Bundesliga
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Re: Bundesliga
Mogla bi biti zanimljiva liga ove sezone, Carlo unazadio Bayern
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
-
- Kontakt:
a oni tjerali gvardiolu pa lik je za prevaru ancelotia izmislio posao
Poslano sa mog SM-A310F koristeći Tapatalk
Poslano sa mog SM-A310F koristeći Tapatalk
-
- Kontakt:
pa ovaj riberi nije za fudbala vise lik ne zna lopte primiti
kakav antinogomet ove godine a za sve je zasluzan anceloti
kakav antinogomet ove godine a za sve je zasluzan anceloti
Bravo BvB

Napokon bundesliga da bude zanimljiva. Bayern definitivno daleko od zeljenog nivoa, Carlo zasad potvrduje da je precijenjen trener. No, glavno od Baye bi se trebalo vidjeti u CL.

Napokon bundesliga da bude zanimljiva. Bayern definitivno daleko od zeljenog nivoa, Carlo zasad potvrduje da je precijenjen trener. No, glavno od Baye bi se trebalo vidjeti u CL.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
- Konigsblau
- Kontakt:
A kad se sjetim kakve su ovdje svađe bile kad je onaj forumaš izjavio da je Pep bolji od Karla. Pep došao na gotovo i sl. Volite samo što imate tako da vam je opet Karlo bolji.
Wir leben dich Schalke 04!
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Carlo Ancelotti ne zna igrati i osvajati lige. On ima samo 3 lige u svojoj karijeri i to jednu s nikad jačim Milanom, jednu u Chelseu i jednu u jakom PSG-u bez konkurencije.
LeBron James
-
- Kontakt:
Koji amateri vode mrtvi Wob.
Ja ne znam jel oni misle dovoditi ozbiljnog trenera, ali svakako bi bilo pozeljno da razmisle o tome.
Ratten ima i dosta srece - Hakan sjebe penal, a onda Leno popusi lenovski. Ako vec mi ne budemo prvaci, navijam za Ratten, cisto jer ih se previse pljuje.
Koln se i dalje ne da, a Antonije Skromni ne staje trpati.
Za ligu je super da nema vise Pepa. Iako treba reci da ni Bayern nije vise tako jak.

Ratten ima i dosta srece - Hakan sjebe penal, a onda Leno popusi lenovski. Ako vec mi ne budemo prvaci, navijam za Ratten, cisto jer ih se previse pljuje.
Koln se i dalje ne da, a Antonije Skromni ne staje trpati.
Za ligu je super da nema vise Pepa. Iako treba reci da ni Bayern nije vise tako jak.
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
Pepun je najbolji trener na svijetu i oko toga ne bi trebalo biti dileme. Bio je to dok je radio u Bayernu, a i sada je. Nije slučajno bilo to što je Bayern po svaku cijenu htio njegov ostanak. Imao je jednu i pol grešku i to ga je omrzilo u Bayernu od strane navijača da je išlo dotle da je kriv za sve situacije u i oko kluba, da otpušta radnike, da je kriv za povrede, teren...Konigsblau je napisao/la:A kad se sjetim kakve su ovdje svađe bile kad je onaj forumaš izjavio da je Pep bolji od Karla. Pep došao na gotovo i sl. Volite samo što imate tako da vam je opet Karlo bolji.
Čovjek je od poluraspadnute ekipe, bez glavnih igrača njegovog sistema - krila, prodatog Kroosa, poluraspadnutog Thiaga, penzionere Alonsa i Lahma i uvaljenog, mrtvog, Gotzea - napravio ekipu koja je igrala najbolji i najefikasniji fudbal u historiji Bayerna. To će svi posvjedočiti koji su bliski sa Bayernom. Vidimo šta je napravio od samog Mullera, prošle godine je gurao do 20 golova i 10 asistencija, a sad ne može potrefiti loptu.
Umjesto da navijači Bayerna čvrsto uza se drže takav dragulj fudbala i da se hvale njime, uzimajući sve okolsnosti, na osnovu posla koji je uradio oni su toliko razmaženi da sad (po drugim forumima i komentarima sa drugih mjesta) traže odlazak i Carla ako ne bude prvi u grupi LP i ako ne odigra dobro protiv Levera i RBL. I šta traže, traže, fakin, nekog Švabu da im bude trener. Osim Kloppa i TT, koji su zauzeti, takvo insistiranje je pucanje samom sebi u koljeno.
Ne treba brzati sa zaključcima, odigrana je tek trećina lige, a CL još nije pravo ni počela. Na kraju se mrtvi broje.
Bravo za Tuchelovu mladež. Samo neka nastave dizati formu i neka ne naprave neki glupi kiks već sljedećeg kola.
Greška, pogrešna tema, ali nema veze.
Bayern treba da ima tim i igrače koji je fleksibilan, koji može mijenjati više sistema i da se tako suportstavi svojim protivnicima. TT ima takav tim i ima mogućnost da postavi formaciju koja mu odgovara u datom trenutku (to je i Pep imao pa je iz tog razloga lahko dobijao u BL). Sinoć je postavio 4-5-1 sa modifikacijama po potrebi i tako je nadjačao naš vezni red i lahko radio presing. Sutra će postaviti 3-4-3, pa 3-5-2... Mi imamo jedan osnovni 4-3-3 i po potrebi se prešaltamo nekad na 4-4-2, i što je zanimljivo budemo bolji uvijek kad to uradimo jer tada dobijemo Mullera (znači igrača više u odnosu na prethodnu postavku) i dobijemo prisutnost u sredini. Ako hoćemo Mullera onda ili ćemo igrati 4-4-1-1 ili 3-5-2, dok onu opciju 4-2-3-1 sa Javijem ne vidim nikako kao opciju jer na krilo Muller ne može i ako ode iza napadača pitanje je ko će biti kreator i organizator napada.
Bayern treba da ima tim i igrače koji je fleksibilan, koji može mijenjati više sistema i da se tako suportstavi svojim protivnicima. TT ima takav tim i ima mogućnost da postavi formaciju koja mu odgovara u datom trenutku (to je i Pep imao pa je iz tog razloga lahko dobijao u BL). Sinoć je postavio 4-5-1 sa modifikacijama po potrebi i tako je nadjačao naš vezni red i lahko radio presing. Sutra će postaviti 3-4-3, pa 3-5-2... Mi imamo jedan osnovni 4-3-3 i po potrebi se prešaltamo nekad na 4-4-2, i što je zanimljivo budemo bolji uvijek kad to uradimo jer tada dobijemo Mullera (znači igrača više u odnosu na prethodnu postavku) i dobijemo prisutnost u sredini. Ako hoćemo Mullera onda ili ćemo igrati 4-4-1-1 ili 3-5-2, dok onu opciju 4-2-3-1 sa Javijem ne vidim nikako kao opciju jer na krilo Muller ne može i ako ode iza napadača pitanje je ko će biti kreator i organizator napada.
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Ajde napokon je liga zanimljiva i da se baciti oko na tabelu. Dosadila je dominacija Bavaraca i Bogu i narodu, a i bilo je za ocekivati blagi pad ove sezone s obzirom na sve okolnosti. Ne volim RB klubove ali Leipzig je pravi hit za sad. Ipak mislim da nece biti slucaj kao sa Leicesterom u EPL ali bi mogli u top 4 na kraju gdje vidim BvB Bayern i Leverkusen. Dobrih tekmi sam pogledao do sad ove sezone u Bundeski i bit ce svega do kraja jos.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Pa moze li jednom u zivotu da odigrate normalno 

Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Koliko nesreće, a u isto vrijeme i sreće ovaj Leverkusen ima 
Neka pobjede Monaca u posljednjem kolu i to je to.

- samo_lijevo
- Kontakt:
Moze li Bayer proci veceras ako Monaco uzme sirotinju sa otoka? Sta se gleda u Ligi sampiona, je li medjusobni duel?Neutral je napisao/la:Koliko nesreće, a u isto vrijeme i sreće ovaj Leverkusen ima
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Medusobni duel.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Ako Monaco uzme, Leverkusen prolazi...samo_lijevo je napisao/la:
Moze li Bayer proci veceras ako Monaco uzme sirotinju sa otoka? Sta se gleda u Ligi sampiona, je li medjusobni duel?
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
-
- Kontakt:
Vize prosao. Steta sto su usrali skoro svaku utakmicu koju su remizirali jer su mogli biti lezerno prvi.
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
Nakon prošlog kola Bundesliga bila prva sa 2 predstavnika u osmini, a evo nakon ovog kola opet prvi sa 3 predstavnika.
Leverkusen ne znam ni ja kako da opišem ovaj prolaz kolo prije kraja, nije ni da su bili nešto loši, jednostavno svaku utakmicu su odigrali u egalu,
svih 5 bili 50-50 sa protivnikom.
Dortmund dosta lako, ubjedljivo, a ono što je zanimljivo ove sezone jeste da dođe skoro svejedno jesi li prvi ili drugi u grupi,
samo ostaje na Bayernu i Dortmundu da Leverkusenu olakšaju, završe prvi u grupama, te tako ovi izbjegnu Reala i Atletica.
S obzirom da će i prva Borusija u Evropa ligu vjerovatno, ovu sezonu u LP možemo okarakterisati kao dosta uspješnom, odličnom, što se tiče grupne faze.
Mislim da sva 3 tima imaju jake šanse da odu još dalje, protiv bayera od koga se očekuje da digne formu do proljeća, samo rijetki mogu očekivati da prođu bez batina.
Stvarno su najprgavija ekipa Evrope, nadyebali su Atlete.
Leverkusen ne znam ni ja kako da opišem ovaj prolaz kolo prije kraja, nije ni da su bili nešto loši, jednostavno svaku utakmicu su odigrali u egalu,
svih 5 bili 50-50 sa protivnikom.
Dortmund dosta lako, ubjedljivo, a ono što je zanimljivo ove sezone jeste da dođe skoro svejedno jesi li prvi ili drugi u grupi,
samo ostaje na Bayernu i Dortmundu da Leverkusenu olakšaju, završe prvi u grupama, te tako ovi izbjegnu Reala i Atletica.

S obzirom da će i prva Borusija u Evropa ligu vjerovatno, ovu sezonu u LP možemo okarakterisati kao dosta uspješnom, odličnom, što se tiče grupne faze.
Mislim da sva 3 tima imaju jake šanse da odu još dalje, protiv bayera od koga se očekuje da digne formu do proljeća, samo rijetki mogu očekivati da prođu bez batina.

Stvarno su najprgavija ekipa Evrope, nadyebali su Atlete.

- Konigsblau
- Kontakt:
A Balavci? Mislim da je došlo vrijeme da se ozbiljno pozabavite svom klubu, a ne drugim klubovima "koji ne mogu kako treba predstavljati Bundesligu". Možda smaram, al' koliko ste srali po Pepu hahaha.
Wir leben dich Schalke 04!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.