FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
sta ste vi neke vehabije,nemoj te ba proglasice vas teroristickom navijackom skupinom.theprodigy je napisao/la:daj ba koji vam je..mi smo braca i sestre( mislim na zlatu haha).. nema potrebe za svadjom
Sekac prvo iskren pozdrav,i ja mislim da nam se lose pise svima.To sto klubovi mogu biti suspendovani manji je problem ali unistice reprezentaciju.Sve je ovo pilitacka igra i negireanje drzave BiH zna se od koga.Nijedna selikcija nece moci igrati,zasto onda da klubovi ulazu ili djeca da treniraju(nece biti nikakvog motiva).sekac je napisao/la:gdje ču biti brate tu sam pratim šta se dešava sa ovim savezom koliko i kako ćemo biti sankcionisani ima li nade da moje -naše Sarajevokonaćno krenulo pravim putem zaigra normalno u ligi BH da nema nekih s.anja.Čekam šta će se desiti i to isto iščekuju svi navijači kako Sarajeva tako i ostalih klubova ali ima i šaka jadova nacionalističkih koji bi bili presretni da se ugasi i savez i repka i liga i da ne možemo nigdje u Europu.Ja sam prvi za smjenu saveza ali nek **** bar nešto urade za fudbal u BH jer ipak su tu milione pokrali i oprali tj.nek potpišu a onda referendum pa noga mili moji a ne pouništavati sve i ići voždu i Bevandi na volju!HORDAS_1987 je napisao/la:Sta je ovo gdje ste braco imal ikog?
A onima sto ruse BiH mogu ga lagano P...... nikada je nece srusiti na njihovu zalost.
življenja i ponašanja.

SVE ĆEMO VIDJETI KADA POČNE.
Long live the F.K. Sarajevo
kole78 je napisao/la:Sve ćemo vidjeti kada počne prvenstvo, dosta mi je više tih pripremnih utakmica koje ne pokazuju ama baš ništa jer u ovom našem takmičenju to je najmanje važno da bi se osvajali bodovi na strani. Kažem na strani jer to je bitno, ****š ekipu i igrače ako će kao **** igrati na strani a kući dobjati utakmice i ako će nas krasti kao u Mostaru prošle sezone.
**** prvenstvo koje nema cilja !!!!
Ako pocne,sada je najbitnije zavrsiti bitku sa g.ovnima iz savezakole78 je napisao/la:Sve ćemo vidjeti kada počne prvenstvo, dosta mi je više tih pripremnih utakmica koje ne pokazuju ama baš ništa jer u ovom našem takmičenju to je najmanje važno da bi se osvajali bodovi na strani. Kažem na strani jer to je bitno, ****š ekipu i igrače ako će kao **** igrati na strani a kući dobjati utakmice i ako će nas krasti kao u Mostaru prošle sezone.

Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

-
- Kontakt:
Momci imacemo strasnu ekipu Mirko mi jucer govori atmosfera odlicna, blekic je dobar , imaju odlicne uslove ... uglavnom sve je dobro samo ih malo hebe vrucina gore
Ma nigdje ko u Bosni,mene brine sad ovo sa savezom,jer moze se desiti da sve ovo sto smo uradili padne u voduSamo F.K.S !! je napisao/la:ooo hairlija ti se vratio aa kako bi ?
Momci imacemo strasnu ekipu Mirko mi jucer govori atmosfera odlicna, blekic je dobar , imaju odlicne uslove ... uglavnom sve je dobro samo ih malo hebe vrucina gore
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

Cuo sam i ja da se radi "robovski" na pripremana i da se bas nabija snaga,sto je super. Al' opet mislim da nam fali jos jedan klasicni spic igrac,sve druge pozicije su pokrivene fino,ali spic....Samo F.K.S !! je napisao/la:ooo hairlija ti se vratio aa kako bi ?

-A- je napisao/la:Cuo sam i ja da se radi "robovski" na pripremana i da se bas nabija snaga,sto je super. Al' opet mislim da nam fali jos jedan klasicni spic igrac,sve druge pozicije su pokrivene fino,ali spic....Samo F.K.S !! je napisao/la:ooo hairlija ti se vratio aa kako bi ?
Sta je sa Berberovicem i Muharemovicem ,ima li sta od njih i jesu li klub nasli?
- sarajlija89
- Kontakt:
uglavnom kao i vecina..mislim da nam treba jedan dobar spic..centarfor...i to bi bilo to...ne treba vise pojacanja..samo dobar spic
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
- Kontakt:

A izgleda da je H Handzic otisao sa priprema kluba,ne znam pod kojim okolnostima,ali ga nije bilo dole.
Nije ni isao na pripreme,on vise nije igrac FK Sarajevo-A- je napisao/la:Od njih dvojice Lede nam je puno blizi,imao je povredu i pauzirao je jedan period,sada je bez kluba. Tako da se ne zna jos nista. Za Dzemicu ne vjerujem da ce se vratiti,barem ne jos,mada je jako dobar sa Mirzom ,ali nema veze kada ce vrlo vjerovatno naci strani angazman.
A izgleda da je H Handzic otisao sa priprema kluba,ne znam pod kojim okolnostima,ali ga nije bilo dole.

Trenutno korisnika/ca: admir1946, Ahrefs [Bot], almaron, Amidzaa, Beli98, bordobijeli, Bosniacum Lilium, bvsic, Cautinho, Dadox, Dave, EastMadness, Edo1922, galia95, Gomis99, Haksss, Hamagara, HordasFks, hotonjskimaher, HZbec, Jadnimi, JavierBosnia, johntravolta123, jurisicduska, Kaunas, Lecler, ledesma, leo1946, Lokomotifa, macahz, MaroonBjelave, mire971, MokraKifla, nebeskasila, numanumaye23, Oerde, Posejdon, Proximic, r3m1, Rajvosa4ever, Rodman, ronaldo99, samoFKS, sekac, strahmeipomisliti, supervizor, Taree, Tracy3McGrady, tutankamon1905, Velaxsa, Zevs i 445 gostiju.