I Bilbiju i Barica i Todorovica i Krpica i Kojasevica i Velkoskog .....NIKO NAMA NE VALJA.High je napisao/la:Dođi, Meho, da te opet otjeramo! Vratite nam i otjerane: Tatomirovića, Stojčeva, Puzigaću i ostale, da ih opet otjeramo!
.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
I Bilbiju i Barica i Todorovica i Krpica i Kojasevica i Velkoskog .....NIKO NAMA NE VALJA.High je napisao/la:Dođi, Meho, da te opet otjeramo! Vratite nam i otjerane: Tatomirovića, Stojčeva, Puzigaću i ostale, da ih opet otjeramo!
Lakoste je napisao/la:koe najbolja odbrana lige
Teba ove 3 utakmice pobjediti, razlika se smanjuje.ThrillerHz je napisao/la:S obzirom da je tema FK Sarajevo, previse se rijec "Zrinjski" koristi. Svi koji svrsavju na svinjski nek ga odu izdrkat u wcu. Nikakva ekipa su, sto su i dokazali, a titulu ce osvojiti onaj ko bude najbolji u drugom dijelu, tj u ligi za prvaka kada svaka utakmica bude derby. Zovite me ludim ili kako god, ali Sarajevo ce ovo sezone da uzme titulu!
Nećete vjerovati, ali moram malo da branim Evandera.pasica je napisao/la:Jel tebi promaklo u tom postu sto si citirao da smo mi losi?Evander je napisao/la:Oni ce uzeti tri titule u cetri godine. A mi?pasica je napisao/la:Zeinjski ima samo tu srecu da smo mi i kone nikad losiji. Inace kari.na ekipa, ko god tvrdi suprotno veze o fudbalu nema. Pa ljudi vode 3:0 i jedva bod spase, ako to nije dovoljno da shvatite neke stvari ne znam sta je.
Pa nasi se kuci ne bi smjeli vratiti da ovako ispuse vodstvo.
Imaju rezultate jer smo mi ostali cucnuli, al ako im pogledate igru, tanko je to.
Pritom, oni nisu prodali klub hostapleru da bi te rezultate ostvarili.
Moze ih se ne voliti, ali kapa dole za sve sto rade.
Procitaj post ponovo, mozda ga i razumijes, nemoj biti kao pokvarena ploca. Za sta im svaka cast? Svaka im cast sto su najmanje losi medju losim.
Ma 12 bodova, ja upisao jos 3 boda. Demolirat cemo Viteza na proljecenukleusmember je napisao/la:jao što upisasmo hladno 9 bodova,pitarski ono naše,znači biće psihe sutra[WINKING FACE]
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Misliš?Locust je napisao/la: Nisu oni uopšte tako loši. Manje para troše od nas i gurbeta, a imaju puno bolje rezultate. Nivo konkurencije je apsolutno nebitan kada pričamo o istoj ligi.
Ne mislim da igraju za siću ali im je budžet sigurno 20 - 30% manji, pa tako vjerovatno i plate.hilmo je napisao/la:Misliš?Locust je napisao/la: Nisu oni uopšte tako loši. Manje para troše od nas i gurbeta, a imaju puno bolje rezultate. Nivo konkurencije je apsolutno nebitan kada pričamo o istoj ligi.
Koliko se priča o našim izdacima za igrače reklo bi se da kod drugih igraju za sići, jes al malo sutra. To što su ti klubovi manje interesantni sarajevskim, najjačim, medijima i što mediji sa hr ili sr predzankom više orijentisani ka Zg i Bg, ne znači da Todorović igra za 1000 KM ili Bilbija za 2000, jer se ne piše o tome. Imaju oni istu platu kao i u FK Sarajevo, ako ne i veću.
Nabroj mi nasa tri spica u ovom trenutku za sutra ?Sarajlijica1946 je napisao/la:Volio bih da proba nesto sa 3-4-3 opasna formacija pravo
Smajlagic.Hadzic.KlaricThrillerHz je napisao/la:Nabroj mi nasa tri spica u ovom trenutku za sutra ?Sarajlijica1946 je napisao/la:Volio bih da proba nesto sa 3-4-3 opasna formacija pravo
Ko od njih uopste treninra s prvim timom, a tek da je bio uopste u kombinacijama za klupu? Svi bi mi volili da se mladima sansa pruzi, ali realnost je drukcija...Primorac je napisao/la:Smajlagic.Hadzic.KlaricThrillerHz je napisao/la:Nabroj mi nasa tri spica u ovom trenutku za sutra ?Sarajlijica1946 je napisao/la:Volio bih da proba nesto sa 3-4-3 opasna formacija pravo
Niko ne igra sa tri spica, nabact krila, Duljevica, Crnkica nek se rotiraju ako oni sta urade dobit cemo. Ovo ostalo je katastrofa, kad se sjetim veznog reda pojavi mi se neka rupa u glaviThrillerHz je napisao/la:Nabroj mi nasa tri spica u ovom trenutku za sutra ?Sarajlijica1946 je napisao/la:Volio bih da proba nesto sa 3-4-3 opasna formacija pravo