Mirza Teletović
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Mirza Teletović
Kakvi sutevi doktora!
-
- Kontakt:
HOHOOHOO BRAVOOOOOOOOOO majstoreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,
To Mirzonii
-
- Kontakt:
AJmooo Mirzaaa jos koju tricu i odluči utakmicu
Ante poceo igrati hero ball kad su se tamn priblizili,plus kreten Brogdon ne zna obicni PnP odigrati
Ovo je defanzivno najbolje poluvrijeme Mirze u ovoj sezoni,ujedno i utakmica u def ,odlicno preuzimao,Millsapa odlicno odbrani par puta
-
- Kontakt:
Eselamu alejkum. Kako ste? Kakvo je stanje pred utakmicu?
Idemoooooooooooo Mirzaaaaaaaaaaaa ako Bog da preko 20 poena
Idemoooooooooooo Mirzaaaaaaaaaaaa ako Bog da preko 20 poena
-
- Kontakt:
Ajmo Mirzaaaaa vrijeme je za rekordee,godine lete
-
- Kontakt:
evo ga prva trica 

-
- Kontakt:
Takooooooooo je Mirzaaaaaaaaaaaa,nastaviiiii
-
- Kontakt:
Ajde Mirzaa cepaj sadaaa
[quote="mirzateletovicc"]Takooooooooo je Mirzaaaaaaaaaaaa,nastaviiiii[ koliko je metno
3 poena,1/3 sutBosna64 je napisao/la:mirzateletovicc je napisao/la:Takooooooooo je Mirzaaaaaaaaaaaa,nastaviiiii[ koliko je metno
Kako samo lose Mirza gradi skok,pa covjek nema energije sekunde vcrs,nije ni cudo sto nije dobio vise minuta vcrs,za jednog power forvarda puno bolje mora skakati ako konta imati preko 20 min u ovom timuBucksa,nezainteresovan totalno
- NebeskaSila96
- Kontakt:
A jes nasao ekipu u koju ce otici
Sve to na stranu ali realno Mirza osim suta nema nista u ovoj NBA.Znaci ako ga sut ide moze pomoci,ali kad ga sut ne ide on je totalno beskoristan igrac u ekipi.Jbt one skokove fatat ne moze,a igra na poziji sa koje to mora radit.Da nije miliona on bi se davno vratio u evropu 100%.

Sve to na stranu ali realno Mirza osim suta nema nista u ovoj NBA.Znaci ako ga sut ide moze pomoci,ali kad ga sut ne ide on je totalno beskoristan igrac u ekipi.Jbt one skokove fatat ne moze,a igra na poziji sa koje to mora radit.Da nije miliona on bi se davno vratio u evropu 100%.
Ma za Mirzu je i euroliga previše u ovom trenutku. Lik je odron žešči, uzeo pare na tricama, ostalo nula bodova.
Dobar je za lige 12, ali zaista, bez sarkazma.
to je ono što sam pisao, za mirzu sam dugo godina znao kao velikog radnika koji puno trenira pa sam mislio da će on do 35 godine igrati na visokom nivou pogotovo poslje suns-a, ali sada izgleda totalno van forme jednostavno kao da je ubrao cifru i njemu se više ne da igratisave je napisao/la:Ma za Mirzu je i euroliga previše u ovom trenutku. Lik je odron žešči, uzeo pare na tricama, ostalo nula bodova.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Svi vi koji mislite da je Mirza iskljucivo suter i da bez toga u svojoj igri nema nista cime bi mogao doprinijeti svome timu, bojim se da niste odgledali ni 10 njegovih utakmica u NBA. Ovdje prvenstveno mislim na drugi dio sezone u Phoenixu, kada je pokazao svima sta je sposoban i bio jedan od najboljih 6-ih igraca lige, te jedna od glavnih napadackih violina svoga kluba.
Cuj Euroligu, liga 12... Sta reci za to. U Bucksima dosao na nesto sasvim novo, meni se nikada nije svidjela njegova uloga pod Kiddovom palicom, ali Mirza izgleda ne misli tako. On ga, izgleda, dozivljava samo kao nekog coskarosa (tako je bilo i u PO utakmicama u Netsima) koji moze pogoditi pokoji sut i to je to, a Mirza je, to tvrdim, puno vise od toga (igre u Phoenixu su sve pokazale, ko je gledao zna o cemu pricam).
Ne kazem da nema nista do Mirze, obilazak planina, zapustenost (sto rezultira nikakvom formom), sve je to doprinijelo trenutnoj. Medjutim, sta da se ocekuje za nekoga ko od trenera dobije zadatak da je njegov samo sut, a nikako igra pod kosem. Tome u prilog ide i mali broj dobrih sutera koje Kidd ima na raspolaganju. Sa Mirzom u postavi, uglavnom igraju dva visoka (koji svoju igru iskljucivo baziraju na 2-3 metra od kosa) i sta se onda moze ocekivati da on igra? U odbrani jeste los, ali to nije segment u kojem se od njega i ocekuje nesto posebno, pogotovo sto sada zna cuvati puno nize/brze i tehnicki bolje igrace od sebe.
Iz utakmice u utakmicu ja primjecujem napredak u njegovoj igri, tj. 'povratak' u staru formu (cak mi djeluje mrsavije i pokretljivije nego ikada), ali to slabo moze doci do izrazaja u klubu kao sto je Milwaukee, u onih 15-ak min u kojima 3x ne dodirne loptu.
Cuj Euroligu, liga 12... Sta reci za to. U Bucksima dosao na nesto sasvim novo, meni se nikada nije svidjela njegova uloga pod Kiddovom palicom, ali Mirza izgleda ne misli tako. On ga, izgleda, dozivljava samo kao nekog coskarosa (tako je bilo i u PO utakmicama u Netsima) koji moze pogoditi pokoji sut i to je to, a Mirza je, to tvrdim, puno vise od toga (igre u Phoenixu su sve pokazale, ko je gledao zna o cemu pricam).
Ne kazem da nema nista do Mirze, obilazak planina, zapustenost (sto rezultira nikakvom formom), sve je to doprinijelo trenutnoj. Medjutim, sta da se ocekuje za nekoga ko od trenera dobije zadatak da je njegov samo sut, a nikako igra pod kosem. Tome u prilog ide i mali broj dobrih sutera koje Kidd ima na raspolaganju. Sa Mirzom u postavi, uglavnom igraju dva visoka (koji svoju igru iskljucivo baziraju na 2-3 metra od kosa) i sta se onda moze ocekivati da on igra? U odbrani jeste los, ali to nije segment u kojem se od njega i ocekuje nesto posebno, pogotovo sto sada zna cuvati puno nize/brze i tehnicki bolje igrace od sebe.
Iz utakmice u utakmicu ja primjecujem napredak u njegovoj igri, tj. 'povratak' u staru formu (cak mi djeluje mrsavije i pokretljivije nego ikada), ali to slabo moze doci do izrazaja u klubu kao sto je Milwaukee, u onih 15-ak min u kojima 3x ne dodirne loptu.
Nurkic je vec sada bolji igrac nego sto je Teletovic ikada bio. Kada ga krene sut u jednoj od deset utakmica bude koristan. A kako nam se pos.ro na zadnji kvalifikacioni ciklus ne vrijedi ni komentarisati.NebeskaSila96 je napisao/la:A jes nasao ekipu u koju ce otici![]()
Volim ih obojicu, ali uz duzno postovanje Nurkicu, treba on jos pure jesti da bi mogao u istu recenicu s Teletovicem. Na stranu Mirzina trenutna qrcobolja, ali bilo je mnogo njegovih trenutaka kad smo svi bili ponosni sto smo Bosanci i Hercegovci, sto u NBA, sto u Evropi i repki. Ni Jusuf u zadnjih par utakmica nije nista bolji, red je da se veceras probudi. Medjutim, apsolutno ne znaci da ga nece nadmasiti, ali trenutno takvo nesto izjaviti je u najmanju ruku presmijesno.Kyle je napisao/la:Nurkic je vec sada bolji igrac nego sto je Teletovic ikada bio. Kada ga krene sut u jednoj od deset utakmica bude koristan. A kako nam se pos.ro na zadnji kvalifikacioni ciklus ne vrijedi ni komentarisati.NebeskaSila96 je napisao/la:A jes nasao ekipu u koju ce otici![]()
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.