Pokazao je onaj bihaćki UHLJUP da je za nas aut... Možda nisi Vidioadis1980 je napisao/la:Niko da komentarise scenu negdje oko 70 minute kad lopta odlazi u aut, a pomocni sudija dize zastavicu da je lopta za zrinjski,cini mi se nas lazevski izvede loptu brzo i nikom nista. Pomocni sudija ostade onako popisan
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- Probisvjet
- Kontakt:
Opet karte na crnom trzistu, na ulici.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
KlasikaProbisvjet je napisao/la:Opet karte na crnom trzistu, na ulici.
-
intercontinental
- Kontakt:
Samo mi nije jasno zbog čega se zvidži Jasminu Mešanoviću?
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
I meni to danas nije bilo jasno nikako...Momak je dijete nase, igrao one godine kad smo ispali nije feninga naplatio od Slobode i mislim da nije zasluzio danas onakav tretmanintercontinental je napisao/la:Samo mi nije jasno zbog čega se zvidži Jasminu Mešanoviću?
-
intercontinental
- Kontakt:
Stid me bilo kad je izlazio iz igre...Momak je čist ko suza..kažu Sloboda mu dala sve?Pa on za vrijeme provedeno u Slobodi nije dobio 1000 KMSARS je napisao/la:I meni to danas nije bilo jasno nikako...Momak je dijete nase, igrao one godine kad smo ispali nije feninga naplatio od Slobode i mislim da nije zasluzio danas onakav tretmanintercontinental je napisao/la:Samo mi nije jasno zbog čega se zvidži Jasminu Mešanoviću?
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Zato sto se radovao kad je dao gol i jos je trčao onim fakinima da ih pozdravi... Da samo zna kako ga vole, stalno bi im trčao..... Ponjamke mu se u usta klosarskaintercontinental je napisao/la:Samo mi nije jasno zbog čega se zvidži Jasminu Mešanoviću?
Mogucestaragarda je napisao/la:Pokazao je onaj bihaćki UHLJUP da je za nas aut... Možda nisi Vidioadis1980 je napisao/la:Niko da komentarise scenu negdje oko 70 minute kad lopta odlazi u aut, a pomocni sudija dize zastavicu da je lopta za zrinjski,cini mi se nas lazevski izvede loptu brzo i nikom nista. Pomocni sudija ostade onako popisan
Momak je potrcao ali se je zaustavio i digao ruke, jos je i prije utakmice dao izjavu kako nece slaviti gol ako dadne jer je Sloboda njegov prvi klub i da nas postujestaragarda je napisao/la:Zato sto se radovao kad je dao gol i jos je trčao onim fakinima da ih pozdravi... Da samo zna kako ga vole, stalno bi im trčao..... Ponjamke mu se u usta klosarskaintercontinental je napisao/la:Samo mi nije jasno zbog čega se zvidži Jasminu Mešanoviću?
-
intercontinental
- Kontakt:
a što se tiče suđenja ono je bilo dno dna...ordagu lik iznese u drugom poluvremenu i ništa i onda svira bezveze faul za zirnjski,pet metara od mjesta dešavanja....naajjebaali su mu se ljudi matere i žene na zapadu
. . čuj zašto su mu zviždali. Pa na tekmi je zviždanje normalno, šta sve čuješ i vidiš . meni je veće dno da nekom psuješ i proklinješ dijete . . .debilizam teški bez obzira o kome se radi. Al ajd . .
-
intercontinental
- Kontakt:
on nije zaslužio zvižduke po meni...momak od ovog živiTuzlak04 je napisao/la:. . čuj zašto su mu zviždali. Pa na tekmi je zviždanje normalno, šta sve čuješ i vidiš . meni je veće dno da nekom psuješ i proklinješ dijete . . .debilizam teški bez obzira o kome se radi. Al ajd . .
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Nije se trebalo zviždat Mešanoviću, totalno bespotrebno... Baš me je začudila onakva reakcija zapada... Čak nije ni proslavio pogodak... Krenuo je, ali je stao i podigao je ruke.
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Nije. Valjda se napunilo negativne energije u ljudima.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Nije se trebalo zviždat Mešanoviću, totalno bespotrebno... Baš me je začudila onakva reakcija zapada... Čak nije ni proslavio pogodak... Krenuo je, ali je stao i podigao je ruke.
& $ ?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Znate sto se zvizdalo, zato jer je kod 3-1, 3-2 i tih rezultata kada se lomilo 2-3 puta upao na zemlju i zaustavljao igru da nam unisti momentum i da izbacimo loptu. Pa onda odmah ustane, nije mu nista. Izadje van terena pa se vrati kroz 5 sekundi.
Ko dade golove za nas.cujem krpic.ko jos?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Subic i Mehmedagic na asistenciju Subica ..Sariel je napisao/la:Ko dade golove za nas.cujem krpic.ko jos?
Subic dao?tuzlak1987 je napisao/la:Subic i Mehmedagic na asistenciju Subica ..Sariel je napisao/la:Ko dade golove za nas.cujem krpic.ko jos?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Fazla: "Hocete platu neka vam onaj Amerikanac dadne hehehe. Vidi ovog Subica igracine, hoce platu 8 hiljada. Ne treba mu dati ni 80 KM. Kostic imao napad, hoce platu. Trazit cete vi od mene veceras sto u Vivi pa ja necu dati. Vidis li ti ovo Suljo, 40 godina ides na utakmice i ne mozes pogoditi rezultat. Kako Fazla zna odmah da ce biti 4:0. Zna Fazla da ce pustiti jer nema plata hehe. Sta je rekao Fazla sinoc. Vidi ti ovih ko vjernih Slobodasa, bolje je kada je samo nas 200 na tribini kad smo bili druga liga.".
I ode na poluvremenu, ne mogu ja ovo ko gledat. Dodje kuci i objavi status "Krpic <3".
Ebo sve svoje maknite ga sa stadiona, krme je hodajuca nesreca. Treba mu sastaviti za sezonsku Juventusa i neka ne dolazi na Tusanj.
I ode na poluvremenu, ne mogu ja ovo ko gledat. Dodje kuci i objavi status "Krpic <3".
Ebo sve svoje maknite ga sa stadiona, krme je hodajuca nesreca. Treba mu sastaviti za sezonsku Juventusa i neka ne dolazi na Tusanj.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Kakav je to UHLJUP.... Epskih razmjera..... Ponjamke mu se na Juventustuzlak1987 je napisao/la:Fazla: "Hocete platu neka vam onaj Amerikanac dadne hehehe. Vidi ovog Subica igracine, hoce platu 8 hiljada. Ne treba mu dati ni 80 KM. Kostic imao napad, hoce platu. Trazit cete vi od mene veceras sto u Vivi pa ja necu dati. Vidis li ti ovo Suljo, 40 godina ides na utakmice i ne mozes pogoditi rezultat. Kako Fazla zna odmah da ce biti 4:0. Zna Fazla da ce pustiti jer nema plata hehe. Sta je rekao Fazla sinoc. Vidi ti ovih ko vjernih Slobodasa, bolje je kada je samo nas 200 na tribini kad smo bili druga liga.".