Moderator/ica: vlakanje
O cemu ti @musolinomisolino je napisao/la:A ti si mi ko neki građanin,je li ? Pa zbog takvih kao ti ova drzava i ne moze da napreduje. Isto tako sto ti vjerujes i slusas upute političara tvoje nacionalne pripadnosti,tako isto rade oni iz Banja Luke i Mostara.A govorit nekome da je glup ili budala i da ga neko od političara pravi budalom,tako isto i on misli o tebi.To sto mislis da je samo tvoje misljenje pametno je pogresno.harishp je napisao/la:Ma fazon je sto je BIH priznata i kao takva ce opet nakon ''pranja i sranja saveza'' moci gledati i repku i timove u svjetu.
RS je samo dio Bosne i Hercegovine i u slucaju nekih razmirica,odvajanja igrat ce sami sa sobom po selima,iliti mjesnim zajednicama i vukojebinama.
O reprezentaciji ni u ludilu.
Tako ako im pase da Borac opet pici na derbije u Trn,Vojkovice i ostale vukojebine, bujrum.
U biti ovaj scenario bi i volio.Zaiskali ste eto vam ga.
Pa sa traktoristom svercajte i dalje Ronhill i naftu.
Po ovoj zadnjoj rečenici koju si napisao predpostavljam da nemas ni 15 godina.Zato kad odrastes pisi postove na ovom forumu....harishp je napisao/la:O cemu ti @musolinomisolino je napisao/la:A ti si mi ko neki građanin,je li ? Pa zbog takvih kao ti ova drzava i ne moze da napreduje. Isto tako sto ti vjerujes i slusas upute političara tvoje nacionalne pripadnosti,tako isto rade oni iz Banja Luke i Mostara.A govorit nekome da je glup ili budala i da ga neko od političara pravi budalom,tako isto i on misli o tebi.To sto mislis da je samo tvoje misljenje pametno je pogresno.harishp je napisao/la:Ma fazon je sto je BIH priznata i kao takva ce opet nakon ''pranja i sranja saveza'' moci gledati i repku i timove u svjetu.
RS je samo dio Bosne i Hercegovine i u slucaju nekih razmirica,odvajanja igrat ce sami sa sobom po selima,iliti mjesnim zajednicama i vukojebinama.
O reprezentaciji ni u ludilu.
Tako ako im pase da Borac opet pici na derbije u Trn,Vojkovice i ostale vukojebine, bujrum.
U biti ovaj scenario bi i volio.Zaiskali ste eto vam ga.
Pa sa traktoristom svercajte i dalje Ronhill i naftu.![]()
Veze sa vezom ti citiranje mog posta nema.Kakve upute i koga.Vanago su i jedna i druga,samo sto na drugaciji nacin kandisu ali u biti je isto.Jedino sto jedna kontaju da su u pravu, a druga pojma nemaju o cemu se radi.Jer im je razmisljanje strani pojam.
Ko koga slusa,kome vjeruje.Daj tog pingvina nahrani na avataru i ne guslaj bezveze :
Pojasni molim TE:KO SU DEBILI??Mija Borik je napisao/la:? " за &,' $ нас не & " $ " савеза ' то " стварно ? %!!!!![]()
borac_sampion je napisao/la:Samo cu reci HVALA UEFA I FIFA ne pruzenoj prilici.. E sad treba otjerati sve iz saveza i dovesti igrace koji vole BiH i prihvatiti ovo do oktobra
Evo upravo razmisljam da se ubijem,kosu sam davno pocupao radi tvog postacole-ch je napisao/la:Evo upravo sam gledao sport na rtrs-u...Radovi na stadionu su pred kraj. Ima jos koji mokri cvor da se odradi i obelezavanje krecom i to bi bilo to, do neke nove rekonstrukcije. Pohvale za stadionce...svlacionice su do ja*ca.
Ako se ispostuje prvobitni projekat bice to malo, ali, zato mocno sportsko zdanje.
Drago mi je da ce te odigrati revans sa Lozanom i nadam se da ce te proci dalje.
Gledajuci izvestaj o stadionu primetih jednog soma i dve ribe (na suvom) kako reprezentuju pred kamerama, valjda zbog oktobra?!
Ribe 1 i 2 (N.S. i N.R.) se somini (M.D.) smiju nakon izjave: "Da su rs i njegovi klubovi dobili reprezentativan sportski objekat gde ce igrati svoje meceve, jer da su u Sarajevu igrali to bi bilo kao u inostranstvu da igraju."
Malo normalniji medju ludom masom, Riba 1 rece, ali ne dorece zaslugom montazera i rezije na rtrs-u da ce na kraju od tog stadiona svi imati koristi... grad b.luka, rs i piiiiiiiiiiiiiiip, prekid priloga...valjda je mislio/rekao i BiH.
Nadam se da svojim postom i satirom nikoga nisam povredio i uvredio.
Prenos mora da bude, a ne znam da li ce biti.Neprilagodjen je napisao/la:Nazalost,somina nije mnogo ni pogrijesio,jer Slavija je prosle godine igrala na Kosevu dvije izuzetno vazne utakmice pred stotinu gledalaca,ne vjerujem ni da bi Borac imao vecu podrsku u Seheru,ne trebamo se lagati.
Ja licno bih volio da prodju,ali sumnjam,izgorice u takvoj atmosferi.
Ima li prenos?
Sjecas se lijepog gesta Slavije u Euro ligiNeprilagodjen je napisao/la:Nazalost,somina nije mnogo ni pogrijesio,jer Slavija je prosle godine igrala na Kosevu dvije izuzetno vazne utakmice pred stotinu gledalaca,ne vjerujem ni da bi Borac imao vecu podrsku u Seheru,ne trebamo se lagati.
Ja licno bih volio da prodju,ali sumnjam,izgorice u takvoj atmosferi.
Ima li prijenos?
Polupao si loncice,nisam ja Lescole-ch je napisao/la:Vladan85e,
Kosu nisi trebao cupati, opala bi sama, sto zbog briga-sto zbog testosterona (ako ih imas).
A za ono drugo, moj ti je predloga da sacekas da Borac prodje Lozanu, pa trece kolo, pa ne znam ni ja koje i kada se plasira u ligu evrope, uefa i fifa ce vam zalepiti sankcije na nivou nfsbih i eto valjanijeg razloga da se zveknes.
Sta je sa semaforom?
Zahvalise Dodiku...!!!!gavran je napisao/la:Pojasni molim TE:KO SU DEBILI??Mija Borik je napisao/la:? " за &,' $ нас не & " $ " савеза ' то " стварно ? %!!!!![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.