High je napisao/la:Jednonogi sutra ulazi u usmene predaje Bošnjaka. Neka Duljevića u napadu, ali samo nek ne šuta.

Šta mu je

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
High je napisao/la:Jednonogi sutra ulazi u usmene predaje Bošnjaka. Neka Duljevića u napadu, ali samo nek ne šuta.
Sletili avionom u BL iz GrčkeLakoste je napisao/la:Ova utakmica u BL kad smo uzeli 1-3 mislim da je to najbolja gostujuca utakmica Sarajeva u zadnjih 5-6 godina. Kakva je ono bila nadmoc.
Kodro vrati se, a lijepo ga i za viditjoker90 je napisao/la:Plavi ti ga puse Krste!!
Halali nam' Meho, nismo te zaslužili!ThrillerHz je napisao/la:Kodro vrati se, a lijepo ga i za viditjoker90 je napisao/la:Plavi ti ga puse Krste!!
![]()
Nije da su neki igraci bili, pa da su vrijedni zaljenja...High je napisao/la:Dođi, Meho, da te opet otjeramo! Vratite nam i otjerane: Tatomirovića, Stojčeva, Puzigaću i ostale, da ih opet otjeramo!
Realno, sve ispod 3 pobjede zaredom, bi znacilo da nema Evrope ni ove godine, crnjacili mi ili ne. Niko nas nece cekati iako nam drugi rezultati idu jako na ruku, bar do sada.Locust je napisao/la:Malo se bojim ove utakmice da budem iskren, posebno jer nema Ahmetovića a dosta naše igre se (na žalost) zasniva na nabijanju dugih lopti na njega.
Amer je odron, odron u odron formi, a Husref zna igrati tvrdo. Ne bih se iznenadio da ne pobjedimo mada nam je forma ekipe dobra.
Ne treba se puno crnjačiti ako se to desi.
Polako, jos duplo ovoliko ima.kengur je napisao/la:Realno, sve ispod 3 pobjede zaredom, bi znacilo da nema Evrope ni ove godine, crnjacili mi ili ne. Niko nas nece cekati iako nam drugi rezultati idu jako na ruku, bar do sada.Locust je napisao/la:Malo se bojim ove utakmice da budem iskren, posebno jer nema Ahmetovića a dosta naše igre se (na žalost) zasniva na nabijanju dugih lopti na njega.
Amer je odron, odron u odron formi, a Husref zna igrati tvrdo. Ne bih se iznenadio da ne pobjedimo mada nam je forma ekipe dobra.
Ne treba se puno crnjačiti ako se to desi.
Njihova prednost je sto su fino takticki poslozeni i sto su malo manje losa ekipa od ostalih, kvalitetni nisu.SiouxLukavac je napisao/la:Zrinjski filuje Tuzlake, mašta pojedinih da možemo do titule tj. da ih stignemo, teško, jako teško. Daleko su ispred svih. Mi smo svi prosjek, oni su jedino ozbiljna i kvalitetna ekipa, ruku na srce.
Ma **** i drugo mjesto koliko bi volio da trofej dignemo (kup).joker90 je napisao/la:Drugo mjesto ganjati, to je odavno vec cinjenica..
To je već realno, i to mnogo realno i sve su prilike da i budemo drugi ako se kvalitetno pojačamo.joker90 je napisao/la:Drugo mjesto ganjati, to je odavno vec cinjenica..
SiouxLukavac je napisao/la:To je već realno, i to mnogo realno i sve su prilike da i budemo drugi ako se kvalitetno pojačamo.joker90 je napisao/la:Drugo mjesto ganjati, to je odavno vec cinjenica..
A treba sve karte baciti na kup i pokušati uzeti isti.
Drugo mjesto + osvajanje kupa = uspješna sezona.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Ferroviere1987, Tatamata1946 i 51 gost.