KK Bosna Visit Sarajevo

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

SRSlavinovici
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: KK Royal

Post Postao/la SRSlavinovici » 19 nov 2016, 01:39

delinjo je napisao/la:
SRSlavinovici je napisao/la:
delinjo je napisao/la: a daj ga u mlin buraz da ga sprdamo :D
Treba ti majmun da bi imali nesto suvislo da mi prigovorite? :) Jadni ste :)
najvaznije da ti nisi jadan :D :D :urnebes:
Stvarno, ma daj neku doskocicu, prevali mi, nesto izmisli... Ti ovako odgovaras, stvarno si jadan :) Kao i KKB :)
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.

High

Re: RE: Re: KK Royal

Post Postao/la High » 19 nov 2016, 01:40

High je napisao/la:Vas je ta apatija i podređenost u mozak ubila, pa mrzite sve koji su bolji od vas, čak i ako su iz iste države. Bosna je bila na krovu Evrope i sve da se ugasi, dostigla je ono što vi nikad nećete, a sve i da bude tako, od nas biste dobili aplauz i podršku. Civiliziraj se.
Molim? Nas klub Jedinstvo je bio na krovu Evrope, kao i vas. Zavrsili smo sa kurcenjem. Nego, jesmo li mi cetnici i srbofili? Da li stvarno mislis da nas time vrijedjas? Time samo govoris da si sitna dusa. Namjerno govorim u jednini jer ne zelim da vjerujem da nas svi u sarajevu smatraju cetnicima, kao sto ti smatras sve tuzlake cetnicima i srbofilima. A isti ti cetnici su meni brata i oca ubili, pa se pitam na koju patetiku ti igras? Naravno isprazno vrijedjanje, ispraznog lika, koji navija za klub koji ne postoji od sutra. Zato sutra, vozdra levati, zalite se Konakovicu :)
Jedinstvo je klub svih Bosanaca i Hercegovaca, kao što je i Bosna, ali nijedan taj klub nije tvoj jer takvi poput tebe onanišu na srbofiliju, a pljuju sarajevske klubove koji su, ujedno, najveći klupski simboli BiH.

Lahku noć želim.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

SRSlavinovici
Kontakt:

Post Postao/la SRSlavinovici » 19 nov 2016, 01:46

High je napisao/la:
High je napisao/la:Vas je ta apatija i podređenost u mozak ubila, pa mrzite sve koji su bolji od vas, čak i ako su iz iste države. Bosna je bila na krovu Evrope i sve da se ugasi, dostigla je ono što vi nikad nećete, a sve i da bude tako, od nas biste dobili aplauz i podršku. Civiliziraj se.
Molim? Nas klub Jedinstvo je bio na krovu Evrope, kao i vas. Zavrsili smo sa kurcenjem. Nego, jesmo li mi cetnici i srbofili? Da li stvarno mislis da nas time vrijedjas? Time samo govoris da si sitna dusa. Namjerno govorim u jednini jer ne zelim da vjerujem da nas svi u sarajevu smatraju cetnicima, kao sto ti smatras sve tuzlake cetnicima i srbofilima. A isti ti cetnici su meni brata i oca ubili, pa se pitam na koju patetiku ti igras? Naravno isprazno vrijedjanje, ispraznog lika, koji navija za klub koji ne postoji od sutra. Zato sutra, vozdra levati, zalite se Konakovicu :)
Jedinstvo je klub svih Bosanaca i Hercegovaca, kao što je i Bosna, ali nijedan taj klub nije tvoj jer takvi poput tebe onanišu na srbofiliju, a pljuju sarajevske klubove koji su, ujedno, najveći klupski simboli BiH.

Lahku noć želim.
Cekaj, Jedinstvo je tuzlanski klub, a tvojom logikom i cetnicki. Pa kako moze biti klub svih Bosanaca i Hercegovaca? Jesu li svi Bosanci i Hercegovci cetnici i srbofili, kao i mrzitelji Bosne i Hercegovine? Vidis kako plitka pseudologika nasukana stoji na prudu realnosti :) Idete tamo gdje ste zasluzili, a sudbina se postarala da vas mi ispratimo :) Laku noc :)

delinjo
Kontakt:

Re: KK Royal

Post Postao/la delinjo » 19 nov 2016, 01:52

sta ces bolan ti ispratiti,klub ti nema dva polugodista sastavljenja haha
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

High

Post Postao/la High » 19 nov 2016, 01:53

SRSlavinovici je napisao/la: Cekaj, Jedinstvo je tuzlanski klub, a tvojom logikom i cetnicki. Pa kako moze biti klub svih Bosanaca i Hercegovaca? Jesu li svi Bosanci i Hercegovci cetnici i srbofili, kao i mrzitelji Bosne i Hercegovine? Vidis kako plitka pseudologika nasukana stoji na prudu realnosti :) Idete tamo gdje ste zasluzili, a sudbina se postarala da vas mi ispratimo :) Laku noc :)
Ti klubovi su bh. i i tiču se svih Bosanaca i Hercegovaca, a ne idiota i nitkova poput tebe. Moraš naučiti klasificirati insane na razumne i na vas, neobrazovane i tupave mrzitelje svega što je doista ono što predstavlja državu.

slika

:bih:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

sb1996
Kontakt:

Post Postao/la sb1996 » 19 nov 2016, 08:53

Nadao sam se da ce te nas ako bas neko mora, vi stici u trofejima ali izgleda nista od toga...

Sretno jedinom nasem konkurentu u ovoj drzavi danas! ;)

SRSlavinovici
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: KK Royal

Post Postao/la SRSlavinovici » 19 nov 2016, 09:25

High je napisao/la:
SRSlavinovici je napisao/la: Cekaj, Jedinstvo je tuzlanski klub, a tvojom logikom i cetnicki. Pa kako moze biti klub svih Bosanaca i Hercegovaca? Jesu li svi Bosanci i Hercegovci cetnici i srbofili, kao i mrzitelji Bosne i Hercegovine? Vidis kako plitka pseudologika nasukana stoji na prudu realnosti :) Idete tamo gdje ste zasluzili, a sudbina se postarala da vas mi ispratimo :) Laku noc :)
Ti klubovi su bh. i i tiču se svih Bosanaca i Hercegovaca, a ne idiota i nitkova poput tebe. Moraš naučiti klasificirati insane na razumne i na vas, neobrazovane i tupave mrzitelje svega što je doista ono što predstavlja državu.

slika

:bih:
Mani te pateticne price i vrijedjanja kada vas je pustilo niz vodu, objasnio sam ti da ne pije vode:) Nisi tu pricu o jedinstvu, BiH i tradiciji klubova pricao kada su Čelik i Sloboda propadali, a Bosna cuclala drzavne pare, naveo sam ti primjer ranije. Ne, tada ste se ponasali kao pijani bogati Rusi. Eto, sudbina je prevrtljiva ****, postarala se za vas :) Zato propadnite, a momci u crno crvenim dresovima ce pljeskati na ispracaju :)

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 19 nov 2016, 09:33

Ne, ne, nije on komplexash, on samo legne s KK Bosnom i s tim se budi. Zivi svoj zivot.

SRSlavinovici
Kontakt:

Post Postao/la SRSlavinovici » 19 nov 2016, 09:38

BordoBolesnik je napisao/la:Ne, ne, nije on komplexash, on samo legne s KK Bosnom i s tim se budi. Zivi svoj zivot.
Ne, danas zivim sa KKB, red je da danas sa zasluzenim pijetetom posvetimo vrijeme tom klubu i povucemo vodu za njim :) Od sutra se necu osvrtati na KKB, jer necu imati na sta :)

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 nov 2016, 10:32

High je napisao/la:Moraš biti tokmak, pa nekadašnjem evropskom prvaku i najvećem košarkaškom klubu svoje zemlje željeti propast. To mogu samo Tuzlaci - srbofili i mrzitelji BiH.
Vi se trebate zahvaljivati Bogu sto vas iko trpi sa takvim vrijedjanjima :) Zato cemo vas sutra aplauzom ispratiti u kloaku jer zasluzujete.
A dosao si na nasu temu da iskazes koliko nas mrzis, sta ti onda zasluzujes mali covjece?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 nov 2016, 10:36

sb1996 je napisao/la:Nadao sam se da ce te nas ako bas neko mora, vi stici u trofejima ali izgleda nista od toga...

Sretno jedinom nasem konkurentu u ovoj drzavi danas! ;)
:tokralju: :thumbup:

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 19 nov 2016, 10:49

sb1996 je napisao/la:http://www.klix.ba/sport/kosarka/martin ... -atmosferi

Uf kad ga se sjetim... ;)
Nisam boljeg playmakera nikad uzivo vidio, sta je radio bosni nekoliko utakmica u skenderiji :bow:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 19 nov 2016, 10:51

High je napisao/la:Moraš biti tokmak, pa nekadašnjem evropskom prvaku i najvećem košarkaškom klubu svoje zemlje željeti propast. To mogu samo Tuzlaci - srbofili i mrzitelji BiH.
Ti fakat imaš veeeeeeliki problem sa generaliziranjem. Ako je iko na ovom forumu mrzitelj, onda si to ti. Čim se spomene Tuzla, ti automatski ubacuješ četnike, srbofiliju, bosnofobiju i šta ti ja znam.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 19 nov 2016, 10:56

Martine, Martine, Martinee... :P :thumbup:
1946

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 19 nov 2016, 10:59

BitiSrcemVezan je napisao/la:Martine, Martine, Martinee... :P :thumbup:
Sve prokljucalo, navijanje, spica, lom a Martin trpa li trpa, ludjak!

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 19 nov 2016, 11:09

Znao sam da košarkaški pdf i nije bio nešto aktivan do sad, ali sam mislio da je bar oslobođen upada kloceva i papaka poput ovog iz par postova iznad... Al' biće da sam se prevario
1946

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 19 nov 2016, 11:22

Samo koliko pratim osim nermina skoro nikog nema od inih starih navijaca bosne a prije nas bilo za dva foruma.
Hoce li onaj ars stari doci na utakmicu, gdje ste sad svi hehehe
You are someone else I am still right here

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 nov 2016, 11:32

Kako sada stvari stoje, zanimanje neće biti siromašno jer prodaja karata ide dobro. Dakako, apsolutna je šteta što je posljednjih dana pala mračna sjena na nekada uspješan kolektiv. Istina, puno je pogrešaka prethodnih godina napravljeno od strane tadašnjeg rukovodstva kluba. Neke su baš neoprostive i zaslužuju osudu. No, tim stvarima trebaju se baviti nadležni organi.

badel62
Kontakt:

Post Postao/la badel62 » 19 nov 2016, 12:56

Evo citam sad da su sve karte pustene u prodaju, ja se nadaam da ce nas biti 4-5 hiljada
FK Sarajevo !

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.