3)
Orleans-Nimes X2 @1.43 (Orleans kuci 2 3 2, Nimes u gostima 4 1 1)
Sto se tice golova probao bih ovako:
Clermont-GFC Ajaccio -3,5 @1.20
Red Star - Troyes 2+ @1.39
Orleans-Nimes 2+ @1.32
i mozda
Auxerre-Lens dg2 (domacin ne daje go) @2.55
Domacini su drugi na tabeli i kuci imaju 6 0 0 s gol razlikom 11-2, dok su gosti na 18. mjestu i u gostima imaju 1 2 4, a ova kvota je po meni vise nego solidna.
Od ostalih utakmica iz iste lige ja sam odigrao sljedece(nekako mi ima vise smisla gledati kako timovi igraju kuci i u gostima nego ukupnu tabelu):
AC Ajaccio - Strasbourg 1X @1.37 (Ajaccio kuci 4 1 2, Strasbourg u gostima 2 3 2)
Auxerre - Lens X2 @1.33 (Auxerre kuci 1 1 4, Lens u gostima 3 3 1)
Sochaux - Tours 1X @1.15 (Sochaux kuci 2 4 1, Tours u gostima 1 2 3)
Orleans-Nimes X2 @1.43 (Orleans kuci 2 3 2, Nimes u gostima 4 1 1)
Sto se tice golova probao bih ovako:
Clermont-GFC Ajaccio -3,5 @1.20
Red Star - Troyes 2+ @1.39
Orleans-Nimes 2+ @1.32
i mozda
Auxerre-Lens dg2 (domacin ne daje go) @2.55
- marcos2311
- Kontakt:
Dobio sam info da je meč Pandurii - Poli Timisoara namješten za goste....kod nas se plaća oko 2,50!!!
Nemojte se zaletati, ja sam uplatio 50KM i dosta od mene!
-
- Kontakt:
Zna li netko treba li Nishikoriju pobjeda veceras za polufinale ili je vec tamo??
Ne treba mu za polufinale, ali mu treba 200 ATP bodova.silvestar1 je napisao/la:Zna li netko treba li Nishikoriju pobjeda veceras za polufinale ili je vec tamo??
tako je, drugi je sigurno prvi ne može biti, igra za pare i 200 bodovaWilly je napisao/la:Ne treba mu za polufinale, ali mu treba 200 ATP bodova.silvestar1 je napisao/la:Zna li netko treba li Nishikoriju pobjeda veceras za polufinale ili je vec tamo??
panathinaikos-olympiakos 1.četvrtina 1 1.90
od igrača k.rivers 11.5 više 1.85
I ja cu ovo odigrati. Valjda nam prodje.zgmiky je napisao/la:panathinaikos-olympiakos 1.četvrtina 1 1.90
AVANTI NAPOLI!!!
-
- Kontakt:
Ove utakmice u sest evrolige ko je pogodio ljubim ga u prkno.Evo jedan prolazni hahahahha

Ovaj Poli vidim ima 14 oduzetih bodova, haman da su nesto stimali. Nije valjda da opet rade istomarcos2311 je napisao/la:Dobio sam info da je meč Pandurii - Poli Timisoara namješten za goste....kod nas se plaća oko 2,50!!!

- SlevinKelevra
- Kontakt:
Leverkusen- Leipzig 1
St Trudiense- Cl Brugge 2
Lille- Lyon odg
Brighton- A Villa odg3+
Jagiellonia- Legia odg3+
Koef.: 43
St Trudiense- Cl Brugge 2
Lille- Lyon odg
Brighton- A Villa odg3+
Jagiellonia- Legia odg3+
Koef.: 43
-
- Kontakt:
marcos2311 je napisao/la:Dobio sam info da je meč Pandurii - Poli Timisoara namješten za goste....kod nas se plaća oko 2,50!!!

nishikori-čilić 1 1.61 2-0 2.34
uoči početka turnira mislio sam da je Marin došao na izlet i da će izgubiti sva tri meča bez osvojenog seta,iako je meč nebitan što se tiče plasmana u polufinale igra se za bodove i mislim da kei neće ispustiti još jedan set i onako kako je počeo u skupini tako će i završiti. Marin mislima u Areni Davis cup sa Argentinom slj.vikend i vjerujem da japanac koji još ima izglede za trojku će dobiti meč
bravo za Marina
uoči početka turnira mislio sam da je Marin došao na izlet i da će izgubiti sva tri meča bez osvojenog seta,iako je meč nebitan što se tiče plasmana u polufinale igra se za bodove i mislim da kei neće ispustiti još jedan set i onako kako je počeo u skupini tako će i završiti. Marin mislima u Areni Davis cup sa Argentinom slj.vikend i vjerujem da japanac koji još ima izglede za trojku će dobiti meč
bravo za Marina
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 18 nov 2016, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.
- marcos2311
- Kontakt:
Nešto mute, evo odmah 2:2....sačekaću 80-i pa nesto uloziti uzivo na 2....bice preko 5!spavaslimirno je napisao/la:marcos2311 je napisao/la:Dobio sam info da je meč Pandurii - Poli Timisoara namješten za goste....kod nas se plaća oko 2,50!!!
aha, penal za goste i 2-2spavaslimirno je napisao/la:marcos2311 je napisao/la:Dobio sam info da je meč Pandurii - Poli Timisoara namješten za goste....kod nas se plaća oko 2,50!!!

- marcos2311
- Kontakt:
Jedno je sigurno, ovdje X neće biti 100%bvb je napisao/la:aha, penal za goste i 2-2spavaslimirno je napisao/la:marcos2311 je napisao/la:Dobio sam info da je meč Pandurii - Poli Timisoara namješten za goste....kod nas se plaća oko 2,50!!!
samo da ne padne ubrzo gol pa da se uzme fina parica pred kraj na over 4,5

-
- Kontakt:
nikadnedobijam je napisao/la:Ove utakmice u sest evrolige ko je pogodio ljubim ga u prkno.Evo jedan prolazni hahahahha

Fala k.urcu vise pa da ubodem,mora sreca jednom pogledati.Samo je calathes i real proslo lagano,dok je ovo ostalo bilo napeto, narocito dvica na oly,ko je gledao zna o cemu govorim.Mislio sam da ce ljulj zasrati zbog "blow out"(hahahhaha,u evropskoj kosarci) al eto dobro je.
- branimir85
- Kontakt:
sad promijen imenikadnedobijam je napisao/la:nikadnedobijam je napisao/la:Ove utakmice u sest evrolige ko je pogodio ljubim ga u prkno.Evo jedan prolazni hahahahha
Fala k.urcu vise pa da ubodem,mora sreca jednom pogledati.Samo je calathes i real proslo lagano,dok je ovo ostalo bilo napeto, narocito dvica na oly,ko je gledao zna o cemu govorim.Mislio sam da ce ljulj zasrati zbog "blow out"(hahahhaha,u evropskoj kosarci) al eto dobro je.

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
- Evolution87
- Kontakt:
PG ne igra veceras
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.