Pod uslovom da nekog dovedu jer Bajro i Rovcanin su za dvije klase gori od PopovicaŠtaIma je napisao/la:hajdeeee lazareeeeee. (on potrči malo) bravooo laza BRAVO uuuu
otjerat podhitno, moje misljenje
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
mislim da ce Đelmić proc kod amara, od brazilaca ne ocekujem potpis.
btw: Đelmić isti van der vaart, naravno izgledom
btw: Đelmić isti van der vaart, naravno izgledom
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
-
Faruk TM´87
- Kontakt:
po mom misljenju rovcanin je igracina da oce...decka je zeznula povreda i to sto ga alkohol slomi...heheJoinUnion je napisao/la:Pod uslovom da nekog dovedu jer Bajro i Rovcanin su za dvije klase gori od PopovicaŠtaIma je napisao/la:hajdeeee lazareeeeee. (on potrči malo) bravooo laza BRAVO uuuu
lazar van nistelrooy 
Slazem se....a dok ga ne dovedemo igrat cemo bez spica, heheheJoinUnion je napisao/la:Pod uslovom da nekog dovedu jer Bajro i Rovcanin su za dvije klase gori od PopovicaŠtaIma je napisao/la: hajdeeee lazareeeeee. (on potrči malo) bravooo laza BRAVO uuuu
otjerat podhitno, moje misljenje![]()
ionako imamo predobar vezni red
P.S. imal sta od onog napadaca iz slavije, rumun, madjar sta je???'
Lijepo je biti Manijak!!!
ako mislis na kutaliju on je gruzijac, i mislim da ne igran napad
Pa boga mi koda da ga ja tjeram da cuga, po mom misljenju nikad od njega igraca imao je perspektivu al pao kurcu za usi vrlo mlad.Faruk TM´87 je napisao/la:po mom misljenju rovcanin je igracina da oce...decka je zeznula povreda i to sto ga alkohol slomi...heheJoinUnion je napisao/la:Pod uslovom da nekog dovedu jer Bajro i Rovcanin su za dvije klase gori od PopovicaŠtaIma je napisao/la:hajdeeee lazareeeeee. (on potrči malo) bravooo laza BRAVO uuuu
kontao sam da je period proba iza nas ali ocigledno nije ,siguran sam da svaki igrac koji dodze na probu je polovnjak i nista vise bio brazilac argentinac afrikanac ili slicno ,ocekivao sam da mozemo dovesti bar 3 igraca da imaju kvalitet iznad bh lige ali tesko ,kako god i dalje ovaj tim ima kvalitet da uzme ligu bh ali onda su tek patnje sto je pokazao hapoel nedavno
Taj ce period uvijek biti ispred svih nas, dok nam je savez takav kakav jeste i dok ne bude privatizacije klubovaCuspajz je napisao/la: kontao sam da je period proba iza nas ali ocigledno nije ,siguran sam da svaki igrac koji dodze na probu je polovnjak i nista vise bio brazilac argentinac afrikanac ili slicno ,ocekivao sam da mozemo dovesti bar 3 igraca da imaju kvalitet iznad bh lige ali tesko ,kako god i dalje ovaj tim ima kvalitet da uzme ligu bh ali onda su tek patnje sto je pokazao hapoel nedavno
Lijepo je biti Manijak!!!
-
Faruk TM´87
- Kontakt:
po mom misljenju rovcanin je igracina da oce...decka je zeznula povreda i to sto ga alkohol slomi...hehe[/quote]
Pa boga mi koda da ga ja tjeram da cuga, po mom misljenju nikad od njega igraca imao je perspektivu al pao kurcu za usi vrlo mlad.[/quote]
to ti kazem slicno mesanovicu...kad ostari kajace se...
Pa boga mi koda da ga ja tjeram da cuga, po mom misljenju nikad od njega igraca imao je perspektivu al pao kurcu za usi vrlo mlad.[/quote]
to ti kazem slicno mesanovicu...kad ostari kajace se...
Treba malo vise forsirat rovcanina, da ga je amar forsirao kao ovog popovica, vjerujem da bi rovcanin bio puno bolji od njega. A vrijeme je da to i pocne ako neko ne dodje...
ma rowa je bolji od lazara puno...ako nista rowa je brz i moze pretrcat il proc igraca a lazar ne moze nistaa..spor,trom nikakaw!
ne mogu da vjerujem da se jos uvijek daka spominje kao dobar napadac...pardon roWa...
vama biciklo ko napravi je erste klasa igrac...
"lijepo" je vidjeti da se "onaj sjever" preselio na jug...krajnje degutantno...
Pljuvanje po svojim sampionima...nemam rijeci!
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
ja nisam reko da je dobar i da je najbolji...al je bolji od lazara...kao sto sam reko makar je brzi i zna proc...sta lazar zna sta?!?!?!?!Seyo_TM je napisao/la:ne mogu da vjerujem da se jos uvijek daka spominje kao dobar napadac...pardon roWa...
Ljudi sta je sa utakmicom protiv jel' ono bi Partizana ?
Od kako je poceo igrati Rovcanin za mene je bio najdrazi igrac i rekao sam odmah da lazar nece moci nista napraviti u LP jer on da gol kada dobije loptu u kaznenom i to 1/5.Zato hocemo daku na kosevu.I hoce li biti korteo
Ma kakvo kosevo, kakvi bakraci, savez nam tone ko titanik...
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Vjerovatno bi Rovcanin u Tel Avivu uzeo loptu na centru, presao sve odbrambene igrace Hapoela i dao go. I tako vise puta ..goldboy je napisao/la:Od kako je poceo igrati Rovcanin za mene je bio najdrazi igrac i rekao sam odmah da lazar nece moci nista napraviti u LP jer on da gol kada dobije loptu u kaznenom i to 1/5.Zato hocemo daku na kosevu.I hoce li biti korteo
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
ne bi uzeo loptu na centru mozda ali bi vjerovatno bolji bio od popovica koji od kako je dosao nista nije pokazao a trebao bi najvise jer se na njemu koplja lome 
Jao strucnjak do strucnjak sve. Jestel vi normalni, pa valjda Amar zna ko je bolji ne igra mu djaba Popovic nego sutite i budite zadovoljni da imamo i njega, sta mislite da nam u vrhu napada igra pijandura koja je svaki drugi dan pijana
Mes Que Un Club
Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer, NazorUso, Rahatlokum, sassari i 134 gosta.