Kako mislis ''mi''? KK Sloboda je ugasena, to je novi klub koji je nastao prije par godina. Mada se to samo potrefilo tako, nije previse bitno ali ok ako ti je drago gledati ubjedljivo najvece ime BH kosarke na smetljistu historije kako ti to volis reci. To pokazuje kako si mali covjek i odakle dolazis. Pozdrav.SRSlavinovici je napisao/la:Ne mrzim ja vas, samo kazem da vam zelim sretan put u septicku, bez ikakvog sazaljenja, sutra ili danas, svejedno za vas:) Simpaticno mi je da cemo vas mi ispratitiMortemHz je napisao/la:Ne mrze svi ostale klubove kao sto ti mrzis, ti se time hranis. Popusti normalnu raju i uzivaj u utakmici koja je danas a ne sutra kako si ti naveo.
KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: RE: Re: KK Royal
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: KK Royal
Mi iz Tuzle:) Da, taj klub koji je clan RSD Sloboda Tuzla. Koji je osnovan prije nekoliko godina, a sada vas ispraca, jer sudbina je ****MortemHz je napisao/la:Kako mislis ''mi''? KK Sloboda je ugasena, to je novi klub koji je nastao prije par godina.SRSlavinovici je napisao/la:Ne mrzim ja vas, samo kazem da vam zelim sretan put u septicku, bez ikakvog sazaljenja, sutra ili danas, svejedno za vas:) Simpaticno mi je da cemo vas mi ispratitiMortemHz je napisao/la:Ne mrze svi ostale klubove kao sto ti mrzis, ti se time hranis. Popusti normalnu raju i uzivaj u utakmici koja je danas a ne sutra kako si ti naveo.

PS. Pateticno naknadno editovanje posta te ne spasava sudbine koju ste sami sebi namjenili. Znamo tvoje misljenje sa fudbala, tako da, da, vozdra, potonite. BH telecom je samo vama davao 700 000 KM sponzorstva dok su se Celik i Sloboda gasili. Wilijams imao platu 50 000 mjesecno. Da ne govorim o trenerima koji su imali 12 k eura plate. Sa svim tim ste propali i mene nazivas malim? Kurcilo se tada, sto se sada ne kurci? Valjda svoje nazoves lopovima, pa se izvines drugima sto ste sva sponzorstva drzavnih firmi pokupili, pa onda tek da trazite pateticno sazaljenje. Haha, vozdra

Zadnja izmjena: SRSlavinovici, dana/u 19 nov 2016, 00:47, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.
Re: KK Royal
e cuj mi ...brat navija za klub star 2 godine i govori mi haha
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Kakav idiot.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Zar vas mi necemo sutra ispratiti? Mozda vam pustimo i da pobjeditedelinjo je napisao/la:e cuj mi ...brat navija za klub star 2 godine i govori mi haha

ali ko ste vi ? 

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- SRSlavinovici
- Kontakt:
OKK Sloboda iz Tuzledelinjo je napisao/la:ali ko ste vi ?

a dje taj klub igrao,ima li kakvih trofeja historije ,uputi me laik sam ?SRSlavinovici je napisao/la:OKK Sloboda iz Tuzledelinjo je napisao/la:ali ko ste vi ?A jel znate gdje vi idete?

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Klub je clan RSD Sloboda Tuzla i sutra vam klanja dzenazu, koje jos info trebate? E da, taj klub ima na dvije utakmice vise gledaoca nego vi u sezoni, pa i iz ekonomskih razloga vi ste visakdelinjo je napisao/la:a dje taj klub igrao,ima li kakvih trofeja historije ,uputi me laik sam ?SRSlavinovici je napisao/la:OKK Sloboda iz Tuzledelinjo je napisao/la:ali ko ste vi ?A jel znate gdje vi idete?

[/quote][/quote][/quote][/quote][/quote]
a dje taj klub igrao,ima li kakvih trofeja historije ,uputi me laik sam ?
[/quote]
Klub je clan RSD Sloboda Tuzla i sutra vam klanja dzenazu, koje jos info trebate? E da, taj klub ima na dvije utakmice vise gledaoca nego vi u sezoni, pa i iz ekonomskih razloga vi ste visak
Napravice se i matematika da se spoji tradicija, uskoro cete i vi tu matematiku opravdavati ovdje
[/quote]
ok si ti lik nisi uvlakac imas svoj stav ne ulizujes se,postujem ...ali zasto si pun mrznje ,kompleksa u cemu je fora ???

Klub je clan RSD Sloboda Tuzla i sutra vam klanja dzenazu, koje jos info trebate? E da, taj klub ima na dvije utakmice vise gledaoca nego vi u sezoni, pa i iz ekonomskih razloga vi ste visak

ok si ti lik nisi uvlakac imas svoj stav ne ulizujes se,postujem ...ali zasto si pun mrznje ,kompleksa u cemu je fora ???
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: KK Royal
[/quote][/quote][/quote][/quote]delinjo je napisao/la:

ok si ti lik nisi uvlakac imas svoj stav ne ulizujes se,postujem ...ali zasto si pun mrznje ,kompleksa u cemu je fora ???[/quote]
Osoba koja u raspravi spomene komplekse nije vrijedna diskusije jer time pokazuje koliko je plitka. Vozdra

Moraš biti tokmak, pa nekadašnjem evropskom prvaku i najvećem košarkaškom klubu svoje zemlje željeti propast. To mogu samo Tuzlaci - srbofili i mrzitelji BiH.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: KK Royal
[/quote][/quote][/quote]SRSlavinovici je napisao/la:delinjo je napisao/la:

ok si ti lik nisi uvlakac imas svoj stav ne ulizujes se,postujem ...ali zasto si pun mrznje ,kompleksa u cemu je fora ???[/quote]
Osoba koja u raspravi spomene komplekse nije vrijedna diskusije jer time pokazuje koliko je plitka. Vozdra

pa kompleksas si brate,sto ne priznas ....da ti sarajlije zegaju zene gore,i da se loze na nas

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
a daj ga u mlin buraz da ga sprdamoHigh je napisao/la:Moraš biti tokmak, pa nekadašnjem evropskom prvaku i najvećem košarkaškom klubu svoje zemlje željeti propast. To mogu samo Tuzlaci - srbofili i mrzitelji BiH.

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Vi se trebate zahvaljivati Bogu sto vas iko trpi sa takvim vrijedjanjimaHigh je napisao/la:Moraš biti tokmak, pa nekadašnjem evropskom prvaku i najvećem košarkaškom klubu svoje zemlje željeti propast. To mogu samo Tuzlaci - srbofili i mrzitelji BiH.

- SRSlavinovici
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: KK Royal
[/quote][/quote]delinjo je napisao/la:SRSlavinovici je napisao/la:delinjo je napisao/la:

pa kompleksas si brate,sto ne priznas ....da ti sarajlije zegaju zene gore,i da se loze na nas

Jeftino i malumno vrijedjanje, taman od kompleksasa

- SRSlavinovici
- Kontakt:
Treba ti majmun da bi imali nesto suvislo da mi prigovorite?delinjo je napisao/la:a daj ga u mlin buraz da ga sprdamoHigh je napisao/la:Moraš biti tokmak, pa nekadašnjem evropskom prvaku i najvećem košarkaškom klubu svoje zemlje željeti propast. To mogu samo Tuzlaci - srbofili i mrzitelji BiH.

najvaznije da ti nisi jadanSRSlavinovici je napisao/la:Treba ti majmun da bi imali nesto suvislo da mi prigovorite?delinjo je napisao/la:a daj ga u mlin buraz da ga sprdamoHigh je napisao/la:Moraš biti tokmak, pa nekadašnjem evropskom prvaku i najvećem košarkaškom klubu svoje zemlje željeti propast. To mogu samo Tuzlaci - srbofili i mrzitelji BiH.Jadni ste

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Vas je ta apatija i podređenost u mozak ubila, pa mrzite sve koji su bolji od vas, čak i ako su iz iste države. Bosna je bila na krovu Evrope i sve da se ugasi, dostigla je ono što vi nikad nećete, a sve i da bude tako, od nas biste dobili aplauz i podršku. Civiliziraj se.
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Molim? Nas klub Jedinstvo je bio na krovu Evrope, kao i vas. Zavrsili smo sa kurcenjem. Nego, jesmo li mi cetnici i srbofili? Da li stvarno mislis da nas time vrijedjas? Time samo govoris da si sitna dusa. Namjerno govorim u jednini jer ne zelim da vjerujem da nas svi u sarajevu smatraju cetnicima, kao sto ti smatras sve tuzlake cetnicima i srbofilima. A isti ti cetnici su meni brata i oca ubili, pa se pitam na koju patetiku ti igras? Naravno isprazno vrijedjanje, ispraznog lika, koji navija za klub koji ne postoji od sutra. Zato sutra, vozdra levati, zalite se KonakovicuHigh je napisao/la:Vas je ta apatija i podređenost u mozak ubila, pa mrzite sve koji su bolji od vas, čak i ako su iz iste države. Bosna je bila na krovu Evrope i sve da se ugasi, dostigla je ono što vi nikad nećete, a sve i da bude tako, od nas biste dobili aplauz i podršku. Civiliziraj se.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.