FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
3:3 nadam se da ce ostati tako, i da će i drugi rivali kiksati 

"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
3:3 opaaaa, hajde preokret hahah da bude liga zanimljivija 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Rekao sam vam ja, Zrinjski je ocajna ekipa samo sto su poslozeni.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Pa čekaj, ne gostuju nekom drugoligašu ili raspalom Olimpiku. Zrinjski je odlična ekipa i ima sve što je potrebno da budu najbolja ekipa lige. Za veće domete i iskorak u Evropi (prolazak drugog kola LP ili play off EL) onda su ispod prosjeka. Da smo kojim slučajem na njihovom mjestu i imali rezultate i igru kao oni, ovdje bi konstantno bila priča pišanje po sirotinji, iskorak u Evropi, najbolja poslijeratna ekipa Sarajeva, šetnja ligom itd. Prestanite umanjivati kvalitet.MortemHz je napisao/la:Rekao sam vam ja, Zrinjski je ocajna ekipa samo sto su poslozeni.
Dobro je ovo,pobjeda i prvo mjesto nam bježi 6 bodova,a Zrinski sljedecu igra protiv selje. Bice zanimljivo,samo da mi sutra uzmemo sva tri boda.
FK Sarajevo !
Samo da nam sutra nase dame ne prirede novi sok na Kosevu! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
koe najbolja odbrana lige 

Re: RE: Re: FK Sarajevo
Zato je sreda najgora ikadLakoste je napisao/la:koe najbolja odbrana lige
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
-
- Kontakt:
Pobjeda i 7 bodova imaju prednosti, u ove zadnje dvije utakmice kad bi spustili prenost na 4-5 bodova onda bi se mogli nečemu nadati ako se kvalitetno pojačamo. Nadam se da ćemo mi uzeti u ove 3 utakmice 9 bodova, vjerujem da hoćemo, oni kad bi kiksali u jednoj u ove dvije utakmice to bi bilo idealno po nas i mogli bi se s njima udarati na proljeće ukoliko dobro odradimo prelazni rok. Sutra momci trebaju našu podršku!badel62 je napisao/la:Dobro je ovo,pobjeda i prvo mjesto nam bježi 6 bodova,a Zrinski sljedecu igra protiv selje. Bice zanimljivo,samo da mi sutra uzmemo sva tri boda.
SiouxLukavac je napisao/la:Zrinjski filuje Tuzlake, mašta pojedinih da možemo do titule tj. da ih stignemo, teško, jako teško. Daleko su ispred svih. Mi smo svi prosjek, oni su jedina ozbiljna i kvalitetna ekipa, ruku na srce.

Ozbiljna ekipa koja od vodstva od 0-3 skoro sve bodove prokocka.
Zadnja izmjena: pitic, dana/u 19 nov 2016, 15:07, ukupno mijenjano 1 put.
SRETAN BROJ - 1725
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Imamo poprilicno lagan raspored do zadnjeg kola kada gostujemo Slobodi.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vrijeme ce ti reci onda.SiouxLukavac je napisao/la:Pa čekaj, ne gostuju nekom drugoligašu ili raspalom Olimpiku. Zrinjski je odlična ekipa i ima sve što je potrebno da budu najbolja ekipa lige. Za veće domete i iskorak u Evropi (prolazak drugog kola LP ili play off EL) onda su ispod prosjeka. Da smo kojim slučajem na njihovom mjestu i imali rezultate i igru kao oni, ovdje bi konstantno bila priča pišanje po sirotinji, iskorak u Evropi, najbolja poslijeratna ekipa Sarajeva, šetnja ligom itd. Prestanite umanjivati kvalitet.MortemHz je napisao/la:Rekao sam vam ja, Zrinjski je ocajna ekipa samo sto su poslozeni.

Nema tu dobra losa,cijela liga je bare bare i vise nego ujednacena,jedino se razlika pravi na Celiku i Olimpicu,a ovo ostalo svako svakoga ce mlatnuti u zavisnosti ko je bolje raspolozen taj dan.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Zeinjski ima samo tu srecu da smo mi i kone nikad losiji. Inace kari.na ekipa, ko god tvrdi suprotno veze o fudbalu nema. Pa ljudi vode 3:0 i jedva bod spase, ako to nije dovoljno da shvatite neke stvari ne znam sta je.
Pa nasi se kuci ne bi smjeli vratiti da ovako ispuse vodstvo.
Imaju rezultate jer smo mi ostali cucnuli, al ako im pogledate igru, tanko je to.
Imaju rezultate jer smo mi ostali cucnuli, al ako im pogledate igru, tanko je to.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- ThrillerHz
- Kontakt:
S obzirom da je tema FK Sarajevo, previse se rijec "Zrinjski" koristi. Svi koji svrsavju na svinjski nek ga odu izdrkat u wcu. Nikakva ekipa su, sto su i dokazali, a titulu ce osvojiti onaj ko bude najbolji u drugom dijelu, tj u ligi za prvaka kada svaka utakmica bude derby. Zovite me ludim ili kako god, ali Sarajevo ce ovo sezone da uzme titulu!
1946~
Oni ce uzeti tri titule u cetri godine. A mi?pasica je napisao/la:Zeinjski ima samo tu srecu da smo mi i kone nikad losiji. Inace kari.na ekipa, ko god tvrdi suprotno veze o fudbalu nema. Pa ljudi vode 3:0 i jedva bod spase, ako to nije dovoljno da shvatite neke stvari ne znam sta je.
Pritom, oni nisu prodali klub hostapleru da bi te rezultate ostvarili.
Moze ih se ne voliti, ali kapa dole za sve sto rade.
E cuj Benjamin Colic da se seta ligom sa Zrinjskim ocam. Eto kolko smo ustvari mi losi
Gesendet von meinem ALE-L21 mit Tapatalk
Gesendet von meinem ALE-L21 mit Tapatalk
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
Jel tebi promaklo u tom postu sto si citirao da smo mi losi?Evander je napisao/la:Oni ce uzeti tri titule u cetri godine. A mi?pasica je napisao/la:Zeinjski ima samo tu srecu da smo mi i kone nikad losiji. Inace kari.na ekipa, ko god tvrdi suprotno veze o fudbalu nema. Pa ljudi vode 3:0 i jedva bod spase, ako to nije dovoljno da shvatite neke stvari ne znam sta je.
Pritom, oni nisu prodali klub hostapleru da bi te rezultate ostvarili.
Moze ih se ne voliti, ali kapa dole za sve sto rade.
Procitaj post ponovo, mozda ga i razumijes, nemoj biti kao pokvarena ploca. Za sta im svaka cast? Svaka im cast sto su najmanje losi medju losim.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
pasica je napisao/la:Zeinjski ima samo tu srecu da smo mi i kone nikad losiji. Inace kari.na ekipa, ko god tvrdi suprotno veze o fudbalu nema. Pa ljudi vode 3:0 i jedva bod spase, ako to nije dovoljno da shvatite neke stvari ne znam sta je.

Trenutno korisnika/ca: mosarajvosa83, ubipara i 52 gosta.