FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 18 jul 2010, 19:19

Valjda ce biti neka na kosevu prije sezone

HORDAS_1987
Kontakt:

Post Postao/la HORDAS_1987 » 18 jul 2010, 19:33

Miky hajde vidi na fksinfo imal kakvih info sa tekme nemam pristupa forumu a zivo me zanima.
SVI KO JEDAN NAVIJAMO! NEMA VELIKE NI MALE UTAKMICE!HZ87 BASCARSIJA...

jordan 23
Kontakt:

Post Postao/la jordan 23 » 18 jul 2010, 20:16

theprodigy je napisao/la:daj ba koji vam je..mi smo braca i sestre( mislim na zlatu haha).. nema potrebe za svadjom
sta ste vi neke vehabije,nemoj te ba proglasice vas teroristickom navijackom skupinom.
VOLIM TE ŽELJO

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 18 jul 2010, 21:17

sekac je napisao/la:
HORDAS_1987 je napisao/la:Sta je ovo gdje ste braco imal ikog?
gdje ču biti brate tu sam pratim šta se dešava sa ovim savezom koliko i kako ćemo biti sankcionisani ima li nade da moje -naše Sarajevokonaćno krenulo pravim putem zaigra normalno u ligi BH da nema nekih s.anja.Čekam šta će se desiti i to isto iščekuju svi navijači kako Sarajeva tako i ostalih klubova ali ima i šaka jadova nacionalističkih koji bi bili presretni da se ugasi i savez i repka i liga i da ne možemo nigdje u Europu.Ja sam prvi za smjenu saveza ali nek **** bar nešto urade za fudbal u BH jer ipak su tu milione pokrali i oprali tj.nek potpišu a onda referendum pa noga mili moji a ne pouništavati sve i ići voždu i Bevandi na volju!
Sekac prvo iskren pozdrav,i ja mislim da nam se lose pise svima.To sto klubovi mogu biti suspendovani manji je problem ali unistice reprezentaciju.Sve je ovo pilitacka igra i negireanje drzave BiH zna se od koga.Nijedna selikcija nece moci igrati,zasto onda da klubovi ulazu ili djeca da treniraju(nece biti nikakvog motiva).
A onima sto ruse BiH mogu ga lagano P...... nikada je nece srusiti na njihovu zalost.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 18 jul 2010, 21:18

1-1 zavrsili sa Velezom, Dzakmic sutirao lopta se odbila od nekog njihovog igraca i gol za 1-0,Velez izjednacio golom Durakovica
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

hordeezla
Kontakt:

Post Postao/la hordeezla » 18 jul 2010, 21:21

Ima li kakvih slika sa utakmice zna li ko?

endem_
Kontakt:

Post Postao/la endem_ » 18 jul 2010, 23:48

Velez imao 2 kolosalne prilike na pocetku, tako sam negdje procito...torlak ozbiljnije povrijedio skaljica, u pitanju je ruka...DZakmic ga zabio...cini se da nam treba napadac jer je velez igrao sa dosta mladjih igraca ne znam nas sastav...
Pazza Inter Amala

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 19 jul 2010, 01:55

U prvom poluvremenu je Velez bio bolji Dzakmic dao gol sa oko 20 metara nakon sto se lopta odbila od igraca Veleza, za nas mali Durakovic izjednacio nakon sto je prije toga usao umjesto Ar.Skaljica kojem je Torlak slomio ruku :( U drugom Sarajevo bolje ali smo imali po jednu priliku i mi i vi. Sve u svemu prava pripremna utakmica i realan nerjesen rezultat iako Velez igra sa jako pomladjenom ekipom i sa nekoliko novih igraca koji nisu igrali u PL.

kole78
Kontakt:

Post Postao/la kole78 » 19 jul 2010, 11:52

Sve ćemo vidjeti kada počne prvenstvo, dosta mi je više tih pripremnih utakmica koje ne pokazuju ama baš ništa jer u ovom našem takmičenju to je najmanje važno da bi se osvajali bodovi na strani. Kažem na strani jer to je bitno, **** ekipu i igrače ako će kao **** igrati na strani a kući dobjati utakmice i ako će nas krasti kao u Mostaru prošle sezone.
SVE ĆEMO VIDJETI KADA POČNE.

Long live the F.K. Sarajevo

Srce_Tebi
Kontakt:

Post Postao/la Srce_Tebi » 19 jul 2010, 11:53

kole78 je napisao/la:Sve ćemo vidjeti kada počne prvenstvo, dosta mi je više tih pripremnih utakmica koje ne pokazuju ama baš ništa jer u ovom našem takmičenju to je najmanje važno da bi se osvajali bodovi na strani. Kažem na strani jer to je bitno, ****š ekipu i igrače ako će kao **** igrati na strani a kući dobjati utakmice i ako će nas krasti kao u Mostaru prošle sezone.

**** prvenstvo koje nema cilja !!!!
ZA JEDAN GRAD, ZA JEDAN KLUB

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 19 jul 2010, 11:56

kole78 je napisao/la:Sve ćemo vidjeti kada počne prvenstvo, dosta mi je više tih pripremnih utakmica koje ne pokazuju ama baš ništa jer u ovom našem takmičenju to je najmanje važno da bi se osvajali bodovi na strani. Kažem na strani jer to je bitno, ****š ekipu i igrače ako će kao **** igrati na strani a kući dobjati utakmice i ako će nas krasti kao u Mostaru prošle sezone.

Ako pocne,sada je najbitnije zavrsiti bitku sa g.ovnima iz saveza :evil:
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 19 jul 2010, 13:18

ooo hairlija ti se vratio aa kako bi ?

Momci imacemo strasnu ekipu Mirko mi jucer govori atmosfera odlicna, blekic je dobar , imaju odlicne uslove ... uglavnom sve je dobro samo ih malo hebe vrucina gore

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 19 jul 2010, 13:20

Samo F.K.S !! je napisao/la:ooo hairlija ti se vratio aa kako bi ?

Momci imacemo strasnu ekipu Mirko mi jucer govori atmosfera odlicna, blekic je dobar , imaju odlicne uslove ... uglavnom sve je dobro samo ih malo hebe vrucina gore
Ma nigdje ko u Bosni,mene brine sad ovo sa savezom,jer moze se desiti da sve ovo sto smo uradili padne u vodu
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 19 jul 2010, 17:24

Cuo sam i ja da se radi "robovski" na pripremana i da se bas nabija snaga,sto je super. Al' opet mislim da nam fali jos jedan klasicni spic igrac,sve druge pozicije su pokrivene fino,ali spic.... :|

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 19 jul 2010, 17:29

-A- je napisao/la:

Cuo sam i ja da se radi "robovski" na pripremana i da se bas nabija snaga,sto je super. Al' opet mislim da nam fali jos jedan klasicni spic igrac,sve druge pozicije su pokrivene fino,ali spic.... :|

Sta je sa Berberovicem i Muharemovicem ,ima li sta od njih i jesu li klub nasli?

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 19 jul 2010, 17:51

i dzemo i lede su slobodni igraci..ali smo mi uglavnom pokriveni na tim pozicijama a i tesko bi ih mogli platit...tako da....

uglavnom kao i vecina..mislim da nam treba jedan dobar spic..centarfor...i to bi bilo to...ne treba vise pojacanja..samo dobar spic
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 19 jul 2010, 17:59

Džemo je bio na korak od potpisa sa Litexom, ali se nesto iskomplikovalo i neznam je li potpisao, dok je Lede za sada slobodan ! :D
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

{Horde ZL@}1987
Kontakt:

Post Postao/la {Horde ZL@}1987 » 19 jul 2010, 18:30

pa dzemo i lede mogu igrati sredinu komotno ;) ;)

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 19 jul 2010, 18:31

Od njih dvojice Lede nam je puno blizi,imao je povredu i pauzirao je jedan period,sada je bez kluba. Tako da se ne zna jos nista. Za Dzemicu ne vjerujem da ce se vratiti,barem ne jos,mada je jako dobar sa Mirzom ,ali nema veze kada ce vrlo vjerovatno naci strani angazman.

A izgleda da je H Handzic otisao sa priprema kluba,ne znam pod kojim okolnostima,ali ga nije bilo dole.

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 19 jul 2010, 18:33

-A- je napisao/la:Od njih dvojice Lede nam je puno blizi,imao je povredu i pauzirao je jedan period,sada je bez kluba. Tako da se ne zna jos nista. Za Dzemicu ne vjerujem da ce se vratiti,barem ne jos,mada je jako dobar sa Mirzom ,ali nema veze kada ce vrlo vjerovatno naci strani angazman.

A izgleda da je H Handzic otisao sa priprema kluba,ne znam pod kojim okolnostima,ali ga nije bilo dole.
Nije ni isao na pripreme,on vise nije igrac FK Sarajevo :!:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”