KK Bosna Visit Sarajevo

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

fico
Kontakt:

Re: KK Royal

Post Postao/la fico » 19 nov 2016, 22:49

Sarajevo mora da ima kosarku. Bosna mora da zivi!
SARAJEVO

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 19 nov 2016, 22:50

Ikona s parkinga :tokralju: :tokralju: :njanjanja: :njanjanja:

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 19 nov 2016, 22:51

Može li mi neko objasniti šta sada, hoće li biti kakvog efekta ako se oprosti barem pola duga, ili je to to đto se Bosne tiče?

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 nov 2016, 22:54

FoSte95 je napisao/la:Može li mi neko objasniti šta sada, hoće li biti kakvog efekta ako se oprosti barem pola duga, ili je to to đto se Bosne tiče?
To bi trebalo biti to, osim ako se ne pojavi neki princ na bijelom konju.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 19 nov 2016, 22:59

FoSte95 je napisao/la:Može li mi neko objasniti šta sada, hoće li biti kakvog efekta ako se oprosti barem pola duga, ili je to to đto se Bosne tiče?
Sto je najbitnije, pokazali smo svima koliko mogu dobiti SVI ako bi Bosna bila prava.
1. Skenderiji dzaba svi sajmovi i po koji koncert u Domu Mladih, Skenderija kao ustanova moze da zivi samo uz Bosnu
2. Sponzori bi mogli imati ogromne koristi od navijaca Bosne
3. Djeca bi jedino u Bosni mogla dobiti priliku da postanu kosarkasi jer preko Kosa i Sparsa to ne mogu, jer moraju traziti menadzere da bi otisli vani

Najvaznije je da SAVEZ i Grad/Kanton stanu iza Bosne. Jer samo uz podrsku saveza Bosna se moze dogovoriti sa Fibom. Ja vjerujem da iako se ime Bosna "zamrzne" da to nece biti zauvijek.
SARAJEVO

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 19 nov 2016, 23:04

lijepo je bilo biti dio ovoga....nema sta ....nazalost gdje i na sta je Bosna spala dovoljno govori kakvi limitirani igraci igraju za istu...ljudi polaganje ne znaju ali dobro to je druga strana medalje....publika je pokazala da je uz klub pa sad da li ce biti nesto od ovog ..vidjet cemo ..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 19 nov 2016, 23:18

:cry: :cry: :cry:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 19 nov 2016, 23:28

Molim Boga da Bosna oživi.
Sabrine mi moje!

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 19 nov 2016, 23:34

BosnianKingdom je napisao/la:Molim Boga da Bosna oživi.
Bice aBd :pray:

Prije ove tekme sam sumnjao da cemo u ovolikom broju napuniti Skenderiju. Nakon ovako emotivne noci, vjerujem i sanjam da ce Bosna opet zivjeti!
SARAJEVO

Pomak
Kontakt:

Post Postao/la Pomak » 19 nov 2016, 23:55

Sarajevo ima košarkašku publiku. Večeras na tribinama masa mlađarije i ljudi sa djecom. Ko god radi da sruši Bosnu, neka mu je haram. I da, moderatori vratite naslov temi Bosna Rojal, makar ovih par dana. Ovo brisanje imena prije vremena izgleda jadno.

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 20 nov 2016, 00:10

Ma raja je dosla vjerovatno jer su svi navalili sa pricom da je kraj sa klubom tradicijom i td. Nema sanse da ce se ovo nastaviti ovako puniti. Da se razumijemo nemam nista protiv i volio bih, ali to je vise neko trenutacno stanje koje se desilo jer su mediji preplavili pricom da je kraj. A cim ova tekma prodje, bice sve slicno ako ne i isto.Mozda ce biti jos par hiljada na narednoj ili onoj tamo i to je to dok se i ne ugase.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 20 nov 2016, 00:17

ma mora se neki plan napraviti ako se Bosna i izvuce...da znamo sta je cilj kluba ,sumnjam da ce raja masovno dolaziti da gleda ove parmake,uz duzno postovanje igracima koji trenutno nastupaju za Bosnu ali vecina nije za ovog sporta..mislim koliko para toliko muzike njih najmanje krivim.
VOLIM ZELJEZNICAR!!

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 20 nov 2016, 00:20

Kao prvo vec na narednoj utakmici ukoliko ne bude ime Bosna, grb i ovaj dres, nece biti puna ni mala dvorana. Ja prvi ne mogu podrzavati nesto sto se ne zove Bosna.

Ukoliko bi Bosna ponovo za koju godinu igrala Aba ligu nikad ne bi bilo manje od 3-4 milje ljudi, sto je iznad prosjeka za mnoge regionalne klubove. Raja je gladna uapjeha, gladna je bilo kakve ppzitivne price
SARAJEVO

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 20 nov 2016, 00:48

ali cuj stara garda...mene stid bilo...kakvi papci svojataju ovu Bosnu ccc
VOLIM ZELJEZNICAR!!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 nov 2016, 00:51

delinjo je napisao/la:ali cuj stara garda...mene stid bilo...kakvi papci svojataju ovu Bosnu ccc
Drug, nije niko kriv sto Manijaci nece da navijaju za gradski klub. Ogromna je razlika tu uvijek bila u podrzavanju gradskih klubova. Nema razloga da ti je krivo jer je tako, ne moras vrijedjati ljude, uopste nisu papci nego.. ali da ne idemo u to. Svaka cast Hordama i svim ljudima sto su dosli. Igraj bordo-bijeli ole ole!

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 20 nov 2016, 00:52

MortemHz je napisao/la:
delinjo je napisao/la:ali cuj stara garda...mene stid bilo...kakvi papci svojataju ovu Bosnu ccc
Drug, nije niko kriv sto Manijaci nece da navijaju za gradski klub. Ogromna je razlika tu uvijek bila u podrzavanju gradskih klubova. Nema razloga da ti je krivo jer je tako, ne moras vrijedjati ljude, uopste nisu papci nego.. ali da ne idemo u to. Svaka cast Hordama i svim ljudima sto su dosli. Igraj bordo-bijeli ole ole!
ma jesu papci drug...ima vas normalne raje ...ali ne mozes svojatati nesto sto je gradsko ....Bosna je vasa koliko je Real Madrid nas...cuj nece manijaci da idu ...pa sto bi isli kad papak Djine izjavi ovo je klub hordi zla ...mislim kakvo je to sranje ?
VOLIM ZELJEZNICAR!!

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 20 nov 2016, 00:59

Suze mi mogu krenuti samo za Željom i KK Bosnom, ovo veceras je bilo da ti srce stane.
5 godina nikad domacu Bosninu tekmu nisam fulio kad smo igrali pred preko 6000 ljudi svaku domacu tekmu,
svim srcem se nadam da ce se Bosna spasiti, a svim smetljarima koji su je doveli do ovog stanja......nije za foruma.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 nov 2016, 01:09

delinjo je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
ma jesu papci drug...ima vas normalne raje ...ali ne mozes svojatati nesto sto je gradsko ....Bosna je vasa koliko je Real Madrid nas...cuj nece manijaci da idu ...pa sto bi isli kad papak Djine izjavi ovo je klub hordi zla ...mislim kakvo je to sranje ?
Niko ne svojata nego podrzava, ogromna razlika. Mi podrzavamo a vi ne, nekome na obraz, zar ne? Ako Djine kaze da je ovo klub Hordi zla automatski niko ne smije i ne treba da ide na utakmice, kakva je to logika drug? Ti ces ici ako ti je Bosna u srcu a ne zato sto je neki covjek koji se povukao to izjavio. Totalno nebitna stvar. Ovo je gradski klub kojeg jedna strana ne podrzava i vjeruj da mi nije zao toga vise, necu ja nikoga moliti da gleda nasu Bosnu.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 20 nov 2016, 01:14

Drug, nije niko kriv sto Manijaci nece da navijaju za gradski klub. Ogromna je razlika tu uvijek bila u podrzavanju gradskih klubova. Nema razloga da ti je krivo jer je tako, ne moras vrijedjati ljude, uopste nisu papci nego.. ali da ne idemo u to. Svaka cast Hordama i svim ljudima sto su dosli. Igraj bordo-bijeli ole ole![/quote]

ma jesu papci drug...ima vas normalne raje ...ali ne mozes svojatati nesto sto je gradsko ....Bosna je vasa koliko je Real Madrid nas...cuj nece manijaci da idu ...pa sto bi isli kad papak Djine izjavi ovo je klub hordi zla ...mislim kakvo je to sranje ?[/quote]

Niko ne svojata nego podrzava, ogromna razlika. Mi podrzavamo a vi ne, nekome na obraz, zar ne? Ako Djine kaze da je ovo klub Hordi zla automatski niko ne smije i ne treba da ide na utakmice, kakva je to logika drug? Ti ces ici ako ti je Bosna u srcu a ne zato sto je neki covjek koji se povukao to izjavio. Totalno nebitna stvar. Ovo je gradski klub kojeg jedna strana ne podrzava i vjeruj da mi nije zao toga vise, necu ja nikoga moliti da gleda nasu Bosnu.[/quote]

bruda ja sam vecers bio uz Bosnu i uvijek cu kad trebam,a Zeljo mi je u krvi ja opste ne gledam to tako ali ima ih koji gledaju bas tako ,zato i kazem glupo je da neko svojata nesto ,i vi ste imali svoj KK kao i mi ... a Bosna bi trebala biti zajednicka....svih Sarajlija...ne zamjeri nisam zelio da tebe uvrijedim ovo pod papci jer tebe ne smatram u toj kategoriji..nego me ubi u pojam brate sto se uvijek moramo dijeliti
VOLIM ZELJEZNICAR!!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 nov 2016, 01:24

Ma sve ok, znam da nisi ti mene uvrijedio ali ja ti kazem da se ne trebamo dijeliti po tom pitanju. Bosna i jeste zajednicka samo sto je jedna grupa prati a druga ne, to je meni licno ponizavajuce ali svakom svoje. Mi nismo kao sto smo nekad bili prije Jugoslavije i zato moramo gradske klubove podrzavati, osim u fudbalu, naravno. I rukometni i kosarkaski klub su dio bordo porodice, bordo bijeli su svi i opcenito vise mi pratimo to ali ne mozemo se mi dijeliti tako vise jer se raspadamo i kao grad i kao cjelina, nema ljudi. Lako je Zvezdi i Partizanu..

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek i 19 gostiju.