On ili Sven na tu poziciju, ostalo je valjda jasno.Goalgetter je napisao/la:Zato mozda pokusati na poluspicu sa njim?Sabinho je napisao/la:Asistencija, svaki centarsut veceras mu je bio dobar. Mene brine njegova "brzina", dvije situacije u kojima bi se vjerujem Hajrovic i Visca vec nasli pred golmanom, on je zaustavio loptu i vratio nazad jer je vidio da ce ga stoper prestici.Izo desno, Lulic lijevo.
Danijel Milićević
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Danijel Milićević
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- Goalgetter
- Kontakt:
Vidjecemo ima li Mesa obraza.Sabinho je napisao/la:On ili Sven na tu poziciju, ostalo je valjda jasno.Goalgetter je napisao/la:Zato mozda pokusati na poluspicu sa njim?Sabinho je napisao/la:Asistencija, svaki centarsut veceras mu je bio dobar. Mene brine njegova "brzina", dvije situacije u kojima bi se vjerujem Hajrovic i Visca vec nasli pred golmanom, on je zaustavio loptu i vratio nazad jer je vidio da ce ga stoper prestici.Izo desno, Lulic lijevo.
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ne znam,meni bi igrao pod obavezno.
Slazem se, Danijel bi trebao igrati AM-a.edinedin1 je napisao/la:Njegova pozicija je iza napadaca, odlicno izvodi prekide i ima dobar centarsut
Ne mogu razumjeti da Bazdarevic u ijednoj kombinaciji ostavi Daniela na klupi.
Nakon Zvjezdanovog odlaska dugo vremena mu se trazio nasljednik i kemijalo se sa svim i svacim.
Sada kad smo napokon dobili igraca slicnih karakteristika
glupost je drzati ga na klupi.
Gdje si pročitao da je Milićević kao Misimović?jasta je napisao/la:Miličević je Misimović koliko je i Đurić Džeko.
A ti nađi gdje piše.
- Goalgetter
- Kontakt:
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Stadion Koševo
Kako je moguce da Danijel ne igra u reprezentaciji to mi nikad nece biti jasno.HankMoody je napisao/la:Gol! Pokupio odbijanac.
Ajde da mu mjsto uzima kakav dobar igrac sredine. Ali Ibisevic?
Moguce samo kod genijalca sa BiH klupe.
- Goalgetter
- Kontakt:
Zato sto je takva taktika na terenu. Iako, umjesto Hajrovica je lagano mogao dobiti pola sata.dubrovnik je napisao/la:Kako je moguce da Danijel ne igra u reprezentaciji to mi nikad nece biti jasno.HankMoody je napisao/la:Gol! Pokupio odbijanac.
Ajde da mu mjsto uzima kakav dobar igrac sredine. Ali Ibisevic?
Moguce samo kod genijalca sa BiH klupe.
Trenutno korisnika/ca: 0oo0, 231983, 313, addebisi, al87, AnelMid, Beduin, bhfanatic14, Blackwargreymon, boki86, BordoArmy88, Brazzzoo123, Cautinho, CHR, Confiance, CrvenoCrnaArmija, Cwirek, Daduli, darker10, DeeWa, Drum, DUVNO1921, emir79, enobarca, exampLe., FerdinandF, Goalgetter, Gomis99, Google Adsense [Bot], GrbavicaHrammm, guillermo, Hajdeee, haklamas, hansbosna, hurem, IgmanskiVukovi, iliyaa8, invincible1921, isko1807, Jarodwest, jasmin10, JimmyPage, JohannWolfgang, kakarut, Kaunas, Kompromis, labostarmomosa, Lavcina, LenyYoro15, Maestro^^, MaroonBjelave, Micron, MikiPirs, Mocvara1991, muhamedhulk, muhamedkonjic, napapijri1987, nerkolfc, NEZALAGANJE, omanovski, Pensioner26, PointBlank, Poligon10, Proximic, Rauber33, Resolute, rio_Ferdy88, rishovski, rodjeeni1922, rukometubih23, s4mke, safun79, Shevko, Sheyi, Slobodas, Smaja, soxx, StevieG8, Sveti, TefalTava, THEC, TofiTofita, travuljasSs, trunks1946, unavita, UnitedWA, USB, Vaya, Venom, VivaLaLiberta, Wilshere10, Wolffire, Yucca, zaostrog, Zeko87 i 721 gost.